Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dodělal jsi aspoň střední školu?
to je ti 27 a nikdy jsi nechodila do práce? První bys mela jít do práce, jak bys asi chtěla odejít s holym zadkem.
@pikola školu mám dodělanou, mám jít kam to přeci nemůžete vědět, ale na to jsem se neptala. Jestli chcete psát arogantně tak radši neodpovidejte vůbec ![]()
@Anonymní píše: Více
No podle toho psaného projevu, kdy nevidíš rozdil mezi filtrovat a flirtovat atd, tak človek těžko odhadne kam tě do práce vezmou a když tak to nebude moc peněz
to je docela důležité, když se chces odstěhovat
Další ideální dvojice do výměny manželek..
nějak se to tady poslední dobou takovými případy hemží
@pikola já jsem to psala v rychlosti, nekontrolovala jsem to, já nepíšu životopis, nevěděla jsem že se tu bude znamkovat jak ve škole ![]()
@Anonymní píše: Více
No, ono to dost udělá představu
takže jsi nikdy nepracovala? Nemáš ani auto? Ta prace je prostě pro tebe nejdůležitější, vždyť tomu dítěti je 8, už tě nepotřebuje a ty přijdeš na jiny myšlenky.
Zaplať pánbůh, že tohle já řešit nikdy nemusela. S mým mužem jsem od svých 15. Tudíž už 14 let. A děti jsme začali řešit až po tom co jsem dochodila školu a pár let pracovala…no já bych mužskymu nezkousla nevěru, a spousta lidí to nedokáže. Ačkoliv ti to pak udělal na truc. Oboum vám dělá dobře flirtovat okolo… Podle mě není co řešit…já bych nezkousla ani toto, i můj chlap je žárlivý, od tý doby co máme dítě je to lepší
. Ale i tak, a nedělej to co nechceš aby bylo děláno tobě
. Jinak dle mého byla i chyba, že jsi nepracovala…9let doma minimálně? A pracovala jsi vůbec někdy? Brigády hadam také ne…to bude těžké sehnat práci byť u lisu a hlavně jestli pracovat umíš a vydržíš. Byla jsem před rodičovskou vedoucí a člověka co by v životopise neměl žádnou práci, bych nevzala…už za trest byli kolikrát i ti co pracovali… Co si představovali, že se v práci jen sedí na zadku.. no nic, nemám radu jen můj pohled. Ale cestu podle mého k sobě už nenajdete.
Ale držím palce s prací at brzy najdeš… Rozhodně není dobré, aby jsi byla stále doma. Jak kvůli práci tak i dceři.
Příspěvek upraven 26.03.24 v 10:10
@medvidka píše: Více
Jsi mi to sebrala. Už v půlce textu jsem si říkala, že moje první věta bude ideální do výměny manželek.
A pro zakladatelku - ne, nemáte se radi. Lidi co se mají rádi se k sobě takto nechovají. Jste na sobě akorát nějak podivně závislý a máte spolu dítě.
Za co chceš jít bydlet do města když nemáš práci?
Holky, já se vás ptala jestli zůstat či odejít
vy tu řešíte že jsem nikdy nepracovala, ano nepracovala, protože přítel si to nepřál a o peníze není nouze, máme velký statek, jít kam mám, a do práce taky můžu jít, jen bych se musela odstěhovat protože tady si práci nenajdu, jelikož řidičák nemám a autobusy tu nejezdí pořádně, jinak vám můžu říct že jste strašné slepice někteří. Tímto uzavírám diskuzi a lituji že jsem sem psala. Hezký den a nezapomeňte mi opravit chybi.
Ode mě to nebylo jasné? Psala jsem, že podle mě není co řešit. Nepatříte k sobě, není tam vidět zadna láska nic… Tak jestli ti vyhovuje, že do tebe hučí, že si oba flirtujete okolo, nejspíš jeden či druhý bude brzo zahýbat Neli oba… Tam není k tomu co říkat.
…
Příspěvek upraven 26.03.24 v 11:23