Robotický vysavač Roomba - Scooba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
15.3.10 14:02

taky jsem nšla prima stránku

Taky jsem našla prima stránku o robotických vysavačích, jenže tu ani nechtějí nic prodat. http://www.robotforum.cz/ je prostě něco ve stylu „radí, pátrá a informuje“ jsou tu diskuze a recenze snad všech modelů od těch nejdražších, o kterých jsem ani neslyšela, přes klasiku o které se diskutuje stále až po ty nejlevnější o kterých jsem taky nikdy neslyšela… :)

Takže si myslím tady vyberu a pak si robíka prostě někde koupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qac
29.3.10 10:50

iClebo/CleanMate

Ja vyzkousela CleanMate i iClebo.
CleanMate je fajn, zvlada plovoucky, dlazbu, uz moc ne koberecky, je velmi levne.
iClebo je ale teda oproti tomu uz „stroj“. Ma vyssi saci vykon, je rychlejsi, je o mnoho tissi, pobere vetsi smeti, je bezdotykovy (nedela ramus), zvlada prave i behounky apod., lip vymeta rohy, ale bohuzel je drazsi.
Kdybych mela volit, tak si vyberu samozrejme radeji iClebo, ale myslim, ze v nekterych pripadech muze stacit i ten CleanMate.

• Citovat
  • Upravit
441
28.8.11 22:52

baterka do scooby

Jak dlouho vám vydržela ve Scoobě baterka? Kupovali jste novou a kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
2.3.14 12:58

Ahoj všichni, obnovuji diskuzi.Chci se zeptat zda se dá někde v Čechách nebo v USA nyní sehnat scooba+roomba vysavač za slušné peníze? A jaké s nimi máte zlušenosti?
Díky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
8.12.14 12:58

Ahoj. Ráda bych si koupila vytírač Scooba. V příslušenství k dokoupení je vysoušecí a dobíjecí stanice. Cena asi 2000,–, to není dodáváno v základní ceně nebo tomu jen nerozumím? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí