Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Na netu v popisu zboží píšou, že ty 2010 jsou o 15 % větší. My máme velké dítko, tak jsem to jenom uvítala ![]()
O hracích pultech nic nevím, ale co se tak dívám, tak se připevňují na suché zipy, tak to asi půjde ![]()
Větší nevím, ale mají víc vypolstrovaný ten límec kolem hlavičky. Malý tam sedí a v podstatě nemůže hnout hlavičkou. Což je určitě bezpečné, ale moc se mu to nelíbí. Taky jsme sháněli kvůli tomu spíš ročník 2009, protože jsme mysleli, že se v tom bude vztekat. Nikde jsme ale nesehnali, tak máme 2010.
Taky jsem se po něm sháněla,ale podle mne k Romer King plus není.Za to k Maxi-cosi Tobi ano.
u kol. 2009 a 2010 na Kingu není technický rozdíl je jen rozdíl v barvách a jinak šitý podhlavník, takže u 2010 vypadá větší, po přeměření jsou ale stejné, je to jen optický klam.
originál hrací pult se nedělá, Römer ustoupil i od výroby sedaček s pultíkem, jako je Kiddy nebo Cybex Pallas, je to kvůli tomu že se pod tím děti necítily dobře, potili se… a přídavný pult moc nedoporučují, bojí aby při nárazu netlačil na dítě, ale dají se dokoupit třeba kreslící desky: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Ahoj, víte někdo jaký je rozdíl v sedačkách kolekce 2009 a 2010? V 2009 jsou více barevné a i se mi víc líbí,barevně. Tak kdyby nebyl jiný rozdíl…A ještě dotaz.dá se k těmto sedačkám koupit hrací pult?