Záznam onanie pro horší časy

26.3.24 10:50

Záznam onanie pro horší časy

Jako společnost často vedeme diskuse o etice a morálce nahrávání a sdílení intimních okamžiků, včetně masturbace. Zatímco některým lidem to může připadat nechutné nebo nevhodné, jiní to mohou považovat za formu sebevyjádření a zkoumání. V tomto diskusním fóru bych rád prozkoumal téma nahrávání masturbace a její uložení na „horší časy“ a podělil se o některé své vlastní zkušenosti a myšlenky na toto téma.

Než se ponořím do specifik této otázky, dovolte mi uvést některé souvislosti a základní informace. Jmenuji se Johan a jsem 55letý manžel, otec a profesionál. Stejně jako mnoho lidí jsem i já čelil velkému množství vzestupů a pádů, včetně záchvatů deprese, úzkosti a problémů ve vztazích. Během těchto zážitků jsem poznal hodnotu sebepéče, všímavosti a důležitost udržování zdravého vztahu k sobě samému.

Sám jsem se začal nahrávat v létě před dvěma lety. Vnímám to jako jistou formu sexuální recyklace. Rodina o tom samozřejmě neví, ale je to pro mě velmi důležité. Chtěl jsem se tedy zeptat na vaše osobní zkušenosti a popřípadě na váš názor. :think:

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11652
26.3.24 11:35

Já k problematice nic nemám, takže pouze technicky:

• mějte zálohy na více místech (exterák, pamětová karta, cloud)
  • doporučuju soubory zazipovat a chránit heslem
  • z pamětových karet Samsung PRO, exterák spíš skládaný a jako cloud One Drive
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.3.24 11:35
@Johan_Paleček píše: Více

Zní to zajímavě. Myslím, že masturbuje každý, kdo říká, že ne, tak nejspíš lže.
Masturbuji též, ovšem nenatáčím se, nepotřebuji to jako ohříváček na nějaké horší časy.

• Citovat
  • Upravit
12625
26.3.24 11:52
@Johan_Paleček píše: Více

Jako ze by sis nahral jak si ho lestis a za 20 let se na to nostalgicky dival? :roll: Jestli na to chces koukat u zenskych tak si pust pecko..Johane najdi si zenskou ti radim, uz ti zacina z nedostatku sexu hra.at

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
26.3.24 11:53

Každému dle jeho gusta a potřeb, a to včetně potřeby tento koníček ventilovat takto veřejně.
Obecně bych považoval za dané, že jakýkoliv takový záznam, obzvláště ten na cloudu, je soukromý pouze do doby, než se dostane k někomu jinému. A s tím bych počítal, obzvláště když tento koníček provozujete bez vědomí partnerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.3.24 12:59

Až mě někdy napadne nahrávat masturbaci na horší časy, tak první a jediný s kým o tom budu hovořit, bude můj psychiatr…

• Citovat
  • Upravit
15877
26.3.24 13:15
@Janli píše: Více

Jj, také doufám, že se mu nějaký ozve, ať ta jeho snaha se založením schránky na seznam.cz, účtu na EM a vložení cizí fotky nevyjde vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
27.3.24 15:59

Nahodou mna celkom mrzi ze moje mladsie vykony nemam nahrate :-) jednak ma to nenapadlo a ani nebola vtedy technika na to :-D

Ale k zalohovaniu: Doporucujem zalohovat (hlavne dolezite veci nie trapne videa :-) ) minimalne na 2 (ja mam 3) geograficky oddlene lokality, v kazdej lokalite mat zalohu minimalne na 2 roznych mediach (napr HDD+DVD) a kazde medium mat minimalne v 2 kopiach (kazda kopia iny vyrobca, alebo aspon ina seria). Apon raz za rok overit ze zalohy su citatelne.

Zip archiv heslovat je trosku zbytocne, najdenie hesla trva max 30 min ked nemas predpocitane data. Doporucujem heslovat pomocou AES-256-CBC, pripadne pouzivat vlastne kluce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.3.24 16:09

. v čem profesionál?. jaká je definice horších časů?. k čemu přesně ten záznam v horších časech bude dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
27.3.24 16:11

Nechapu, k cemu by to melo byt 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
27.3.24 16:57
@IcePlanet7 píše: Více

Vzpomínka na mládí, kdy to ještě šlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.3.24 19:15

Johane, já bych ráda věděla, čemu se věnuješ profesionálně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.4.24 16:47

Koukám, že se někdo nudí tak neví co by sem ještě napsal. Nojono v ordinacích je asi plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí