Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak romantickej víkend s dětmi si teda nedovedu představit nikde ![]()
Temaho píše:
Tak romantickej víkend s dětmi si teda nedovedu představit nikde
ani já ne
![]()
Temaho píše:
Tak romantickej víkend s dětmi si teda nedovedu představit nikde
tAKY MOC ne .
Kolik je dětem? Co si představuješ jako romantický? Wellness, nějakou samotu, příroda nebo večeře při svíčkách?
chyba nadpisu, proste vikend kde bude klid. vypadnout z mesta. Nejaka priroda kde se da jit na prochazky. Zajit na vecere, s ditkem necele 2 roky na nejake vyziti.
Uz jsem se na netu parkrat spalila. Chtela bych nejake doporuceni kde byl nekdo fakt spokojeny.
lokalita je vcelku jedno a cenova hladina klidne do 10 tis.
Ale pokud bude neco super do 5 tis. tak beru to.
My teď byli v hotelu Annin www.hotelannin.cz na Šumavě. Super welness, výborně vaří, vstřícní k dětem.
nebo pak mě napadá statek Adámek v Brdech. je to spíš skromější ubytování, pro děti super zvířátka, hřiště, příroda, možnost nakoupit domácí maso, vejce, zeleninu. Ale zas tam není žádná restaurace, spíš grilování večer. http://www.statekadamek.cz/
za mě Horal ve Velkých Karlovicích v Beskydech - super termály a wellness, fitko, renovovaný a krásný, výborné jídlo. Z rezidence E vstup do výše jmenovaného rovnou v županu, jinak se musí venkem
www.valachy.cz
Bubu25 píše:Temaho píše:
Tak romantickej víkend s dětmi si teda nedovedu představit nikde![]()
![]()
taky mě to dostalo, to bych si přála zažít
![]()
Já doporučuji chatu Havran na Slovensku - Liptovský Ján.
Opravdu hezké.
Prosím Vás můžete doporučit nějaký hotel vhodný pro romantický víkend, ale tak aby tam mohli i děti a měli tam své vyžití.
Děkuji