Römer KIDFIX 2011 nebo Cybex Solution X-Fix 2011?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
14.7.14 15:21

@kate02 mam oboji (teda cybex je zatim pallas) a prijde mi to nastejno i ten potah, tam teda preferuju letni potahy po cely rok a neni nad tu rychlost sundani i nandavani. U romera se mi vic libi isofix, prijde mi festovneji udelanej, cybex se zatim zda o neco pohodlnejsi pro ditko, ale jak jsem psala zatim je to pallas takze na podstavci, uvidime jak se to zmeni az se podstavec oddela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.7.14 15:30
@quinny píše:
@kate02 mam oboji (teda cybex je zatim pallas) a prijde mi to nastejno i ten potah, tam teda preferuju letni potahy po cely rok a neni nad tu rychlost sundani i nandavani. U romera se mi vic libi isofix, prijde mi festovneji udelanej, cybex se zatim zda o neco pohodlnejsi pro ditko, ale jak jsem psala zatim je to pallas takze na podstavci, uvidime jak se to zmeni az se podstavec oddela

Tak tos mě nepotěšila… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 15:36
@kate02 píše:
Tak tos mě nepotěšila… :zed: :mrgreen:

to me mrzi :mrgreen:
Vezmi deti do obchodu a nech vybrat je v cem se jim bude lip sedet, a jeste by bylo fajn zkusit do auta, nevim jake mate, ale ty sedacky jsou pomerne siroke tak at pak nekde nenarazite 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.7.14 15:42
@quinny píše:
to me mrzi :mrgreen:
Vezmi deti do obchodu a nech vybrat je v cem se jim bude lip sedet, a jeste by bylo fajn zkusit do auta, nevim jake mate, ale ty sedacky jsou pomerne siroke tak at pak nekde nenarazite 8)

Máme malý auto, ale zas v zadu jezdí jen oni dva tak jako tak, takže v tom snad problém nebude… :think: Staršímu prckovi se víc líbí Cybex pohledově… :nevim: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1215
14.7.14 16:05

Ahoj my mame Romer a potahy uz jsem prala a bez problemu jsem je sundala i nasadila :) Taky jsme uvazovali i o te Cybex tak jsme sli do obchodu a dcerku do nich posadili a o mnoho pohodlneji se citila v te Romerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.14 16:19

@kate02 u sedaček 15-36 se dá potah sundat většinou jednoduše, u všech je to minuty dole, u nového Kidfix XP SICT je potah na 2 části a je přidělán jen za háčky a gumičky
u Solutionu X2fix je potah na 4 části, jsou tam knoflíky a druky, takže o něco složitější, ale taky do minuty je dole,
ani u jedné není problém potahy sundat, navíc se to dělá jednou za čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.7.14 16:25

@kate02 Máme Romer kidfix xp sict a jsem s tou sedačkou spokojenější a spokojenější.. Má parádně vychytané mouchy, co mi vadily na na jiných sedačkách (ta zašroubovávací boční ochrana namísto běžného kusu polystyrenu, který překáží a uprostřed pak nikoho nesvezete + pás ukotvený před hrudníček - malý za pás bez toho furt tahal a povytahoval). Výborně drží hlavičku i když dítě usne. Máme tu sedačku 1/2 roku, ještě jsem potah neprala, ale předchozí Romerky jsem vždy prala a sundané i nandané potahy za chvíli. Člověk teda musí napoprvé dávat bedlivý pozor, co kde bylo, aby věděl, ale jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.7.14 16:57
@steeve píše:
@kate02 u sedaček 15-36 se dá potah sundat většinou jednoduše, u všech je to minuty dole, u nového Kidfix XP SICT je potah na 2 části a je přidělán jen za háčky a gumičky
u Solutionu X2fix je potah na 4 části, jsou tam knoflíky a druky, takže o něco složitější, ale taky do minuty je dole,
ani u jedné není problém potahy sundat, navíc se to dělá jednou za čas.

No já neměla problém ho sundat, ale zpátky se dává teda pěkně blbě… :zed: JE možný, že to je rukama (máme teda Romer Kid Plus SICT) :think: Prostě u dvou gumiček u opěrky hlavy nevím, kam s něma… Za celej den jsem na to nebyla schopná přijít… :zed:

Jak říkám, dole byl hned, ale nasazenej pořádně není ještě teď… :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.7.14 17:20

@kate02 2 gumičky na konci s háčkem, co vedou z opěrky hlavy dolů? tak ty se zaháknou až dole na zádové opěrce na straně jsou pro ně otvory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.7.14 17:35

@steeve děkuju… :oops: Poslední dobou mám pocit, že jsem se měla narodit jako blondýna… :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.7.14 21:08
@kate02 píše:
Máme malý auto, ale zas v zadu jezdí jen oni dva tak jako tak, takže v tom snad problém nebude… :think: Staršímu prckovi se víc líbí Cybex pohledově… :nevim: Tak uvidíme…

no radsi vyzkousej, posledne jsem videla v nejakym malym aute sedacku namacklou na dverich, resp na tom sloupku, kdyz uz byla hlavova operka povytazena a moc idealne to nevypadalo ;)
Zkusila bych je tam posadit a kdyz by mi to prislo cca na stejno tak bych jim do toho nemluvila, preci jen petiletak uz muze mit svuj nazor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
28.7.14 12:01

@kate02 mam uplne stejne dilema mezi temito dvema sedackami, byla jsem rozhodnuta pro romer a ted furt spekuluju o tom cybexu, cenove je i trosku levnejsi, ale u sedacky penize neresim, jen uz jak jsem byla presvedcena, ze romer the best, tak se mi zacina libit ta cybexka. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí