Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj,
nemáte někdo typ, kde se dá v e-shopu levně koupit autosedačka Romer King plus trend line? Nejsem moc zkušená internetová vyhledávačka. Našla jsem nejlevnější za 4138 Kč.
Díky.
Já jsme je levněji nenašla
Jen Romer Eclipse za 3660 nebo classic line za 4090
Jarko, a musí to být eshop? Já jsem koupila levně Romera v XXXLutz teď v září nebo říjnu za 3200 Kč, dva měsíce předtím kamarádka za 3600 Kč, bohužel je jen v Praze co vím. Ale akce tam mají asi hodně často… levný eshop neznám.
El-Brno píše:
Jarko, a musí to být eshop? Já jsem koupila levně Romera v XXXLutz teď v září nebo říjnu za 3200 Kč, dva měsíce předtím kamarádka za 3600 Kč, bohužel je jen v Praze co vím. Ale akce tam mají asi hodně často… levný eshop neznám.
nemusí, jen mám zkušenosti, že na internetu je vše levnější než v kamenném obchodě… díky za typ, podívám se na jejich stránky… nebo jak ses o té akci dozvěděla? Dá se tam nějak zaregistrovat, aby mi chodily akční nabídky mailem?
Já jsem tam náhodou byla, o té předchozí akci mě řekla kamarádka. Jestli se dá zaregistrovat, to netuším, u mě to byla náhoda. Zkus ty jejich stránky…
už jsem u nich našla akční leták na Baby výrobky a v akci tam maj jinýho Romera pro větší děti a leták platí do konce roku
my jsme chtěli autosedačku začít používat letos…
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat ![]()
Jarka K píše:
už jsem u nich našla akční leták na Baby výrobky a v akci tam maj jinýho Romera pro větší děti a leták platí do konce rokumy jsme chtěli autosedačku začít používat letos…
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat
Ahoj, mohla bych tě poprosit o odkaz na ten leták? Zajímala by mě ta romerka pro větší děti, děkuju!
Petorka píše:Jarka K píše:Ahoj, mohla bych tě poprosit o odkaz na ten leták? Zajímala by mě ta romerka pro větší děti, děkuju!
už jsem u nich našla akční leták na Baby výrobky a v akci tam maj jinýho Romera pro větší děti a leták platí do konce rokumy jsme chtěli autosedačku začít používat letos…
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat
http://www.xxxlutz.cz/…complete.pdf
stránka 28