Rozchod v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.1.16 15:30
@martina.se píše:
tak proč celé toto? Prostě jednoduše - má upito, nebude brát dítě, tečka.. zbytek je naprosto zbytečné hrocení - nikdy se nehádej s ožralým. Prober to s nim, když je střízlivý :think:

Řekla jsem mu to i s tou tečkou, ale bohužel je dost dominantní.. za strizliva me řekl ráno, at si teda polibim… a to jsem mu jen řekla, ze dekuju, ale nebudu snidat. Včera ji dobudil, ze mimco plakalo ještě ve 4 ráno, tak jsem mu ji (už se trošku prospal) dala, at ji teda laskavě uspí, když ji tak doburcoval. :-(

• Citovat
  • Upravit
72725
5.1.16 15:35
@Anonymní píše: Řekla jsem mu to i s tou tečkou, ale bohužel je dost dominantní.. za strizliva me řekl ráno, at si teda polibim… a to jsem mu jen řekla, ze dekuju, ale nebudu snidat. Včera ji dobudil, ze mimco plakalo ještě ve 4 ráno, tak jsem mu ji (už se trošku prospal) dala, at ji teda laskavě uspí, když ji tak doburcoval. :-(

ráno za střízliva? pak bych mu řekla, že toto řekl naposledy.. a pokud by se jedinkrát opakovalo tak tradá.. pokud si to necháš líbit, tak bude jen hůř.. ježiš, jak já děkuju za mého, který sice jde pít, ale i se 4 promilema v krvi sebou pleskne na gauč, aby malého nevzbudil a tim to hasne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.1.16 15:46
@Anonymní píše:
Máme mimco 14 dní a je to poprvé, co se ke mne takhle choval a poprvé, co došlo k této situaci, i když jsem tušila, ze k tomu dojde, protože přítel příležitostně na pivo jde a bývá dost veselý, když dojde domů. Mám strach mu malou půjčit, když ma popito.. Napije se občas.. někdy častěji a někdy míň. Průměrně tak 1× - 2× do týdne.

Dvakrát do týdne je na mne teda opravdu moc. Pokud byl hodně opilý, dítě bych mu nepůjčila, to bych s ním raději na noc odjela třeba k rodičům. Za ty vulgarismy
by zasloužil pár facek. Upozornila bych ho, že to bylo naposled, jinak ať si najde jiné bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.16 15:52
@martina.se píše:
ráno za střízliva? pak bych mu řekla, že toto řekl naposledy.. a pokud by se jedinkrát opakovalo tak tradá.. pokud si to necháš líbit, tak bude jen hůř.. ježiš, jak já děkuju za mého, který sice jde pít, ale i se 4 promilema v krvi sebou pleskne na gauč, aby malého nevzbudil a tim to hasne :think:

Nevím jak to mám řešit. Teď se ignorujeme. On se se mnou baví ohledně malé a spíš jako s dementem, co se neumí postarat o dítě. Je mi to moc líto, bo ho mám ráda. Probrecela jsem celé dopoledne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 15:54
@nostress píše:
Dvakrát do týdne je na mne teda opravdu moc. Pokud byl hodně opilý, dítě bych mu nepůjčila, to bych s ním raději na noc odjela třeba k rodičům. Za ty vulgarismy
by zasloužil pár facek. Upozornila bych ho, že to bylo naposled, jinak ať si najde jiné bydlení.

Ja nevím jak moc opilý byl. Měl vypito. V náladě. Jakože stál na nohách.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.16 15:55
@nostress píše:

Ja bydlím u něj…

• Citovat
  • Upravit
14642
5.1.16 16:03
@Anonymní píše:
Nevím jak to mám řešit. Teď se ignorujeme. On se se mnou baví ohledně malé a spíš jako s dementem, co se neumí postarat o dítě. Je mi to moc líto, bo ho mám ráda. Probrecela jsem celé dopoledne.

Je mi to moc líto, zvláště když vemu v úvahu, že jsi tak krátce po porodu. Takhle se se ženou, která je teprve v šestinedělí nejedná. To není od něj fér. Osobně bych si s ním v klidu promluvila. Řekni mu, jak tě jeho chování zranilo a jak ti to ublížilo. Jste teď mimo jiné rodiče malého miminka. Místo chození po hospodách by se měl zklidnit a věnovat se daleko více rodině. Řekla bych mu to sice klidně, ale důrazně. Pokud by si nedal říci, tak bych navrhla třeba manželskou poradnu. Když by odmítl, jednala bych radikálně. Ale to jsem já a píšu za sebe. Co uděláš ty, je jenom na tobě. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.1.16 16:05
@Anonymní píše:
Ja bydlím u něj…

A máš kam jít aspon na přechodnou dobu, třeba k rodičům, když by to bylo nutné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
5.1.16 17:05

Se nedivim ze dite nemohlo spat kdyz na ni dejchal Ten smradosinec, mimina vsechno vyciti, vas stres atd.. To ostatne vsichni vime.. Automaticky by mel jit spat do obyvaku pokud je nalemtanej, tak se na tom domluvte, ale ma mu to klapnout samotnemu. A nalit se 2× tydne? 2-3 piva ok ale predpokladam ze jich je vic… To bych ty penize za to dala diteti na sporeni nebo v lete na dovcu nez to prosedet v knajpe. Pokud ho nechytne nejaka agrese vyhnala bych ho spat jinam nebo bych sla sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.1.16 18:08
@Anonymní píše:

osobně - sbalila bych věci a nazdar.. jestli sebou necháš fakt takhle orat, bude jen hůř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí