roupy u 4leté neteře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7572
28.3.08 09:38

roupy u 4leté neteře

Holky,poraďte co na roupy?Sestra mi včera volala,že malou svědí zadeček,a dr. po telefonu :roll: naznala,že to jsou roupy…Máte s tím někdo zkušenost?
V diskuzích jsem to nikde nenašla.Jdu ještě sjet google :pocitac:
Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
28.3.08 10:02

Malá je taky nejspíš měla, doktorka ani nedělala testy na potvrzení a rovnou jí napsala lék. Byli to dvě tablety který snědla najednou jednorázově a od tý doby klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
28.3.08 15:37

Souhlasim se Sany. Pirvinium (takovata cervena sladka vodicka, kterou jsem byla na roupy nucena uzivat jako mala) se uz nevyrabi, takze se musi jit k doktorce pro recept.

Honzik mel roupy v prosinci, ja sla k doktorce, zadne vysetreni nedelala (ja vedela, ze jde o roupy z nocniku) a napsala nam recept na Vermox. Honzik dostal jednu tabletu hned, druhou za 2 tydny, treti za 4 a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.08 19:35

Naše malá měla z kraje roku roupy, dostala VERMOX sní se jedna za 14 dní druhá tableta, ani ji nebrali kontrolní vzorek. Ale sestra u dr. nás „uklidnila“, že školky jsou roupy zamořeny, že kdysi za „totáče“ automaticky se odčervovala celá třída a nyní, pokud se odčerví jedno a další roupy mají, tak za pár dnů nebo měsíců je může mít zpět. Prý někteří rodiče nějaké „škrábání“ dětí, vnímají jako špatně utřenou dupku. Mě připadalo normální, zmínit se ve školce, ale mnoho rodičů to neudělá. A+E

• Citovat
  • Upravit
7572
28.3.08 19:46

Holky,díky za odpovědi.Sestře to řeknu,škoda,že jí dr. neřekla,že si má přijít pro recept. :roll: Prý jí řekla,že má poshánět ten sirupek,ale že ho nejspíše nesežene,a ty tablety jsou jen pro dospělé,prostě no comment :-D Manžel to dnes sháněl po celém městě,oni v Jíčíně.Pošlu ji k té :-) pro recept,škoda,že je víkend,malá to už mohla začít užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí