Rosalgin sáčky

Anonymní
9.7.23 21:31

Rosalgin sáčky

Ahoj děvčata, vy která máte zkušenosti s Rosalginem, používám normálně rosalgin easy, ale rozhodla jsem se, ze si začnu kupovat ty sáčky a sama si roztok připravovat, vyjde to levněji, koupila jsem si to dnes prvně a použila a vůbec to nevoní, je to jak kdybych se vyplachovala pouze vodou ten Rosalgin easy voní krásně po růžích a ani mi tenhle v těch sáčcích neulevil od pálení, to ten easy hned, vůbec to nechápu :( máte s tím nějaká zkušenosti? Za mě úplně vyhozené peníze za ty sáčky + ten irigátor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.7.23 21:58

Nejsou to vyhozený peníze. Naopak je to šetrnější a dělaný tak, že to používáš víc dní po sobě. Nenaruší to tak přirozenou mikroflóru. Easy je nabušený, navoněný a jen na občasný použití. Vymlátí ti v pochvě komplet všechno.
Hlavně po tom musíš používat vaginální probiotika.

• Citovat
  • Upravit
24635
9.7.23 22:06

Tu a tam užívám a v pohodě. Naopak Easy bych už nekoupila, nevyhovovalo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.7.23 23:34

Používám sáčky preventivně, ale musím říct, že mi kolikrát i hodně ulevily když jsem měla problém a byl zrovna víkend. Easy jsem vyzkoušela snad 2× a teda nic moc. Ba naopak mi to neulevilo hned a bylo to jen nachvilku. :think: Hlavně jak je parfumovaný tak to teda asi taky není moc dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí