Vztah zůstat nebo odejít

Anonymní
26.3.24 09:18

Vztah zůstat nebo odejít

Příspěvek upraven 26.03.24 v 11:23

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
26.3.24 09:23

Dodělal jsi aspoň střední školu? :think: to je ti 27 a nikdy jsi nechodila do práce? První bys mela jít do práce, jak bys asi chtěla odejít s holym zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 09:26

Pracovala jsi někdy, co máš za vzdělání?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.24 09:28

@pikola školu mám dodělanou, mám jít kam to přeci nemůžete vědět, ale na to jsem se neptala. Jestli chcete psát arogantně tak radši neodpovidejte vůbec :)

• Citovat
  • Upravit
35791
26.3.24 09:33
@Anonymní píše: Více

No podle toho psaného projevu, kdy nevidíš rozdil mezi filtrovat a flirtovat atd, tak človek těžko odhadne kam tě do práce vezmou a když tak to nebude moc peněz :nevim: to je docela důležité, když se chces odstěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
26.3.24 09:42

Další ideální dvojice do výměny manželek.. :pankac: nějak se to tady poslední dobou takovými případy hemží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 09:42

@pikola já jsem to psala v rychlosti, nekontrolovala jsem to, já nepíšu životopis, nevěděla jsem že se tu bude znamkovat jak ve škole :)

• Citovat
  • Upravit
35791
26.3.24 09:47
@Anonymní píše: Více

No, ono to dost udělá představu :nevim: takže jsi nikdy nepracovala? Nemáš ani auto? Ta prace je prostě pro tebe nejdůležitější, vždyť tomu dítěti je 8, už tě nepotřebuje a ty přijdeš na jiny myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
26.3.24 10:00

Zaplať pánbůh, že tohle já řešit nikdy nemusela. S mým mužem jsem od svých 15. Tudíž už 14 let. A děti jsme začali řešit až po tom co jsem dochodila školu a pár let pracovala…no já bych mužskymu nezkousla nevěru, a spousta lidí to nedokáže. Ačkoliv ti to pak udělal na truc. Oboum vám dělá dobře flirtovat okolo… Podle mě není co řešit…já bych nezkousla ani toto, i můj chlap je žárlivý, od tý doby co máme dítě je to lepší :mrgreen:. Ale i tak, a nedělej to co nechceš aby bylo děláno tobě :nevim:. Jinak dle mého byla i chyba, že jsi nepracovala…9let doma minimálně? A pracovala jsi vůbec někdy? Brigády hadam také ne…to bude těžké sehnat práci byť u lisu a hlavně jestli pracovat umíš a vydržíš. Byla jsem před rodičovskou vedoucí a člověka co by v životopise neměl žádnou práci, bych nevzala…už za trest byli kolikrát i ti co pracovali… Co si představovali, že se v práci jen sedí na zadku.. no nic, nemám radu jen můj pohled. Ale cestu podle mého k sobě už nenajdete.
Ale držím palce s prací at brzy najdeš… Rozhodně není dobré, aby jsi byla stále doma. Jak kvůli práci tak i dceři.

Příspěvek upraven 26.03.24 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
26.3.24 10:03
@medvidka píše: Více

Jsi mi to sebrala. Už v půlce textu jsem si říkala, že moje první věta bude ideální do výměny manželek.
A pro zakladatelku - ne, nemáte se radi. Lidi co se mají rádi se k sobě takto nechovají. Jste na sobě akorát nějak podivně závislý a máte spolu dítě.
Za co chceš jít bydlet do města když nemáš práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.24 11:21

Holky, já se vás ptala jestli zůstat či odejít :) vy tu řešíte že jsem nikdy nepracovala, ano nepracovala, protože přítel si to nepřál a o peníze není nouze, máme velký statek, jít kam mám, a do práce taky můžu jít, jen bych se musela odstěhovat protože tady si práci nenajdu, jelikož řidičák nemám a autobusy tu nejezdí pořádně, jinak vám můžu říct že jste strašné slepice někteří. Tímto uzavírám diskuzi a lituji že jsem sem psala. Hezký den a nezapomeňte mi opravit chybi.

• Citovat
  • Upravit
Dou
1094
26.3.24 11:24

Ode mě to nebylo jasné? Psala jsem, že podle mě není co řešit. Nepatříte k sobě, není tam vidět zadna láska nic… Tak jestli ti vyhovuje, že do tebe hučí, že si oba flirtujete okolo, nejspíš jeden či druhý bude brzo zahýbat Neli oba… Tam není k tomu co říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí