Rozbil jsem vztah. Jak teď dál?

15
4.8.25 18:50

Rozbil jsem vztah,jak dál?

Ahoj, popíšu Vám svoji situaci.Pred rokem a půl mi žena řekla že se chce rozejít, protože mě přestala milovat.byli jsme spolu 14let a máme 8letou dceru.ja se začal klasicky snažit až když bylo pozdě, ženy nedělají tyhle rozhodnutí ze dne na den. snažil jsem se asi půl roku aby si všimla že svoji změnu a to že na sobě a na vztahu chci pracovat myslím vážně. Navrhoval jsem i poradnu, nechtěl jsem ztratit rodinu, nechtěla. Po tom půl roce se to začalo z její strany zlepšovat. už si nechala dát pusu a pohladit atd.za další asi tři měsíce jsme se dokonce pomilovali, ale stejně už mě nechce, protože jsem ji pry až moc ublížil. Trápí mě to neskutečně, ne kvůli rozchodu, s tím už jsem se vyrovnal, ale kvůli tomu že jsem ji emočně zranil. Nedokážu to dostat z hlavy, špatně spím a pořád se dokola obvinuju jak jsem zničil vztah a rodinu.mate někdo zkušenost nebo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2497
4.8.25 19:02
@Korolok píše: Více

Zase si to tak neber. Ona může taky kecat. Když ti nevadí rozvod, tak na její emoce taky zapomeň. Pěstuje v tobě pocit viny. Teď se soustřed na své dítě a jestli to s ex dáte jednou dohromady? Kdo ví? Nemůžeš si po zbytek života sypat popel na hlavu. Už se stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
4.8.25 19:04

A jak jsi jí teda ublížil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 19:10

Mě přijde, že ji to taky mrzí, vyptává se mě co dělám jak se mám, zajímá se o mě, možná ke mě i pořád něco cítí ale bojí se mi důvěřovat, bojí se že bych jí znovu zranil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 19:14

Ublížil jsem ji tím že jsem si jí málo vážil, neprojevovaal jsem ji respekt a uznání, a to mě hrozně štve, taková skvělá ženská v mnoha věcech a já jsem idiot že jsem si to neuvedomil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 19:22

Jasně dokonalá není kazdej má svý chyby ale tohle si nezasloužila. hrozně mě to trápí že mi přestala věřit, já ji chápu ale ničí mě to, protože by mohla, prošel jsem sebereflexi a jsem v tom už úplně jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.8.25 20:06

No nevim, tohle se mi uplne nezda..
Jestli ono to nebude krapet jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.25 20:55
@pikola píše: Více

To by mě taky zajímalo. Podle mě je to podstata příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.8.25 20:57

Taky se mi to moc nezdá. Pokud je to jak píšeš, má na tom stejný podíl ona, že s tebou neřešila dříve svůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1976
4.8.25 21:50
@Maják píše: Více

To nevíme. Řešila, zakladateli? Nebo snažila se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 21:59

Už se snažit nechtěla, vzdala to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.8.25 22:03

Ale holky myslej, jestli to s tebou resila v dobe, kdy to bylo aktualni, jeste predtim, nez zacala uvazovat, ze te opusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
4.8.25 22:11

Buď piš konkrétně, nebo se na to vykašli. Vypadá to, že se chceš jenom rochnit v sebelítosti. Ublížil, nespím, honí se mi to hlavou. Nechápu, o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 22:26

Jo řešila, říkala mi co jí vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.8.25 22:29

Sebelítost? mě není líto mě ale je mi líto že jsem ji ubližoval psychicky