Dáváte rostlinná mléka dětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
25.5.15 09:18

rostlinná mléka

Maminky, prosím, poraďte, jaká rostlinná mléka dáváte dětem? Jaké, kde se dá sehnat a od jaké značky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
736
25.5.15 09:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.5.15 09:38

Vyzkouseli jsme mandlove, ryzove, zakotvili u ovesneho. sojove mi je nesympaticke :lol:

neco se da koupit i v tescu atd. nejvetsi vyber v eshopech se zdravou vyzivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
25.5.15 09:55

Taky se dá dobře nakoupit v DM-ku. Já nahrazuji mléko do vloček a kaší sušeným rýžovým mlékem. Nejdobřejší mi přijde mandlové a kokosové, ale to už taky něco stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24111
25.5.15 10:04

Zkoušela jsem sojové, mandlové, kokosové, rýžové, ovesné. V současné době používám rýžové od Alnatury - kupuji v Globusu či DM, nebo sojové od Provamelu. Dětem dávám obojí, ale rýžové častěji. Pokud vařím třeba kaši či pudink, používám i kokosové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
25.5.15 12:39

@elen-ka A je ten pudink z toho kokosového dobrý? Já jsem jednou udělala z rýžového z DMka a byla to taková řídká voda, docela hnusné to bylo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24111
25.5.15 17:12

@Ivtcha já když dělám pudink z jakéhokoliv rostliného mléka, tak dávám menší množství tekutiny, cca 350 - 400 ml toho mléka na celý sáček pudinku. Někdy to toho dám i trochu práškové želatiny.

Jinak já jsem si už zvykla za ty roky (nic jiného mě nezbyde) :mrgreen:. Rozhodně to není stejné jako z normálního mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
25.5.15 17:27

Já mám ráda ještě makove s trochou agáve a mixlym bananem. ovesné dělám třeba do koláčů. Nekupuju je, delam si je doma ;) jen kluk si občas koupi ochucene sojové s tim brčkem od Alpro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí