Roupy, léčba

Anonymní
16.2.22 20:32

Roupy, léčba

Zdravím všechny,
Prosím moc o pomoc a rady, je mi to hrozně trapné a proto se omlouvám za anonym.
Loni v prosinci jsem u sebe objevila roupy :(, léčila jsem Vermophytem jelikož vermox nemohu ( obsahuje látku na kterou jsem alergická). Měsíc byl klid a nyní jsem opět zjistila že je mám.. Pořád si myju a dezinfikuju ruce, dodržují hygienu, utiram prach, měním povlečení, pyžama, všechno žehlim i spodní prádlo a opět sem to někde chytla.. Jsem už zoufala.
Hledám na netu všelijaké rady, co,, pomáhá,, (vím že přírodní není moc spolehlive ale nic jiného mi nezbývá a dost mě to obtěžuje) Četla jsem o česneku. Pomohl někomu? ( třeba česnekove kapsle)
Dále jsem četla pelyňkovy čaj, zelí ( to ale přímo nesnáším) Něco třeba dále?
Vím, že je tady spousta diskuze, ale i přesto budu moc vděčná za jakékoliv vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
16.2.22 20:42
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
Prosím moc o pomoc a rady, je mi to hrozně trapné a proto se omlouvám za anonym.
Loni v prosinci jsem u sebe objevila roupy :(, léčila jsem Vermophytem jelikož vermox nemohu ( obsahuje látku na kterou jsem alergická). Měsíc byl klid a nyní jsem opět zjistila že je mám.. Pořád si myju a dezinfikuju ruce, dodržují hygienu, utiram prach, měním povlečení, pyžama, všechno žehlim i spodní prádlo a opět sem to někde chytla.. Jsem už zoufala.
Hledám na netu všelijaké rady, co,, pomáhá,, (vím že přírodní není moc spolehlive ale nic jiného mi nezbývá a dost mě to obtěžuje) Četla jsem o česneku. Pomohl někomu? ( třeba česnekove kapsle)
Dále jsem četla pelyňkovy čaj, zelí ( to ale přímo nesnáším) Něco třeba dále?
Vím, že je tady spousta diskuze, ale i přesto budu moc vděčná za jakékoliv vaše zkušenosti.

Přeléčit všichni v rodině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.22 20:44

Tam bude chyba v tom, že nemůžeš ten vermox. Snažila bych se u doktora sehnat něco, co můžeš a bude to fungovat, ne se spoléhat na potravní doplňky. U nás zafungoval hned a žádné speciální akce jsem nepodnikala. Moje kalhotky beztak vyžehlit nejdou. Jinak problém byl stejný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.2.22 20:48
@Anonymní píše:
Tam bude chyba v tom, že nemůžeš ten vermox. Snažila bych se u doktora sehnat něco, co můžeš a bude to fungovat, ne se spoléhat na potravní doplňky. U nás zafungoval hned a žádné speciální akce jsem nepodnikala. Moje kalhotky beztak vyžehlit nejdou. Jinak problém byl stejný.

Co vím tak nic jiného není.
Volala jsem dr a ta mi řekla že jedině zkusit ten vermophyt, nic jiného než vermox prý není.

@Annabela11
bydlím sama.

• Citovat
  • Upravit
14313
16.2.22 20:49
@Anonymní píše:
Co vím tak nic jiného není.
Volala jsem dr a ta mi řekla že jedině zkusit ten vermophyt, nic jiného než vermox prý není.@Annabela11
bydlím sama.

Ono se to často vrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
16.2.22 21:04

V Nemecku se da koupit ten sirup co tu kdysi byval, kdyby ti ho nekdo sehnal, pyrvinium, snad se to jmenuje Pyrcon a jeste maji Molevac nebo tak neco. A urcite prelecit celou rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
16.2.22 21:44
@tini píše:
V Nemecku se da koupit ten sirup co tu kdysi byval, kdyby ti ho nekdo sehnal, pyrvinium, snad se to jmenuje Pyrcon a jeste maji Molevac nebo tak neco. A urcite prelecit celou rodinu

Jo, jde to objednat na ipill.de …ale jestli to máš pro celou rodinu, vyjde to na pár tisícovek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30954
16.2.22 21:52

Prirodni moznosti jsou jeste odvar z hrebicku, kysane zeli a kefir ve velkem. Omezit maximalne sacharidy, hodne zeleniny. Ostrihat nehty, spat klidne v kalhotkach + kalhotach od pyzama. Ruce drbat kartackem. I jsem vycetla namazat okoli konecniku silnou vrstvou kremu, ze pak se samickam blbe kladou vajicka. Jinak dospelec zije snad az 12 tydnu, coz je hodne dlouha doba, po kterou je nutne dodrzovat opatreni. My i vysvecovali pokoje UV lampou (poprve, to jsem se z toho mohla zblaznit, dalsi epizody uz jsem brala vic s klidem). Nam to domu deti dotahly uz 3krat, ja to chytla od nich nastesti jen jednou :zed:.

Zkus podivat na ten Pyrcon z DE, ale neni to uplne levne, potrebovala bys nejspis 2 lahvicky a jedna stala tusim 35 EUR. Ale je to bez predpisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 08:08

@Hobitka
Děkuji. Zkusím.
A ten hrebiček mám zalít horkou vodou nebo jak? Četla jsem někde že se dá také rozdrtit dát do vody a vypít.

• Citovat
  • Upravit
30954
17.2.22 08:25
@Anonymní píše:
@Hobitka
Děkuji. Zkusím.
A ten hrebiček mám zalít horkou vodou nebo jak? Četla jsem někde že se dá také rozdrtit dát do vody a vypít.

Ja si to pridavala do caje, ale to bude asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.24 23:26

Lék na roupy Vermox bez účinku

Prosím o radu 🙏 Syn se ve škole nakazil roupi. Jemu lék Vermox zabral do druhého dne. Bohužel jsem je dostala od syna a lék mi nezabral. Vermox jsem užívala 3 dny 1 tabletu, jak předepsala lékařka. Výsledek žádný. Absolutně mi nezabral. Je to týden a mám stále stejné potíže, které asi není třeba rozepisovat. Poradíte mi prosím jiný lék, který je narozdíl od Vermoxu účinný? Máme i Vermophyt, také nemám pocit, že by to byl nějaký zázrak :,(
Druhý syn ani přítel se nenakazili, jen se přeléčili a preventivně si dávají i Vermophyt.
Budu vděčná za každou radu. Každý den pračky na 90, žehlím, desinfikuji vše od vrchu dolů… Doktorka říkala, že Vermox vše ihned zabije, no nejspíš jen u těch šťastnějších :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
5.10.24 00:29

Vermox se ale užívá 1tbl po 14 dnech, 3 cykly, ne? A celá rodina. Nevidím důvod, proč by nezdechli správných užíváním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.24 08:49

@Petula306

3 dny po jedné tabletě. Za 14 dní zopakovat. Děkuji za názor, já jsem ale potřebovala radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí