Rozbitý teploměr - rtuť

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3708
15.11.22 21:33
@Vladusxx píše:
Jako dítě sem rozbila rtuťový teploměr…věděla sem že je to rtuť a že je to jedovatý.. a ze dostanu na zadek že sem ho rozbila takže střepy sem vyhodila a rtuť sebrala plastovou kartičkou do malé lahvičky…pak sem ji schovala v pokoji a hrála sem si s ní…(kutalela sem ji z ruky na ruku…byl to zajímavý pocit mít tu rtuť na ruce…pak mi jednou ta kulička spadla a rozprášila se po koberci…a kupodivu žiju…takže bych z toho že se otravite nedělala zbytečně drama…

U nás taky. Jako dítě jsem si s tím hrála a kuličky honila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80103
15.11.22 21:35
@lucad77 píše:
Já mám amalgámu plnou pusu, kdysi se jiné plomby nedělaly. A taky žiju.

přesně tak, mamka to už má teda postupně předělané na bílé plomby, jak šel čas a udělaly se jí kazy pod amalgámem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25058
15.11.22 21:37
@stinga píše:
přesně tak, mamka to už má teda postupně předělané na bílé plomby, jak šel čas a udělaly se jí kazy pod amalgámem

Zubařka mi občas udělá RTG, aby viděla pod. Zatím jsem neměla potřebu je měnit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.22 22:33

Ja opravdu vim, ze nemam panikarit!! A asi bych nepanikarila, kdybych to proste sebrala vsechno najednou a nemela ty malinke kulicky nekde poschovavane, jenze ja kazdou hodinu jdu, nekam se podivam a nejakou mini kulicku tam vidim vzdycky a takhle uz to je proste od dopoledne, takze si rikam kolik jich nenajdu a jak velkou to muze zbusobit skodu :,(

• Citovat
  • Upravit
22017
15.11.22 22:57
@Anonymní píše:
Ja opravdu vim, ze nemam panikarit!! A asi bych nepanikarila, kdybych to proste sebrala vsechno najednou a nemela ty malinke kulicky nekde poschovavane, jenze ja kazdou hodinu jdu, nekam se podivam a nejakou mini kulicku tam vidim vzdycky a takhle uz to je proste od dopoledne, takze si rikam kolik jich nenajdu a jak velkou to muze zbusobit skodu :,(

Žádnou. Je toho tak malé množství že se toho fakt nemusíš bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25058
15.11.22 23:06
@Anonymní píše:
Ja opravdu vim, ze nemam panikarit!! A asi bych nepanikarila, kdybych to proste sebrala vsechno najednou a nemela ty malinke kulicky nekde poschovavane, jenze ja kazdou hodinu jdu, nekam se podivam a nejakou mini kulicku tam vidim vzdycky a takhle uz to je proste od dopoledne, takze si rikam kolik jich nenajdu a jak velkou to muze zbusobit skodu :,(

Přestaňte ty kuličky řešit, neohrozí vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí