Roupy v pipine u 3 lete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Velryba černá
5.11.23 09:30

@macisekk roup je velmi častou příčinou vaginální infekce u dětí, protože skutečně přeleze a s sebou nese obsah střev. Ale jeho životní cyklus je vázán na zažívací trakt.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
5.11.23 09:30
@macisekk píše:
@ludmilaadamkova Děkuji, za odpověď. Oni, tedy přelezou? Nemůžou v té buchticce taky naklast vajíčka?

Komplikace spojené s roupy

V případě nezahájení léčby včas se může onemocnění rozvinout a objeví se průjmy, noční pomočování, svědění, vaginální výtok spojený se svěděním a vyrážkou. Při průniku červů výš v pohlavních orgánech může dojít k zánětu močového měchýře, vzácně až zánětu ledvin.

Určitě tedy mějte na paměti, že tato nemoc patří mezi velice rozšířené a jediné, co v boji proti ní může pomoci, je dodržovat výše uvedená opatření. A pokud se s touto nemocí setkáte, přejeme klidný průběh a brzké uzdravení.

• Citovat
  • Upravit
6873
5.11.23 09:34

@Kipa22 pipina je vulgární?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.11.23 09:35

@kve-tinka díky.. Konečně někdo normální :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
5.11.23 09:37

Pipina, buchticka…jako fakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.23 09:39
@kve-tinka píše:
@Kipa22 pipina je vulgární?? :think:

Použila jiné slovo. To slovo už smazala. Její původní příspěvek jsem citovala. Tak si to slovo přečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.23 09:41
@macisekk píše:
@kve-tinka díky.. Konečně někdo normální :srdce:

Normální nejsi. Viz to původní slovo, které si smazala. Ale máš smůlu, diskuzi jsem citovala.

A chceš radu? Dbej o hygienu dcery. Po každém WC řádně umýt ruce a ať si nesahá na pozadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.11.23 09:43

Jeden vermox nestačí. Při nákaze roupa se užívá 1 tableta každých 14 dnů 3× po sobě, aby se zlikvidovalo vše v každém cyklu vývoje červa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
5.11.23 09:46
@topazio píše:
Použila jiné slovo. To slovo už smazala. Její původní příspěvek jsem citovala. Tak si to slovo přečti.

A tak pinda je už divná, já jela podle názvu diskuze a vidím, že tu má i slova „buchta“, no nic no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.11.23 09:48

@topazio Asi jsi nepochopila, že mě je to jedno.. Smazala pro klid na duši pro Vás, abych nikoho nepohoršila náhodou.. Nevím co je na pinde špatného. Pipina, buchta atd atd… Jestli si myslíš, že přijdu k malé a řeknu, že má pindu tak, to takový blb nejsem. Neznáte mě osobně a dovolujete si o mě takto mluvit. Což si říkám, že opravdu máme v sobě nějaký problém, že takto se navážíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5936
5.11.23 09:59
@macisekk píše:
@topazio Asi jsi nepochopila, že mě je to jedno.. Smazala pro klid na duši pro Vás, abych nikoho nepohoršila náhodou.. Nevím co je na pinde špatného. Pipina, buchta atd atd… Jestli si myslíš, že přijdu k malé a řeknu, že má pindu tak, to takový blb nejsem. Neznáte mě osobně a dovolujete si o mě takto mluvit. Což si říkám, že opravdu máme v sobě nějaký problém, že takto se navážíte.

Víš tobě třeba tyhle výrazy nepřipadají divné, ale hodně lidí si to spojuje s hanlivým výrazem. Třeba když ti někdo řekne že seš pinda, jak ti to zní, nebo ukaž buchtičku. Myslím si, že je lepší používat správné výrazy, zvlášť když to píšeš o své dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.23 10:02
@macisekk píše:

Zde jsi v primárně rodičovském serveru. Počítá se zde s určitou slušnou úrovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.11.23 10:59

@topazio Chápu Vaše rozhořčení. Přijímám názor, je Váš. Tím bych to asi ukončila ne? Chtěla jsem opravdu jen radu abych ulevila malé. Je to pro ni nepříjemné a pro mě taky když ji vidím. Určitě jsem se tu nepřišla dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.11.23 11:06

@mamule42 Jasně, když to někdo pochopí takto, tak je to věc druhá. Ale aby mě tu někdo házel do sociálních případů? To mi nepřijde fér vůči mě! To se na mě Nezlobte.. Žiju úplně normální život s dětmi a manželem.. Určitě ne zadní sociální případi, jelikož normálne oba pracujeme. Tak mě to docela uráží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí