Rozchod a auto

Anička44
26.3.24 14:09

Rozchod a auto

Zdravim, zajímal by mě váš názor na mou situaci a jestli vas napada nejaka idealni varianta. Prave se rozchazim s pritelem ale hraje v tom velkou roli auto. Cerstve po tom co jsme se poznali mi sehnal moje vysneny auto, byl to vrak ale on jako mechanik ho dal komplet dokupy a ja mu ho postupne splacim. Ted ale prisel ten rozchod a chtela bych mu dat celej zbytek penez at mame cistej stul. Jenze to auto vnimame jako takovy nase dite, nas spolecnej projekt. A jsou na nem jeste potreba opravy a nejradsi bych aby mi ho do budoucna opravoval jen on, protoze on ho zna nejlip a verim mu. Ale je takovej ze toho muze “vyuzivat” a udrzovat si me a mit nejaky citivy vylevy…a tak se rozchazim ja s nim a muze to samozrejme pusobit ze bych ho vyuzivala. Jaky na to mate nazor? Co byjste delali v me situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MartinL45
26.3.24 14:11

Doplať mu zbytek a najdi si jiného mechanika.

• Citovat
  • Upravit
41151
26.3.24 14:21
@Anička44 píše: Více

doplatit zbytek a na opravy si někoho najít, jinak by to působilo, že ho využíváš…jako partnera ho nechceš, ale jako opraváře auta ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
26.3.24 14:33

@Anička44 Zvážil bych střídavou péči, když je to takové dítě :-).
No upřímně, já bych mu to auto vrátil.
Ale pokud to cítíš jinak, tak buď to u něj servisovat jako zákazník, nebo to prostě servisovat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yomiko98
26.3.24 14:37

Vidím to na střídavou péči.

• Citovat
  • Upravit
11559
26.3.24 14:41

Střídavá péče o Aničku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
26.3.24 15:45

Doplatit mu auto a sehnat jiného mechanika. Nebude to dělat dobrotu, po čase si najdeš přítele nebo on přítelkyni a jak to dopadne? Stejně blbě.. věř mi, ze zkušeností tohle není dobrý nápad, ale to poznáš časem (ačkoli někomu kontakt s ex neva, vycházím z toho, že ve většině případů pak ano).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33598
26.3.24 16:03
@Anička44 píše: Více

Doplatit a na opravy si někoho seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
26.3.24 16:08

Na emiminu si neustále rozšiřuju obzory. Uz jsem byla svědkem střídavky domácího mazlíčka, ale o movitý věci to slyším poprvé.
Auto mu doplať a najdi si jinýho mechanika, když neustojis emoce bývalého.
A samozřejmě by bylo nejlepší se dát trochu mentálně dokupy a nedělat z ničeho nahrazku dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
26.3.24 19:25

Jak dlouho ty opravy budou ještě trvat?
Rekla bych, ze z toho delas vetsi kovbojku nez to je. Pokud je tam treba neco dodelat na pár týdnů, tak mu auto nech, dokud to nedodela, pak si ho prevezmi a hotovo. Na to neni treba deset srdceryvnych schuzek.
Pokud jsou to opravy na roky, najdi si jinyho mechanika.
A prestan blbnout „vlastni dite“, společnej projekt :roll: je to furt jenom kára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí