Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Vybíráme pro syna novou sedačku do auta 9-18kg a nemůžu se rozhodnou mezi Römer Kid plus a Chicco x-pace. Můžete mi poradit, jaké s těmito sedačkamy máte zkušenosti? Popřípadě poradit i nějakou jinou. Nemáme moc peněz, takže ne nic moc drahého. Děkuji za rady
ale Kid plus je 15-36
co takhle Evoltu ta je 9-36 a je opravdu moc fajn
@Andule píše:
ale Kid plus je 15-36
co takhle Evoltu ta je 9-36 a je opravdu moc fajn
Tak jsem to napsala špatně má to být Römer King plus to je 9-18kg
My máme Romer ![]()
Nejdřív jsme měli 9-18 kg a teď máme 15-36 kg.
Römer Kign plus je oproti Chicco X-Pace větší, prostornější, má velkou opěrku hlavy- regulace výšky zepředu, lépe sundavatelný potah bez nutnosti demontáže pásů , lepší a rychlejší poutání s odkloupnou sedačkou a je lepší z bezpečnosti- 4* - ale je dražší
kdežto Chicco je menší, méně posltrované, má menší opěrku hlavy- regulace výšky zezadu, hůře sundavatelný potah s nutností demontáže pásů , horší poutání - musí se pás protahovat mezi sedačkou a kostrou a je horší z bezpečnosti- 3*
Řešila jsem to samé, nakonec jsme koupili tu lepší, takže Römer King Plus. Je opravdu bezvadný. Naprosto snadné poutání, to odklopení sedačky připoutání je super, jednoduše se nastavují pásy i podhlavník, je opravdu veliká - široká. Syn není žádný drobeček, spíš naopak, je dlouhý jak týden před výplatou a v téhle autosedačce má opravdu hodně místa.