Uspávání přes den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
28.2.11 20:48

taky se přidává…u nás taky vybrečet nepomáhá…Ale všichni mě uklidňují že to časem pomine.. Protože u nás nepomáhá ani vybrečení.. tak snad se nám brzo podaří prci naučit samotné usínat..ale zase si říkám že je celý den tak úžasně hodnej že to uspávání hold musím řežít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.2.11 21:08

Ahoj, první holčičku jsem uspávala chováním (u kterého se muselo neustále chodit) ve dne v noci do půl roku. Pak jsem večer praktikovala metodu, nechat v postýlce chvíli brečet a chodit ji tam utěšovat. Naštěstí to u nás zabralo a asi za týden usnula sama. Ale přes den ani náhodou, jediné, kde spala, byl kočár, se kterým se muselo jezdit. :-( A jezdila jsem s ní až do 2 let, pokud jsem chtěla, aby přes den spala. Pak už mě to nebavilo, takže od té doby prostě přes den nespává. U druhé holčičky jsem se tomu všemu chtěla vyhnout, od začátku jsem ji učila usínat v postýlce. První měsíce měla koliky, tak jsem hodně chovala. Pak se to zlepšilo, naučila se v postýlce v pohodě usínat. Ale posledních 14 dní tam přes den usnout nechce, řve tam, hodinu i 2, dokud ji nevezmu a neodnesu pryč, je unavená, ale prostě nezabere, takže jsme skončili zase u kočáru. :wink: Tam spí během minuty. Někdy se probudí za půl hodiny, někdy za 3. :-) Večer ale v postýlce usíná v pohodě, zato jsem moc ráda. :dance: Nemůžeme mít holt všechno ideální. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 21:45
Bin píše:
jen si holky nošení a houpání v náručí užívejte…taky bych nosila a houpala, ale dvě najednou to prostě nejde…často pomáhalo houpání v autosedačkách a teď už jen ten šum. jo a v posteli se mnou taky nic…to závidím, že někdo si vezme dítko do postele a ono si spokojeně usne…ty moje potvůrky řvou! :mrgreen:

ahoj prosím tě co to je ten šum - jaký bílý 8-o :think: díky třeba poslouží - hm a jak to děláš na návštěvě u někoho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.2.11 22:06

bílý šum je nějaký zvuk v pozadí, třeba puštěný fén, pokud vím… že jim to prý připomíná zvuky v bříšku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 22:11
janica252 píše:
bílý šum je nějaký zvuk v pozadí, třeba puštěný fén, pokud vím… že jim to prý připomíná zvuky v bříšku :)

hm díky, tak fén nevlastníme - my kudrnatí nepotřebujeme :-D - tak špekuluju, co by se dalo použít, budu ráda za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.2.11 22:11

Anonymní v klidu, do 15i ho houpat nebudeš ;-)
Mně přes den usne jedině a pouze na balkoně v kočárku, už od svých tří měsíců, teď je mu skoro 16 měsíců. Obleču, zapnu do fusaku, vyvezu, minutku dvě houpu a je tuhej; doma horor, peklo, katastrofa. Spal tam i v mrazech v pohodě.
Blbý je, že je mu kočár už malej, ale i tak tam klidně chrupe dvě a půl hodiny, zatím neřeším, co bude dál a dál ho dávám na balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.11 22:19

no já teda musím ještě říct, že já si to uspávání v náručí užívám. Možná proto, že jsme začali až teď, tak to tak moc ještě neřeším. Ale je nádherný koukat je se ke mě schoulí a za chviličku je tuhý, bez plakání. Je krásný vidět, že se cítí v bezpečí. No a taky nevím, jak se na to budu tvářit za dva měsíce :lol: . Ale chápu, že to jde takhle řešit jenom s jedním dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 22:24
MMartina1 píše:
no já teda musím ještě říct, že já si to uspávání v náručí užívám. Možná proto, že jsme začali až teď, tak to tak moc ještě neřeším. Ale je nádherný koukat je se ke mě schoulí a za chviličku je tuhý, bez plakání. Je krásný vidět, že se cítí v bezpečí. No a taky nevím, jak se na to budu tvářit za dva měsíce :lol: . Ale chápu, že to jde takhle řešit jenom s jedním dítětem.

jj s jedním je to jde-někdy až závidím, já často uspávám u prsu, ale už se snažím i jinak, neb prso věčně nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 22:25
Boriska píše:
MMartina1 píše:

jj s jedním je to jde-někdy až závidím, já často uspávám u prsu, ale už se snažím i jinak, neb prso věčně nebude…

jinak často usínají v kočárku - ale s tím, jak více vnímají, tak už taky mnohem méně..než začali stát, usínali v postýlce téměř bez potíží, ale teď už nenenene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.2.11 22:29
co
Boriska píše:
janica252 píše:
bílý šum je nějaký zvuk v pozadí, třeba puštěný fén, pokud vím… že jim to prý připomíná zvuky v bříšku :)
hm díky, tak fén nevlastníme - my kudrnatí nepotřebujeme :-D - tak špekuluju, co by se dalo použít, budu ráda za tipy

CO třeba pokud máš regulovatelný vysavač tak ho pustit na co nejmín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 22:31
martina75 píše:
co
Boriska píše:
janica252 píše:
hm díky, tak fén nevlastníme - my kudrnatí nepotřebujeme :-D - tak špekuluju, co by se dalo použít, budu ráda za tipy
CO třeba pokud máš regulovatelný vysavač tak ho pustit na co nejmín?

dobrý nápad, zkusím, jak to jde co nejmíň (vysavač totiž zbožňují - zvuk i jako hračku :mrgreen: ) - a asi by bylo vhodné si to nahrát i na mobil až budeme na návštěvě - jakmile vyzkouším a bude chvilka, dám vědět, jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.2.11 22:37
Bin píše:
jen si holky nošení a houpání v náručí užívejte…taky bych nosila a houpala, ale dvě najednou to prostě nejde…často pomáhalo houpání v autosedačkách a teď už jen ten šum. jo a v posteli se mnou taky nic…to závidím, že někdo si vezme dítko do postele a ono si spokojeně usne…ty moje potvůrky řvou! :mrgreen:

bin mě moc pomohly křesílka(od FP,s vibrací) i jsem je v nic krmila a někdy je v nich nechám usnout ještě ted ,a pak je přenesu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.2.11 22:42
martina75 píše:
Bin píše:
bin mě moc pomohly křesílka(od FP,s vibrací) i jsem je v nic krmila a někdy je v nich nechám usnout ještě ted ,a pak je přenesu :oops:

Martino a to ti jako z křesílek neutíkají 8-o ti moji by zdrhli, než bych je uvázala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
28.2.11 22:56
Boriska píše:
martina75 píše:
Bin píše:
bin mě moc pomohly křesílka(od FP,s vibrací) i jsem je v nic krmila a někdy je v nich nechám usnout ještě ted ,a pak je přenesu :oops:
Martino a to ti jako z křesílek neutíkají 8-o ti moji by zdrhli, než bych je uvázala :lol:

mě by teda ještě nezdrhl, ale určitě by se mi skutálel. Lehačku a houpačku jsme, doufám, že jen na chvíli, schovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.3.11 09:05
Boriska píše:
martina75 píše:
Bin píše:
Martino a to ti jako z křesílek neutíkají 8-o ti moji by zdrhli, než bych je uvázala :lol:

ty křesílka mají dobré vázání musela jsem se je naučit montovat do křesílek tryskem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí