Rok a půl a už osahává holky

306
5.8.16 20:40

Rok a pul a už oshává holky

Syn má moc rád trampolínu, beha po ni, smeje se. Ma taky rád lidi a děti. Nevim proč ale chce se hend skoro každáho dítěte nějak dotýkat. Neohrabaně čapne za ruku, za krk (ne že by škrabl, zmackl, nebo tak) ale dnes za nim na trampolinu vylezli dve asi 5 lete holčičky a on šel hned k nim a smál se na ně, pak je chtěl nejspis pohladit a hladil je od prsou k sukýnce. No já byla jak opařená, trapas jako blázen a nevěděla sme co si mysleta co dělat. Ostatní maminky byli kupodivu celkem klidné, snažila sme se vysvětlovat, že ted dělá všem malá, ale tohle vypadalo opravdu hrozně :oops: no rychle sem ho capla a mazala raději jinam. Jako chápu, že je ještě hodně malej a tak jak to „vypadalo“ to nebylo i když je pravda, že když nemá plenu tak si na „něho“ pořád sahá. Ale to je prý normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24182
5.8.16 20:47

Myslím si, že je to normální, neuvědomuje si, nic, jen to, že pohladil holčičku.

Jinak syn měl 2 či 3 měsíce a teta si ho vzala do náruče a on jako první udělal to, že ji rukou chytl prso. Ale fakt chytl. Říkám si, prostě chlap. Neřešila jsem to, všichni jsme se tomu zasmáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
5.8.16 20:47

Myslím že v tom vidíte úplně něco jiného než to dítě. On se prostě dotýká a že zvědavosti osahava, vy v tom vidíte něco víc, ale on tobtak vůbec nemysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
5.8.16 20:50

@elen-ka mě zase teď mala 2 roky leze do sukně, kratasu přes nohavici a říká pipina a chtěla by ji prozkoumat. Prostě jen je zvědavá :D, sice je to na veřejnosti trochu nepříjemné, ale čp tak se tomu vždy zasmeju a řeknu jí že to nemůže a že má svou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
5.8.16 20:51

@Dracietka - jezisi vzdyt z toho nema rozum. Urcite je nechtel schvalne osahavat. :roll: A nas syn si s nim taky hraje, a ano, je to uplne normalni. Jak rika pritel, kdyby si ho mela taky by sis s nim hrala. Treba nas syn a syn kamaradky se normalne pusinkujou na tvar a deůaji si mala, nevidim v tom zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
5.8.16 20:55
@nick8 píše:
@elen-ka mě zase teď mala 2 roky leze do sukně, kratasu přes nohavici a říká pipina a chtěla by ji prozkoumat. Prostě jen je zvědavá :D, sice je to na veřejnosti trochu nepříjemné, ale čp tak se tomu vždy zasmeju a řeknu jí že to nemůže a že má svou.

jj, mě tak syn(nyní už 3,5 let) stále leze pod trika, chce se dívat na prsa :roll:, no a syn i dcera nyní všude možně komentují zadky, tedy jen vždy slovy „krásný zadek“ či „máš krásný zadek“. Kde to slyšely nevím :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.16 21:49

@Dracietka
K synovi už několikrát přišlo dítě a pohladilo ho. Nebo mu dalo pusu na tvář. Hlavně kluci. Nechala bych to být. Hlavně že není zlý.
Když se k sobě tak děti mají, s tou druhou maminkou se tomu zasmějem a neřešíme.
A taky si bez plíny hledá pindíka ;-) Je mu 20 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.16 02:20

Proboha, je to dítě. ;) Prostě je pohladil, vždyť ještě neví, co to jsou prsa :nevim: A že si hraje s pindourem? Tak at si hraje, ne? Náš syn si takto sám hraním si s pindourem vyřešil předkožku :nevim: je to podle mého naprosto přirozené. Jediné, co koriguju, aby si ho nežmoulal venku v parku/ve městě atp :nevim: A nemysli si, i holky si hrajou s „pipinou“, dcera byla jeden čas jako posedlá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí