Dáváte rostlinná mléka dětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
rostlinná mléka
Maminky, prosím, poraďte, jaká rostlinná mléka dáváte dětem? Jaké, kde se dá sehnat a od jaké značky? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vyzkouseli jsme mandlove, ryzove, zakotvili u ovesneho. sojove mi je nesympaticke ![]()
neco se da koupit i v tescu atd. nejvetsi vyber v eshopech se zdravou vyzivou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se dá dobře nakoupit v DM-ku. Já nahrazuji mléko do vloček a kaší sušeným rýžovým mlékem. Nejdobřejší mi přijde mandlové a kokosové, ale to už taky něco stojí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušela jsem sojové, mandlové, kokosové, rýžové, ovesné. V současné době používám rýžové od Alnatury - kupuji v Globusu či DM, nebo sojové od Provamelu. Dětem dávám obojí, ale rýžové častěji. Pokud vařím třeba kaši či pudink, používám i kokosové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elen-ka A je ten pudink z toho kokosového dobrý? Já jsem jednou udělala z rýžového z DMka a byla to taková řídká voda, docela hnusné to bylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivtcha já když dělám pudink z jakéhokoliv rostliného mléka, tak dávám menší množství tekutiny, cca 350 - 400 ml toho mléka na celý sáček pudinku. Někdy to toho dám i trochu práškové želatiny.
Jinak já jsem si už zvykla za ty roky (nic jiného mě nezbyde)
. Rozhodně to není stejné jako z normálního mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ráda ještě makove s trochou agáve a mixlym bananem. ovesné dělám třeba do koláčů. Nekupuju je, delam si je doma
jen kluk si občas koupi ochucene sojové s tim brčkem od Alpro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit