Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Podle mě je to ten nový typ rovnátek. Obyčejné staré jsem měla myslím na pojišťovnu, nebo se hradilo jen pár korun. Dnes už se tyto klasické rovnátka nedělají?
@emmimmi píše: Více
Dělají. Ale pojišťovna hradí jen výkony. Cena je reálná, ale neplatí se to najednou. Takže se to může rozpocitat klidně na 3 roky.
Asi jsou to ty neviditelná rovnátka. Řekni, že chceš klasické nejobyčejnější na pojistovnu
@emmimmi ano,ty co nejdou vidět. První konzultace za 45tisic, teď 75tisic.
Už jsem tam nechala 5500,–pro nás jsou to opravdu velké peníze, které bych musela resit pujckou
@Tajemnadama píše: Více
Tomu nerozumím. Jakože dnes už se rovnátka neproplácejí a platí se za ně statisíce? Tak to je šílené. Tak leda asi ve splatkach
Nechápu, kde jsi byla. Ale zkusila bych hledat někoho, kdo dělá neobyčejnejsi kovové rovnátka a nesla bych do hogo fogo kliniky se statisícovými poplatky.
@emmimmi píše: Více
Nikdy se za rovnátka neplatilo najednou. Vzdycky se platilo při kazde kontrole pár stovek-tisic.
@Anonymní píše: Více
Těch neviditelných ano, když na ně nemáte, pořiďte jiná, tenhle typ rovnátek je prostě pro bohaté.
@emmimmi jen konzultace stala 500kc-trvala dvě minuty, rentgeny 5000,–
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat. Dcera má spicaky-tedy trojky rostle nahoru z dasne.Tedy nejsou v radě zuby ale nad. Jeden sjíždí pomalu dolu. Dcera má 14let.
Cenu rovnátka na po sérii vysetreni vycislici na 75tisic. Nicméně to jsou peníze, které nemame:(Z částky je mi uplne mdlo.
Nevíte některá, jestli neexistuje jiné řešení. Jsme z FM. Dekuji.