Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...@yo píše:
Aha takze to tam neni na „cudliky“ na fixni posuv napr. po centimetru?
Ne, to určitě není - jukni na videa na youtube, je to tam krásně vidět. (otočíš, ona sama spadne do určité pozice a zase otočením vrátíš do původní polohy)
No to ano, spadne, ale ma to sve intervaly posuvu podle me to nejde na mm nastavit. Pokud to dam na isofix je nutne to i pasat?
Taky máme a noha sedí dobře, je tam plynulý výsuv a pak až aretace ![]()
Hmm zacinam pokukovat po duo fixu. Ta noha se mi nelibi, jen se musi dokoupi operks hlavy
@yo Autosedačka se poutá pásama, nebo se nasadí na isofix. Vždy se použije pouze jeden typ uchycení. Nikdy se nepoužívají oba zároveň.
Noha by se měla vysunout a zaaretovat tak, aby byla opřená o podlahu
@yo Viděla jsem Duo a nepřijde mi tak dobrej, jako Safefix plus. Duo má podle mě blbě ty bočnice kolem hlavy, Safefix to má hezky do stran, chrání podle mě to dítě líp. Celkově mi přijde Safefix líp propracovaná a taky mnohem pohodlnější pro dítě.
Ale @steeve o těch rozdílech ví určitě víc a doporučil by ti.
@Pinkie to se dá vyřešit originál opěrkou právě ![]()
edit: jinak Duo je taky o něco dražší, tak nevím v čem je rozdíl
@steeve Prosím o informaci, zda jde Safefix plus do Chevrolet Orlando rv 2012? děkuju a nevíte, kdy bude kolekce 2014 a zda budou nějaké změny mimo barev potahů?
Tak dnes sme byli v obchode a upoutala nas verzafix, takze zmateni neprestava. TT v aute totiz mame ![]()
@Pinkie píše:
@yo Viděla jsem Duo a nepřijde mi tak dobrej, jako Safefix plus. Duo má podle mě blbě ty bočnice kolem hlavy, Safefix to má hezky do stran, chrání podle mě to dítě líp. Celkově mi přijde Safefix líp propracovaná a taky mnohem pohodlnější pro dítě.
Ale @steeve o těch rozdílech ví určitě víc a doporučil by ti.
Safefix je oproti DUU o 5 let novější konstrukce, takže samozřejmě je vychytanější, lepší, propracovanější…
@paja86 Safefix plus jde do Orlanda, je kompatibilní, nová kol. 2014 bude na trhu koncem října, spíše listopad- první kusy, kompletní nabídka pak koncem roku, informací na novinky moc není, budou až v září, po kolínském veletrhu
@steeve Prosím o radu, je Safefix Plus kompaktibilní s Toyotou Corollou 2006?
@steeve - prosím o radu - Mám autosedačku safefix a podařilo se mi zlomit (na dvě části) tu plastovou vložku (destičku), která je u zapínání pásu mezi nožičkama. Takovou tu destičku, která je zašitá v té potahové látce jako výztuž. Je to veliký problém? Může to nějak ovlivnit bezpečnost? Je možné ji vyměnit?