Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
před nedávnem jsem udělala veeelikou chybu, když jsem svojí holčičce koupila autosedačku britax evolva. Nevyhovuje mi to, že je pro dvě kategorie, ale budiž, s tím jsem počítala. Totální katastrova ale je polohování
V obchodě se mi jevila jako ideální, Kačenka si v ní hověla, broukala, byla spokojená, ne jako v cybexu, kde se kroutila jako žížala, ale po 200 ujetých km fakt hrůza. A tak hledám náhradu. A protože si peníze netisknu (ach, oč by byl život snazší), koukám se po levnějších alternativách.
Máte někdo zkušenosti s Römer Eclipse? Jak praktické, tak teoretické?
Za každou reakci mockrát děkuju…
Römer Eclipse je základní model sedačky 9-18 od Römera, je jednoduchá, dá se poutat 2 i 3 bodovým pásem, má 3 výškové polohy pásů, 4 polohy na odpočinek, z bezpečnosti 3 hvězdičky
nemá podhlavník, dá se dokoupit přídavný látkový,
když se ale dokoupí podhlavník tak se cenou dostanete již skoro na cenu sedačky Römer King plus- která má ten podhlavník již integrovaný, je prostornější, lepší z bezpečnosti- má 4 hvězdičky , 7 výškových poloh pásů plynule posouvatelných s opěrkou hlavy, takže v tu chvíli je skoro lepší přidat těch pár korun a jít do Kinga: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
Ta Eclipse se nejvíce kupuje tam, kde je málo místa a potřebujeme úzkou sedačku, třeba při 3 sedačkách vedel sebe, nebo tam, kde není 3 bodový pás, většina sedaček jde pouze na tříbodový pás, kdežto Eclipse jde na 3 i 2 bodový pás- ten je u mnoha aut uprostřed.
Příspěvek upraven 09.05.11 v 15:15
Máme Britax Eclipse - kupovali jsme ho už dřív, to byl tento název.
No a nemám potíže, Majdě se v něm líbí…
Polohuje se páčkou naspod sedačky - jak jsou nožičky, zmáčknout a sjet více na „ležení“ nebo naopak, v pohodě jednou rukou.
Chcel by som sa spytat na odolnost sedacky, lamavost polystyrenov, kedze co som videl tak vela Romer King ma polamane polystyreny pomerne lahko (vidno to v inzercii pouzivanych, ale aj v diskusiach). Ako je na tom Eclipse?
Moje dcera jí má pro mou vnučku a je s ní velice spokojená