Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj, moje 3 léta má občas v pinde červa. Ve stolici nemá. Dám ji vermox a na nějaký čas má klid, ale pak za 2 m třeba znovu.. Prosím poraďte mi něco. Nevím zda ji to nemůže nějak ublížit nebo tak. Dr tvrdí, že to je v pohodě a nic se stát nemůže, ale přeci se ji to nemůže pořád takhle vracet? Diky
Cituji. Vyjadřuješ se jako dlaždič.
Musite se prelecit cela rodina a vycistit a vydrzinfikovat cely byt, hracky, povleceni, vytrit, prat se sanytolem, zehlit spodni pradlo z obou stran nebo pouzivat susicku. Chodi-li do skolky nahlasit a oni udelaji stejne opatreni. Ty vajicka jsou vsude kolem, kde nakazeny saha, takze samotny lek nepomuze a vrati se to
@topazio píše:
Cituji. Vyjadřuješ se jako dlaždič.
Souhlasím.
@Kipa22 píše:
Souhlasím.
Nikdy bych o synově spodku nepsala vulgárně.
@topazio Jojo to je fakt. Vlastně je mi to jedno.. Každopádně, jsem se nepřišla dohadovat a ale pro radu pro svoji dceru. Tím nechápu, proč to komentujete, když mi k tomu nedokážete nic říct.
@topazio píše:
Nikdy bych o synově spodku nepsala vulgárně.
Asi paní pochází ze sociálně vyloučené lokality. Ta mluva by tomu odpovídala.
'Cervy jsou z konečníku ve večerních hodinách vylézají ven aby nakladly v oblasti konečníku vajíčka. Ty se pak přes ruce opět dostanou do zažívacího traktu… pokud tento cyklus neproběhne roup nemá jak se dál množit.
Dítě sní vajíčko to projde traktem ve střevě se z něj udělá červík ten vyleze, naklade vajíčka a musí opět proběhnout snědení vajíčka… když se cyklus přeruší je od červíků pokoj.
@Kipa22 Ty blaho. Hezké, jak mě znáte. A jestli máte problém je to bohužel, jen Vás problém. Třeba jste nešťastné doma a proto musíte narážet do ostatních. To je mi líto, že to ventilujete na lidi které ani neznáte ![]()
@ludmilaadamkova Děkuji, za odpověď. Oni, tedy přelezou? Nemůžou v té buchticce taky naklast vajíčka?
Ahoj, moje 3 léta má občas na spodku červa. Ve stolici nemá. Dám ji vermox a na nějaký čas má klid, ale pak za 2 m třeba znovu.. Prosím poraďte mi něco. Nevím zda ji to nemůže nějak ublížit nebo tak. Dr tvrdí, že to je v pohodě a nic se stát nemůže, ale přeci se ji to nemůže pořád takhle vracet? Diky
Příspěvek upraven 05.11.23 v 09:07