Romer King plus - kde koupit levně?

4760
10.11.11 18:39

Romer King plus - kde koupit levně?

ahoj,

nemáte někdo typ, kde se dá v e-shopu levně koupit autosedačka Romer King plus trend line? Nejsem moc zkušená internetová vyhledávačka. Našla jsem nejlevnější za 4138 Kč.
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9351
10.11.11 18:56

Já jsme je levněji nenašla :nevim: Jen Romer Eclipse za 3660 nebo classic line za 4090

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
10.11.11 18:57

Našla jsem nejlevněji za stejnou cenu jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.11.11 20:10

Jarko, a musí to být eshop? Já jsem koupila levně Romera v XXXLutz teď v září nebo říjnu za 3200 Kč, dva měsíce předtím kamarádka za 3600 Kč, bohužel je jen v Praze co vím. Ale akce tam mají asi hodně často… levný eshop neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.11.11 20:39
El-Brno píše:
Jarko, a musí to být eshop? Já jsem koupila levně Romera v XXXLutz teď v září nebo říjnu za 3200 Kč, dva měsíce předtím kamarádka za 3600 Kč, bohužel je jen v Praze co vím. Ale akce tam mají asi hodně často… levný eshop neznám.

nemusí, jen mám zkušenosti, že na internetu je vše levnější než v kamenném obchodě… díky za typ, podívám se na jejich stránky… nebo jak ses o té akci dozvěděla? Dá se tam nějak zaregistrovat, aby mi chodily akční nabídky mailem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.11.11 20:41

Já jsem tam náhodou byla, o té předchozí akci mě řekla kamarádka. Jestli se dá zaregistrovat, to netuším, u mě to byla náhoda. Zkus ty jejich stránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
10.11.11 20:46

už jsem u nich našla akční leták na Baby výrobky a v akci tam maj jinýho Romera pro větší děti a leták platí do konce roku :-( my jsme chtěli autosedačku začít používat letos…
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
14.11.11 11:11
Jarka K píše:
už jsem u nich našla akční leták na Baby výrobky a v akci tam maj jinýho Romera pro větší děti a leták platí do konce roku :-( my jsme chtěli autosedačku začít používat letos…
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat :nevim:

Ahoj, mohla bych tě poprosit o odkaz na ten leták? Zajímala by mě ta romerka pro větší děti, děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
14.11.11 11:25
Petorka píše:
Jarka K píše:
ale kouknu, za kolik ho tam maj za normální cenu, nějak se tam ale nemůžu dostat :nevim:
Ahoj, mohla bych tě poprosit o odkaz na ten leták? Zajímala by mě ta romerka pro větší děti, děkuju!

http://www.xxxlutz.cz/…complete.pdf
stránka 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí