Romer King II / King II LS

2
31.8.17 10:19

Romer King II / King II LS

Ahoj vsichni, premyslime o koupi autosedacky od Romeru.

1. King II nebo King II LS. Cetla jsem, ze King II LS ma zvukovou signalizaci tak natesno, ze dite by plakalo, aby to zacalo fungovat, tak si rikam, jeslti to neni zbytecne a nekoupit jen King II.
  2. Take jsme premysleli o safefix Plus, safefix TT, ale nemuzu nikde najit seznam aut kompatibilnich na isofix, TT a nohu pro safefix plus… Mame Pajero 2014 a Tojota FJ cruiser.. nevite nekdo, zda tyto sedacky by sly do techto aut.

Dekuji predem za odpovedi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
31.8.17 10:25

@LenaDomi Safefix plus TT se již 7 let nevyrábí, tu nekoupíte, pokud v obou autech máte isofix tak kupte Safefix plus: http://autosedacky.mimishop.cz/…ix-plus-2017 je to lepší než na pásy, do toho Pajera je kompatibilní, ta Toyota v seznamu není, ale to je dost neobvyklé auto, tak ho nejspíše netestovali, ale pokud má isofix tak do něj půjde, protože do ostatních Toyot Safefix jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
31.8.17 11:57

Mame tu LS a nikdy mi mala nebrecela, ze by to mela moc tesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
31.8.17 12:19

@LenaDomi mám LS a nikdy neplakala a to je docela citlivka. Jsem za tu signalizaci ráda, vím jak moc utáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.17 08:42

Diky moc vsem. Asi pujdeme nakonec do toho safefix plus kvuli isofixu. Nejspis budeme hodne prendavat do ruznych aut, tak ty pasy to budou jistit, kdyby nejake nemelo isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 10:08

potahy autosedaček

Dobrý den maminky, jen se s Vámi chci podělit o zkušenost s potahem na autosedačky značky Romer. Jedná se o barvu černou a vylézaly z něho nitky. Firma vyměňuje tyhle potahy. Pokud by jste s výměnou měli potíže(stačí k reklamaci fotografie),ozvěte se dám více informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
12.10.17 11:29
@Andyho mamka píše:
Dobrý den maminky, jen se s Vámi chci podělit o zkušenost s potahem na autosedačky značky Romer. Jedná se o barvu černou a vylézaly z něho nitky. Firma vyměňuje tyhle potahy. Pokud by jste s výměnou měli potíže(stačí k reklamaci fotografie),ozvěte se dám více informací.

ahoj, no to je super info, už jsem z tyoho byla neštastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 10:50

@Ginuš Podařilo se Vám vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.12.17 11:17

@Andyho mamka ještě jsem tam nenapsala :zed: a koukám, že už je to skoro 2 měsíce co o tom vím 8o :roll: jsem hrozná. Pak dám info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 11:19

@Ginuš No udělejte za včasu, nařízení měli stanovené hygienou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.19 15:06

Dobrý den @steeve, chtěla bych se zeptat, jestli jsou nějaké rozdíly u sedaček King2/King 2 LS u modelů z roku 2018 a 2019?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.5.19 16:21

@pet.est King II LS má navíc oproti King II světelenou a zvukovou regulaci správně dotažených pásů
mezi modely 2018 a 2019 jsou rozdíly pouze v barvách potahů, jinak jsou technicky stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.5.19 22:35

Ještě jedna věc, budu kupovat z internetu a u modelu LS Black Edition 2018 to podle obrázků vypadá, že u některých barev jsou přidržovače pásu a u některých ne..odpovídá to skutečnosti? A jsou vůbec ty přidržovače užitečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.5.19 08:30

@pet.est ty přidržovače pásů se dělaly cca do roku 2017, od modelu 2018 už nejsou, takže někde zůstaly staré fotky u modelů, kde se neměnila barva, v aktuálních kolekcích již nejsou.
takto je to na kolekci 2019 : http://autosedacky.mimishop.cz/…lack-edition
i když i nás se vloudila ještě starší fotka s přidržovačem pásů :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí