RONJA, DCERA LOUPEŽNÍKA -))

48576
15.1.07 16:47

RONJA, DCERA LOUPEŽNÍKA -))

ahojky.vzpominate si taky na tenhle film kterej bezel v televizy asi pred 10 lety??
nevim zda se tojmenovalo presne tak,ale mam pocit ze ano.bylo to o loupeznicke dceri ronje .letaly tam takovy hnusni ptaci z zenskou hlavou a krakaly a myslim ze se jmenovaly harpie a pily krev.nekolikrat chtely ronju snist :cry:
pak si jeste vzpominam na takovy zvlazni trpalicky kteri vsechno rikaly na p treba proc jsi probudila pusinku potvurko podivna(jedina veta co si pamatuju) a pak tam byl jeste jeden loupeznicky syn a stim se ona nesmela vidat.
jinak si uz nic moc z toho nepamatuju,ale strasne bych chtela tenhle film -pohadku strasne videt a pustit taky neteri,proto ze ty by se to urcite libylo.nemate ho nekdo na kazete nebo dvd??dala bych za nej vsechno :lol:
ve videopujcovne jsem ho nikde nevidela.nikdo tu pohadku nezna,krome mich sourozencu. :cry:
prosim urcite nejsem jedina kdo to zral.najde se tu jeste nekdo kdo to nekdy videl a nema to traba na kazete??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1790
15.1.07 16:56

Ahoj Dalmatinko,

na film si pamatuju, ale na kazetě ho bohužel nemám. Třeba ho budou opakovat v TV.

Miroušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
15.1.07 17:00

Ahojky Dalmi :-)

opravdu se to jmenuje Ronja, dcera loupeznika, pamatuju si na to, byl to super film :-) „Proc to delas potvurko podovna, proc?“ si taky pamatuju do dneska. Bohuzel tuhle verzi nahranou nemam, ale mam verzi na normalni magnetofonove kazete nahranou z Ceskeho rozhlasu. Tak kdybys nesehnala nic jineho, tak tuhle muzu poskytnout :-)

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
15.1.07 17:38

Ahoj Dalmi

tak tenhle film si také pamatuji - byla to pohádka… A mám za to, že to nedávno (tak 1-2 roky) opakovali na ČT. Takže možná tam se poptat..

Jinak já to mám někde doma v knížce - už takových 20 let (jestli ne více…)

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.1.07 17:40

ronja dcera loupežníka .

Ahojky ,tahle pohádka se nedá zapomenout .Když to jen trochu pujde můžeš ji mít mrknu v jaký je kvalitě a písnu.
Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
15.1.07 17:42

Ja mam a miluju knizku :) Ale je az pro vetsi deti - nebo pro mamy a taty, kteri si chteji precist detskou klasiku ;)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.1.07 17:47

ronja dcera loupežníka .

V knižním podání je lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.1.07 17:53

holky to je super ze to taky znate.ja uz jsem si myslela ze jsem si to snad vymyslela :lol:
proc to delas potvurko podivna proc :lol: to je super.tet se mi vybavilo vic okamziku z te pohadky.

mato nahrany na kazete to bohuzel nase mala potvurka poslouchat nebude.nevydrzi to .koupila jsem ji i makovou panenku a spoustu pohadek na kazete,ale bohuzel lezi nekde v koute nepouzivane :cry:

jnak knizku jsem taky videla v knihkupectvi ale abych se priznala tak cteni neni moje hobby :oops: :oops: :oops:

majdalenko byla by jsi ten nejvetsi poklad na svete kdyby si mi ji prehrala.nevadi ani kdyz nebude uplne kvalitni.vse uhradim peniz ti poslu .poslu ti co budes chtit.je to muj sen ji opet videt a vzpominat a trochu si o ni pobrecet proto ze pro me znamena opravdu ale opravdu hodne i kdyz to zni divne.tak se prosim jeste ozvy

jinak tahle pohadka se opravdu neda zapomenout.ja ji proste miluju a pripomina mi spoustu okamziku kdyz jsme byly jeste cela rodina pohromade a koukaly na ni.

doufam ze i moje dite na ni bude koukat a milovat ji jako ja :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.1.07 18:05

ronja

Nic za to nechci.Bude to ,ale v avíčkách .Zeptám se ještě manži jestli to nepujde předělat do dvd Kvalita ujde .
Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.1.07 18:09

majdalenko jsi uzasna.beru tak at to bude v avickach nebo dvd to je jedno,ale naklady ti uhradim.zadarmo to nechci v zadnem pripade :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.1.07 19:05

nebudete mi věřit, ale včera jsem na tu pohádku myslela. Nevim vůbec proč a přemýšlela jsem, jestli se ta holčička jmenovala Ronja nebo Vronja :-)) tak hezké pokoukání!
pa Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
15.1.07 19:59

ahoj, to byla má velmi oblíbená kniha v dětství. Napsala to Astrid Lindgrenová (Děti z Bullerbinu, Pipi dlouhá punčocha, Detektziv Kalle a další). Film jsem taky viděla, ale kniha je mnohem lepší, tak ji kup neteři:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.1.07 20:16

knhu bych ji koupila ale jsou ji necely 4 roky a cist moc neumi :lol: :lol:
jinak mozna si casem poridit tu knihu ja,ale opravdu nejsem nakej ctenar akorat na dovoleny ctu a to se tetko dlouho nikam nedostanu,ale az pojedu k mori tak si ji koupim :wink:
jinak strasne dekuju majdalence ktera mi uz ilm slibyla a ostatnim moc dekuju za si se mnou vzazpominaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.1.07 16:11

ronja

Ahojky ,tak Ronja je kompletní ,zítra odesílám ,tak snad pošta pohne a budeš to tam mít ve čtvrtek .Pa pa.Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.11.07 09:14

Ahojky,

znovu otevírám tohle téma. Dneska od 7:45 dávají Ronju na ČT1, ale já jsem to nevěděla a zjistila to pozdě, nahrávám jí teda, ale chybí mi cca 25 minut, ten začátek :cry: :cry: , prosím, nenahrával jste to někdo?

Moc díky

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí