Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím maminky,
Vybíráme sedačku, „malá“ má teď 7m a přes 10 kilo
Už z toho šilhám
Tolik značek, velikostí, kategorií, s crashtesty, bez testů
Rádi by jsme Römer King II 2017, vyšla jako jedna z nejlepších, cena do 5 tisíc, do 18ti kilo - to nám všechno vyhovuje, jen se nikde nemůžu dočíst zda jde i do protisměru, z e-shopů mi jaksi neodpovídají a už se potřebuju fakt rychle rozhodnout ![]()
Takže se ptám, jestli už jí máte někdo doma, jde usadit v autě i do protisměru?
Děkuji, T. ![]()
@Ellusa neee
doprčic
no nesedí vůbec, ani náznak
Super, tak jdu vybírat znovu
ale díky za pomoc! ![]()
Nee, určitě se nedá umístit proti směru jízdy. Upevňuje se v autě bezpečnostním pásem k základně sedačky. Ale jinak my jsme s ní spokojeni, je taková masivní, což působí bezpečným dojmem. Vypadá pohodlně. Jediné co mi to trošku vadí, když v ní malá usne, dám jí sedačku do spací polohy, tak mi přijde, že má tu hlavičku v nepřirozené poloze, hodně zakloněnou. To se mi moc nelíbí, ale jí to evidentně nevadí
.
@Jana Červenková Celá se mi líbí a fakt mě to štve že nejde posadit proti
ale budeme opravdu hodně jezdit a když vidím jak dopadne mimčo které sedí po směru vs. to které sedí v protisměru tak je to pro mě jasná volba, prostě zatím protisměr ![]()
Bože, nestrašte měě
. Já žiju v tom, že jsme vybrali v této kategorii jednu z těch bezpečnějších
. Myslím si ale, že v proti směru moc velký výběr mít nebudete. A jestli máte první dítě, tak si dovolím malou připomínku. Záleží asi jaké je vaší dítě povahy, ale to naše by mě za jízdu proti směru asi sežralo. Poslední měsíc ve vajíčku jsme trpěli
, už se jí to nelíbilo ( jízda proti směru a bez výhledu
). Takže jsme jezdili s řevem, ale třeba vašemu se to líbit bude
.
Koukni na Romer First Class Plus 0-18kg. Ta jde do protisměru a my jsme s ní byli moc spokojení.
@Ellusa zatím vleze tak tak ale máme ho do 10 kg a ona už má lehce přes ![]()
@Jana Červenková vybrali jste výborně o tom žádná
jen mě osobně přesvědčilo zatím usazovat dítko do protisměru
je hodně klidná, ani teď ve vajceti neprotestuje tak jí chci do protisměrné přesunout co nejdřív ať to nezaregistruje ![]()
@Janli Super, to mi moc pomohlo, ukážu to doma ale myslím, že jsi nám vybrala sedačku
Díky moc!