Mast Contractubex a kojení

76
28.2.11 13:14

contractubex

Ahojte, užívaly jste některá tuto mast- contractubex- při kojení?může se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4492
28.2.11 13:23

Ahoooj :mavam: !
Určitě se to může, protože mi doporučili mazat si Contratubexem jizvu po císaři - a to už v nemocnici a kojila jsem a kojím pořád. No, na to, jak jí všichni vychvalovali, tak u mě teda žádnej zázrak…jizva se mi nehojí dobře :zed: . Až mi tohle balení dojde (a to mažu opravdu poctivě, 3× denně s masáží), tak si to budu mazat radši domácím vyškvařeným sádlem. Ale jinak kamarádky s tou mastí měly dobrou zkušenost…já se asi celkově hůř hojím. Tak hodně štěstí(jo - a doporučovala mi jí již před porodem i má laktační poradkyně, takže při kojení je určitě bezpečná).Hezký den, Helča :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.2.11 13:28

Ja si s tim mazala jizvy po laparoskopicke operaci kyly a musim rict, ze mi to pomohlo, mela jsem je docela hnusne tlusty a vylezly a ted skoro nejsou videt, hlavne ta nejvetsi :wink:

Ale jestli se muze pri kojeni.. asi jo, taky mi o tom rikala gyndarka, kdyz jsem tam ted byla po tom cisari… ale na tu jizvu po cisari jsem ji teda uz nezkousela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.2.11 13:35

Ahoj,já myslím,že může,já si tím mažu jizvu po císaři-s mírnými výpadky :lol: -od porodu.Kojila jsem do 13,5m dokonce sám gynekolog mi jí doporučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
28.2.11 13:35

Já si ho koupila na nástřih, pak si přečetla příbalový leták a tam to nějak moc nedoporučovali, plus sliznice taky ne…
Nakonec mi byl doporučený hemagel, že se nikam nevstřebává, může se aplikovat i na sliznice na jizvy, které jsou mladší jak rok, je prý zázračný. Já si nakonec vystačila s bepanthenem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.2.11 13:39
Gladys píše:
Já si ho koupila na nástřih, pak si přečetla příbalový leták a tam to nějak moc nedoporučovali, plus sliznice taky ne…
Nakonec mi byl doporučený hemagel, že se nikam nevstřebává, může se aplikovat i na sliznice na jizvy, které jsou mladší jak rok, je prý zázračný. Já si nakonec vystačila s bepanthenem :lol:

Hemagel jsem si taky koupila,ale žádnej zázrak :think: teď už vidím na té jizvě,jak na kraji už je bílá,resp. se hojí do ztracena.Ale asi to taky chce čas,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí