Römer Kid plus SICT 2012

35
30.4.12 14:37

Römer Kid plus SICT 2012

ahoj, chtela jsem se zeptat, zda nekdo z vas nema zkusenost s touto sedackou Römer Kid plus SICT 2012. Vtestech vysla velmi dobre. Se znackou romer mam dobre zkusenosti, ale zde vaham kvuli sirce sedacky, ktera ma s bocnicema az 61cm … Jestli ji nekdo mate, jak vam sedi v aute a jak jste s touto verzi spokojeni, plusy, minusy. A jeste jak je to s polohovanim teto sedacky,nekde jsem cetla ze ma nastaveni polohy nejak nesikovne za zady ditete. Predem dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
30.4.12 14:40

romer jsou kvalitní sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.4.12 15:30
@tumpach píše:
romer jsou kvalitní sedačky

Ale zakladatelka se ptá na zkušenosti s konkrétním modelem ;) … Že jsou kvalitní , víme všichni …
Jsem taky zvědavá , právě mě ale taky odrazuje ta šířka .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.4.12 17:07

pokud nepotřebuje používat vzadu všechny 3 místa tak se sedačky SICT vejdou, 2 sedačky se vejdou, třetí už doprostřed ne, protože jsou širší( mají 61cm)
polohování je stzejné jako u většiny sedaček 15-36, tedy posune se sedák dopředu a tím se naklopí zádová opěrka, vzadu za opěrkou je pak rozpěrný klín, aby zabránil tomu, že se sedačka opět vzdyčí do sedu- zase to mají podobně řešeny většia ostatních sedaček 15-36 bez isofixu( u těch isofixových se nemusí nic vzadu posouvat, proptože v přední nebo zadní pozici drží díky isofixovým ramenům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.4.12 18:42

Takže pokud potrebuji všechna 3 mista ( 1× sedačka + 2 děti bez sedaček ) , tak je asi lépe vybrat jiný model, že ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.4.12 19:15

Ahoj, zmíněnou sedačku máme. Máme ji teprve 2 měsíce a zatím jsme spokojení (jako vždycky s Romerem 8) ) Ale je opravdu široká. Děti máme jen dvě, takže nám to nevadí. Moc se mi líbí potah. Máme Trendline a je takový heboučký a příjemný na dotek.

Teď jsem se ptala naší mladé uživatelky a říkala, že se jí sedí dobře a má pohodlí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.4.12 20:58

a vejde se dospela osoba na zadni sedadlo mezi dve autosedacky romer, kdyz jedna by byla s bocnicema a druha „obyc“ romer pro deti 9-18kg?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
30.4.12 22:00
@hrebicek píše:
a vejde se dospela osoba na zadni sedadlo mezi dve autosedacky romer, kdyz jedna by byla s bocnicema a druha „obyc“ romer pro deti 9-18kg?

Ve Fabii ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.4.12 22:04

MYslim , že nejen ve Fabii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.5.12 08:05
@Ráďa69 píše:
Takže pokud potrebuji všechna 3 mista ( 1× sedačka + 2 děti bez sedaček ) , tak je asi lépe vybrat jiný model, že ?

tak pokud potřebujete všechny 3 místa, tak určitě vybrat kalsický model bez SICT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
2.5.12 08:07
@hrebicek píše:

ani tak by se nevešla, stačí změřit místo vzadu, většina aut má šířku zadního sedadla okolo 140-145cm, a model SICT je 61cm, klasická 9-18 má 48cm, takže uprostřed by zbylo cca 30cm, tam se nevejde ani dítě, natož dospělý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.5.12 11:50

ahojky, tuhle sedačku máme, mám dvě v oktávce a naprosto v pohodě, měla jsem ji ve vícero autech a v pohodě, nikde se dvěří nedotýkala. pokud ale budeš potřebovat tři sedajdy vedle sebe, už se nevejdeš a kup raději model bez boční ochrany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
2.5.12 11:52
@steeve píše:
ani tak by se nevešla, stačí změřit místo vzadu, většina aut má šířku zadního sedadla okolo 140-145cm, a model SICT je 61cm, klasická 9-18 má 48cm, takže uprostřed by zbylo cca 30cm, tam se nevejde ani dítě, natož dospělý

viděla jsem paní v oktávce, napresnutou vzadu mezi dvěma autoseadčkami a ve předu třetí dítko..ale paní měla 30 kg i s postelí :))) nám se mezi sedačky vleze tak taška na přebalování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
2.5.12 12:48

dekuji za rady. asi to vypada, ze si tuto sedacku koupime. I kdyz se pravdepodobne nevejde dedeckovi do auta, ale kvuli jednomu tydnu v lete, kdy je syn u nich na prazdninach to asi uz resit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.4.13 22:07

Ahoj @steeve, chtěla jsem se zeptat, jestli je nějaký rozdíl mezi Römer Kid plus Sict 2012 a 2013 (potahy, polohování, rozměry, apod.). Jedná se jen o design? Potah Jet asi není ani v nové verzi, že? Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí