Rozchod a malé dítě

2
17.7.23 10:38

rozchod a malé dítě

Ahoj holky,
mám otázku?
s přitelem jsme byly 6 let, máme 3 letou dceru.
Je neskutečně žárlivý, když jsem se někde zdržela byla otázka kde jsem byla, s kým…
Navíc celou dobu žijeme ve stylu že 1× za měsíc přijel tak na 5-10 dní…bydlí a pracuje 250km daleko.

Jenže jsem se s ním rozešla, chápu je naštvaný…to všechno chápu…
Původně jsem mu nabídla, že prostě a jednoduše přijede, pár dní tu s ní stráví…jenže mě neustále napadal nadávkama, ponižování…(ano chápu to, má vztek, ale před tou malou se už odmítám hádat).
Pak jel s malou na 5 dní pryč… první večer jsem mu psala, zda dorazili v pořádku. Napsal Ano… a za dva dny jsem mu napsala, jak to zvládají a jestli je vše v pořádku…

A tam tak nějak začalo - jsi matka co nemá zájem o své dítě, to svět neviděl… sis zařídila volno abys mohla oš..at toho nového co… a tak…
ted píše i mému švagrovi a přibuzným at mi nevěří, že jsem hrozná máma co se o dítě nestará… a tak…

Ne že by mě dcera nezajímala, ale věděla jsem, že mi stejně kdyžtak pravdu nenapíše…kdyby bylo zle tak snad už ano…? Nevím… soudem mi zatím nevyhrožoval…
ale má to pak nějaký dopad? když se nevyptávám, každý den?…

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35161
17.7.23 10:42
@anelir píše:
Ahoj holky,
mám otázku?
s přitelem jsme byly 6 let, máme 3 letou dceru.
Je neskutečně žárlivý, když jsem se někde zdržela byla otázka kde jsem byla, s kým…
Navíc celou dobu žijeme ve stylu že 1× za měsíc přijel tak na 5-10 dní…bydlí a pracuje 250km daleko.

Jenže jsem se s ním rozešla, chápu je naštvaný…to všechno chápu…
Původně jsem mu nabídla, že prostě a jednoduše přijede, pár dní tu s ní stráví…jenže mě neustále napadal nadávkama, ponižování…(ano chápu to, má vztek, ale před tou malou se už odmítám hádat).
Pak jel s malou na 5 dní pryč… první večer jsem mu psala, zda dorazili v pořádku. Napsal Ano… a za dva dny jsem mu napsala, jak to zvládají a jestli je vše v pořádku…

A tam tak nějak začalo - jsi matka co nemá zájem o své dítě, to svět neviděl… sis zařídila volno abys mohla oš..at toho nového co… a tak…
ted píše i mému švagrovi a přibuzným at mi nevěří, že jsem hrozná máma co se o dítě nestará… a tak…

Ne že by mě dcera nezajímala, ale věděla jsem, že mi stejně kdyžtak pravdu nenapíše…kdyby bylo zle tak snad už ano…? Nevím… soudem mi zatím nevyhrožoval…
ale má to pak nějaký dopad? když se nevyptávám, každý den?…

díky

Dala bych to k soudu já, svěření dítěte do péče, alimenty a vyřešení styku s otcem. Co je psáno, to je dáno. On je naštvaný, tak tě bude napadat, atˇuděláš, co uděláš. Když se na dceru zeptáš, tak tě sejme co ti je do toho, že je s ním. Když ne, tak jsi nejhorší máma na světě. Nenech se deptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.7.23 10:44

No dopad spíš bude mít to jeho chování, ukládejte si všechnu konverzaci s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36187
17.7.23 10:44

A proč on se neozve sám, když je tak chytrej? Navíc co to je za vztah, když se vůbec nevidíte?
Nenech po sobě šlapat, prostě se sním bav jen ohledně dítěte. A nech si to udělat soudně, aby si nevymýšlel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.7.23 10:48

K soudu jsem to už poslala, doma ho už taky nechci, myslela jsem to puvodně tak, aby to měl lehčí on i malá… ale bylo to spíš horší.
Ano je to blbý vztah… říkal, že se přestěhuje, až budem chtít miminko, až budu těhotná, až porodím :)
Sem hloupá no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna