Rovnač zad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
19.11.12 15:17

rovnač zad

Ahoj holky, má někdo zkušenost s rovnačem zad - ortézou? Sedím celý den u počítače, takže bych nějakou fixaci potřebovala. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
19.11.12 15:29

Ahoj, koupila jsem si ze stejného důvodu osmičkový rovnač zad, bohužel, je tak nepohodlný, že jsem ho jen zkusila a nikdy vlastně nenosila. Hrozně táhne kolem ruk, takže se ti do pul minuty odkrví:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.11.12 15:31

…na ten osmičkový jsem zrovna koukala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
19.11.12 16:23

Myslím, že na sezení to není zrovna dobré, ale nosit to mimo sezení, při chůzi a tak, když budou ruce podél těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.11.12 17:06

Hele tudy cesta nevede, naopak. svaly drzene korsetem oslabi. korset je uz fakticky pro rozpadly osteoporoticky babky. Mlady si naopak musi dat misto zidle mic, nebo alespo owerball pod zadek, aby se u toho pocitace musely trochu vrtet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.3.13 21:08

Chtěla bych oživit tuto diskusi.. stále přemýšlím, zda ty rovnače fungují alespoň trochu…jasně že cvičení je nejlepší…nebo lékař.. ale jestli tohle může také přispět.. písněte zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 21:05

Taky se přidávám ke znovuotevření příspěvku. Delší dobu mám problémy se zády a blokaci žeber. Vyzkoušela jsem už snad vše a pořád žádné řešení. Napadá mě zkusit nějakou podporu na rovnání zad, který by jakoby roztahl prsní svaly, fyzioterapeut vyloženě nedoporučuje posilovat. Máte někdo zkušenosti a jaký typ? Dívala jsem se že existují i s bederní podporou či magnety.

• Citovat
  • Upravit
805
14.8.23 16:00

Já jsem si rovnač taky koupila, protože mě bolí za krkem, u počítače nesedím, ale jsem vysoká a mám ochablé svaly. Teď chodím i na rehabilitace, prý mi i hlava bolí od toho.
Ráda bych si přečetla i vaše rady a zkušenosti na toto téma. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí