Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@kate02 mam oboji (teda cybex je zatim pallas) a prijde mi to nastejno i ten potah, tam teda preferuju letni potahy po cely rok a neni nad tu rychlost sundani i nandavani. U romera se mi vic libi isofix, prijde mi festovneji udelanej, cybex se zatim zda o neco pohodlnejsi pro ditko, ale jak jsem psala zatim je to pallas takze na podstavci, uvidime jak se to zmeni az se podstavec oddela
@quinny píše:
@kate02 mam oboji (teda cybex je zatim pallas) a prijde mi to nastejno i ten potah, tam teda preferuju letni potahy po cely rok a neni nad tu rychlost sundani i nandavani. U romera se mi vic libi isofix, prijde mi festovneji udelanej, cybex se zatim zda o neco pohodlnejsi pro ditko, ale jak jsem psala zatim je to pallas takze na podstavci, uvidime jak se to zmeni az se podstavec oddela
Tak tos mě nepotěšila…
![]()
@kate02 píše:
Tak tos mě nepotěšila…![]()
to me mrzi ![]()
Vezmi deti do obchodu a nech vybrat je v cem se jim bude lip sedet, a jeste by bylo fajn zkusit do auta, nevim jake mate, ale ty sedacky jsou pomerne siroke tak at pak nekde nenarazite ![]()
@quinny píše:
to me mrzi
Vezmi deti do obchodu a nech vybrat je v cem se jim bude lip sedet, a jeste by bylo fajn zkusit do auta, nevim jake mate, ale ty sedacky jsou pomerne siroke tak at pak nekde nenarazite
Máme malý auto, ale zas v zadu jezdí jen oni dva tak jako tak, takže v tom snad problém nebude…
Staršímu prckovi se víc líbí Cybex pohledově…
Tak uvidíme…
Ahoj my mame Romer a potahy uz jsem prala a bez problemu jsem je sundala i nasadila
Taky jsme uvazovali i o te Cybex tak jsme sli do obchodu a dcerku do nich posadili a o mnoho pohodlneji se citila v te Romerce.
@kate02 u sedaček 15-36 se dá potah sundat většinou jednoduše, u všech je to minuty dole, u nového Kidfix XP SICT je potah na 2 části a je přidělán jen za háčky a gumičky
u Solutionu X2fix je potah na 4 části, jsou tam knoflíky a druky, takže o něco složitější, ale taky do minuty je dole,
ani u jedné není problém potahy sundat, navíc se to dělá jednou za čas.
@kate02 Máme Romer kidfix xp sict a jsem s tou sedačkou spokojenější a spokojenější.. Má parádně vychytané mouchy, co mi vadily na na jiných sedačkách (ta zašroubovávací boční ochrana namísto běžného kusu polystyrenu, který překáží a uprostřed pak nikoho nesvezete + pás ukotvený před hrudníček - malý za pás bez toho furt tahal a povytahoval). Výborně drží hlavičku i když dítě usne. Máme tu sedačku 1/2 roku, ještě jsem potah neprala, ale předchozí Romerky jsem vždy prala a sundané i nandané potahy za chvíli. Člověk teda musí napoprvé dávat bedlivý pozor, co kde bylo, aby věděl, ale jinak pohoda.
@steeve píše:
@kate02 u sedaček 15-36 se dá potah sundat většinou jednoduše, u všech je to minuty dole, u nového Kidfix XP SICT je potah na 2 části a je přidělán jen za háčky a gumičky
u Solutionu X2fix je potah na 4 části, jsou tam knoflíky a druky, takže o něco složitější, ale taky do minuty je dole,
ani u jedné není problém potahy sundat, navíc se to dělá jednou za čas.
No já neměla problém ho sundat, ale zpátky se dává teda pěkně blbě…
JE možný, že to je rukama (máme teda Romer Kid Plus SICT)
Prostě u dvou gumiček u opěrky hlavy nevím, kam s něma… Za celej den jsem na to nebyla schopná přijít… ![]()
Jak říkám, dole byl hned, ale nasazenej pořádně není ještě teď…
![]()
@kate02 2 gumičky na konci s háčkem, co vedou z opěrky hlavy dolů? tak ty se zaháknou až dole na zádové opěrce na straně jsou pro ně otvory
@steeve děkuju…
Poslední dobou mám pocit, že jsem se měla narodit jako blondýna…
![]()
@kate02 píše:
Máme malý auto, ale zas v zadu jezdí jen oni dva tak jako tak, takže v tom snad problém nebude…Staršímu prckovi se víc líbí Cybex pohledově…
Tak uvidíme…
no radsi vyzkousej, posledne jsem videla v nejakym malym aute sedacku namacklou na dverich, resp na tom sloupku, kdyz uz byla hlavova operka povytazena a moc idealne to nevypadalo ![]()
Zkusila bych je tam posadit a kdyz by mi to prislo cca na stejno tak bych jim do toho nemluvila, preci jen petiletak uz muze mit svuj nazor ![]()
@kate02 mam uplne stejne dilema mezi temito dvema sedackami, byla jsem rozhodnuta pro romer a ted furt spekuluju o tom cybexu, cenove je i trosku levnejsi, ale u sedacky penize neresim, jen uz jak jsem byla presvedcena, ze romer the best, tak se mi zacina libit ta cybexka. D