Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...@Zuzlík mezi rokem 2012 a 2013 není žádný technický rozdíl jen se změnily potahy, potah Jet už v roce 2013 není
Ahoj,
nevíte někdo jestli do této autosedačky (RÖMER KIDfix plus SICT) můžu dát 20měsíční dítě? máme teď britax-romer 0-18 a začíná mu přesahovat hlava. tak chci jinou romerku a tato mě dost zaujala, ale píšou, že je až od 4let…
malý měří cca 95cm a oblečný váží přes 15kg.
@adell sedačka Römer Kidfix je kat. 15-36 kg, takže musí mít nejméně 15kg, ale také min. výška cca 94-100 cm a věk min. 2,5 roku, a ten věk nemá
u sedaček 9-18, 0-18, když je posměru, tak může hlava přesahovat nad okraj až do úrovně očí, a to určitě při výšce 95 cm tolik nepřesahuje, takže nechte dítě zatím v té 0-18
@steeve děkuji za radu, tak na větší ještě půl roku počkáme. už ji mám u vás v eshopu vyhlédnutou ![]()
Ahoj, mám dotaz k sedačce kid plus sict. Máte někdo zkušenost s tím, že opěrka má vůči sedáku vůli? Když ji postavím na zem, tak tou opěrkou nohu vyklat cca 5cm. Nevím jestli to tak má být kvůli tomu polohování nebo je to vada. Díky za odpovědi ![]()
@zabwicka píše:
Ahoj, mám dotaz k sedačce kid plus sict. Máte někdo zkušenost s tím, že opěrka má vůči sedáku vůli? Když ji postavím na zem, tak tou opěrkou nohu vyklat cca 5cm. Nevím jestli to tak má být kvůli tomu polohování nebo je to vada. Díky za odpovědi
Myslim, ze je to v poradku, nam dela to stejne.
@zabwicka samozřejmě je to v pořádku, každé auto má jiný sklon opěradel, proto u sedaček 15-36 jsou opěrky volné, aby se daly přizpůsobit v každém autě
jinak sedačka naní určena na to aby sama stála na zemi, je vždy určena k použití v autě, a tam bude plně opřená o opěradlo
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tím, jestli se vleze tahle sedačka do Fiatu Punto (5ti dveřového) a Renaultu Clio.
Chystáme se poskočit o sedačku výše a zatím jsme byli na Römeru a tato je super.
Díky ![]()
@MariSun pokud tam bude 1 max.2 sedačky tak se vejde, problém se šířkou by byl, pokud byste třeba ke 2 sedačkám ještě chtěla dát další osobu, pak už je ta SICT moc široká a nic se tam nevejde, v tom případě raději model bez SICT
To je skvělá zpráva
, děkuji. Nemusím se tedy bát, že se bude dotýkat dveří?
@MariSun ta sedačka nemá isofix a sedadla u těchto malých aut vzadu jsou celkem rovná, takže se dá sedačka posunout více ke středu, aby se nedotýkala dveří
@steeve píše:
@MariSun ta sedačka nemá isofix a sedadla u těchto malých aut vzadu jsou celkem rovná, takže se dá sedačka posunout více ke středu, aby se nedotýkala dveří