Robotický vysavač Roomba - Scooba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to je supr zpráva, že to opravdu funguje…já jsem se bála jestli to třeba není něco jako náš teleshopping a ty věci pak rovnou putujou do koše… takže říkáš že je to bezva..ještě mě zajímalo jak je scooba vysoký. Obývám máme dost zastavěný a nevím jestli si s tím tady poradí, jestli zajede pod gauč nebo pod skříňky a tak… teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla přímo ty, ale někdo se tu ptal na ten přípravek…je potřeba objednávat ten originál nebo používáš nějaký český? kolik toho na tu jedno nabití umyje a jak dlouho to tak trvá? Mno asi to risknu… ale tys koukám taky pěkně riskovala poslat cizímu chlapovi penízky, ale když jiná možnost nebyla…taky ho strašně chci. Jinak jsem už odpovídala. Já jsem taky uvažovala o tý starší. je přece jenom levnější, ale u tý druhý je zase ta roomba zdarma:-) tak teď nevim…díky moc za ochotu…omlouvám se že obtěžuju, ale pořád ještě váhám…M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nemusíš se omlouvat,od toho diskuze jsou ![]()
tak jsem to byla změřit a je to na víšku necelých 9cm.
A tady do toho můžeš kupovat mr.proper univerzal,je modrý..,ten pán mi to doporučil,že to taky používá,nemusíš kupovat origoš z usa.
mě ten adaptér k tomu zrovna poslal,že to mam v ceně,jestli nemám ![]()
na jedno nabití ted nevim kolik toho umyje,ted jsem to vždy po nabití hned pouštěla,at se to zas vybije,prý se musí zformátovat baterka,tak fakt nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě se to pod gauč určitě nevejde…máme ho nějakej nízkej:-) budu to muset ještě prokonzultovat s manžou…ten se na to nějak netváří…ale když se oženu tím, že už s tím někdo zkušenosti má tak mi to možná projde:-) ještě jednou díky moc…pak bych ještě písla jestli můžu…manža určitě přijde s nějakou další záludnou otázkou se kterou si nebudu vědět rady…díky moc. pa m. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasně klidně písni,jestli budu vědět,tak odpvím…a s tou sedačkou,ty tam taky nevležeš když myješ zem,ne?
![]()
ja to vyřešila tak,že sem tam ji trošku odtáhnu..ne pokaždé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
můžu poprosit o odkaz na stránku kde zjistím jaké jsou ty drahší scooby ?? Chtěla bych zjistit jaký je v nich rozdíl..co to umí … díííky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě bych se chtěla zeptat,jak to obědnáváš přes zásilkovou službu z ameriky??jak se to platí ?mohla bys mi to prosím ještě napsat?
kdybych náhodou zase něco našla,co by se i hodilo,tak at nemusím někoho shánět kdo tam pojede..
Díky
a jak ses rozhodla s tou scoobou?co manža,schválil to už?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky! Tak já jsem právě ztroskotala na tom placení, fakt si s tím nevím rady…jediný způsob je zkusit to objednat přes www.zasilkovasluzba.com poskytujou i asistovany nakupy, ale jeste to promyslim. Manza to schvalil. Zatim jsem si objednala cleanmate. Tak to prubnu. Je to to samy co roomba ale je levnejsi. A toho pana co ti to dovezl jsi nasla jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky,
na toho pána jsem narazila uplně náhodou,do inteligentního vyhledavače jsem dala scooba a našlo mi to jak to prodával na aukru,tak jsem si myslela že to ještě má,ale už to neměl,ale řekl mi že tam ještě poletí,tak jsem ho poprosila,jestli by mi to přivezl.. ![]()
uplná náhoda ![]()
o tom cleanmatu jsem na netu už četla taky,kdybych měla koberce tak bych ho brala taky,rozdíl v ceně je slušný ![]()
mrknu na tu zásilkovou službu,jak to funguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky…chtěla bych se zeptat…vysáváte před tím, než robot myje podlahu? Máme doma v podstatě jen dlažbu, skoro každé dva dny vysávám, tak mě zajímá, jestli by to šlo umýt i bez vysávání
děkujiii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě by mě zajímalo, jak je ten robot hlučný…
Děkujíí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ladko,vůbec nevysávám,každý den to pustím,vymyje to všechny podlahy a hmám klid,Podlahy jsou fakt dobře umyté…a hlučnost..asi jako vysavač…a spousta práce ušetřené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
robot si vyzbírá všechny nečistoty ,drobinky atd…sám,a až umyje podlahy,tak propláchnu jen sítko ..jestli by tě ještě něco zajímalo,tak se klidně zeptej…ráda poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvam se, ze se pletu do diskuze. Nasla jsem tyto stranky uplne nahodou a tema o Scooba a Roomba temer omylem
. Hledala jsem, kam si pujdu koupit Roombu. V USA ji ma uz snad skoro kazdy. Mozna muzu nejak pomoci i vam. Jsem v USA a do CR letim v dubnu. Daniela
- Citovat
- Upravit