Uspávání přes den

Anonymní
28.2.11 17:21

uspávání přes den

Ahoj.
Malé bude 6 měsíců a přes den neusne jinak než houpáním na klíně. Měla jste to taky některá? Večer ji položím do postýlky a usne bez breku. Zkoušela jsem ji tam dát i přes den- ale zbytečné :-(. Zkoušela jsem jí z postýlky nevyndávat a jen utěšit- marně, ani nepomáhá si s ní lehnout. Vydrží brečet třeba dvě hodiny a přitom je utahaná. Pak si ji dám na klín a za chvíli usne. Jak to odnaučit???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
28.2.11 17:25

Pomine to. Buď ráda za večer. Užívej si uspávání přes den. Když nechce usnout sama v postýlce, tak ji dopřej svoji blízkost. Je malinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
28.2.11 17:25

Ahoj, já ti moc neporadím, jen tě utěším, že já to mám ještě horší, malou uspávám houpáním do teď, přes den i večer a čím je starší tím je vyčůranější a víc to vyžaduje, také nevím jak přestat, protože nemam na to nechat ji vybrečet, což je asi jediná možnost, tak jen doufám, že ji to časem přejde a nebudu jí muset houpat ještě v 18ti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.2.11 17:28

No holky tak já taky moc neporadim,jen se přidávám do klubu uspávajících :mrgreen: .Přes den většinou uspávám v kočáru,je to snadnější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.2.11 17:36

mám dvě, takže na klíně bych je jaksi nezvládla… :mrgreen: nám docela pomáhá bílej šum…pustím šum, přikreju, pohladím, dám dudlu a mají tam takový ty mazlíky - děčky s hlavama zvířátek, s tím se ňuchňají po obličeji a za chvíli spí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.2.11 17:56

taky uspávám v náručí, většinou u toho musím ještě chodit… teď, jak je větší, tak jí stačí už chvilka a spí, když je unavená… večer můžu většinou jen chvilku houpat a dat do postylky polospící a už usne sama ale přes den ani omylem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.11 18:18

tak já jsem neuspávala, ale od té doby co se otáčí na břicho a zpět, by si přes den v postýlce jen tak nelehnul a neusnul, takže ano, já uspávám v sedě a šumím u toho :-) . Ale on tak do dvou minut usne, takže zatím v pohodě a užívám si to. Nicméně už ve mě taky hlodá červ, jak dlouho to vydržím a jak ho to pak odnaučím. :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.2.11 18:54

mojí Aničce je skoro 7měsíců. a přesně. před sedmou večer jde po mlíčku do postýlky a usne ihned. v noci spí krásně. na bříšku. na bříšku spí už od pátého měsíce.
ale přes den horor. usíná s brekem, dávám jí plyšového pejska a odcházím. většinou ještě zabrečí, chvíli počkám a pak naběhnu s dudlem a je to dobrý. ale ona mi spí přes den jen 30minut maximálně, i v kočárku. takže většinou během dne stihneme půlhodinové spaní tak třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.2.11 19:10

To máme stejné, od doby, co se přetáčí, tak vždy vypadá hrozně unaveně, dám ho do postýlky a tam ožije. V kočárku usne hned. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.2.11 19:24

mě v kočárku usíná taky dobře, ale i tak tam spí jen 30minut… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
28.2.11 19:36

Mně v kočárku spí 30 min až hodinu, když se stane zázrak a usne v postýlce, tak i 2 hodiny. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
28.2.11 19:40

barah, u mě většinou delší spaní jak půl hodiny věstí spíš nějakou nemoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.11 19:46

Neustále totiž poslouchám, že jsem si to blbě naučila..
Do tří měsícu jsme trpěli kolikami a pomohlo jedině houpání a někdy ani to ne. Takže se skoro celý den malá kroutila a brečela. Tak jsme chovali a teď nevím jak z toho ven. Vybrečet nepomáhá. Po 14 dnech jsem to vzdala. Zkoušela jsem si s ní i lehnout do postele, ale zbytečné :-(

• Citovat
  • Upravit
5502
28.2.11 20:09
Anonymní píše:
Neustále totiž poslouchám, že jsem si to blbě naučila..
Do tří měsícu jsme trpěli kolikami a pomohlo jedině houpání a někdy ani to ne. Takže se skoro celý den malá kroutila a brečela. Tak jsme chovali a teď nevím jak z toho ven. Vybrečet nepomáhá. Po 14 dnech jsem to vzdala. Zkoušela jsem si s ní i lehnout do postele, ale zbytečné :-(

taky jsme ze začátku hodně nosili, kvůli bolení bříška a tak, prostě byla dost brečící miminko a teď musíme před usnutím taky nosit :) ale říkám si, je ještě malá, do puberty ju nosit nebudu… zas su ráda, že je zvyklá na mou náruč, kdybych měla nemazlící miminko, tak by mě to vadilo víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.2.11 20:38

jen si holky nošení a houpání v náručí užívejte…taky bych nosila a houpala, ale dvě najednou to prostě nejde…často pomáhalo houpání v autosedačkách a teď už jen ten šum. jo a v posteli se mnou taky nic…to závidím, že někdo si vezme dítko do postele a ono si spokojeně usne…ty moje potvůrky řvou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí