Rozchod – jak dlouho čekat?

Anonymní
11.2.23 18:12

Rozchod – jak dlouho čekat?

Ahoj všem, nejsem moc na dlouhé slohovky, takže půjdu rovnou k věci. Líbí se mi jeden muž, který se nedávno rozešel s přítelkyní po zhruba 3 letech (iniciativa z obou stran). Chci se zeptat, jak dlouho si myslíte, že je vhodné čekat, než někoho takového pozvete na schůzku, tedy za jak dlouho by byl potenciálně připravený začít novou známost? Za jak dlouho po rozchodech jste začaly vy randit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
11.2.23 18:16

Hned :nevim: ale spíš pro zábavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 18:18

Teď by si byla nejspíš záplata. Dej tomu čas.

• Citovat
  • Upravit
31278
11.2.23 18:21

Po oboustrannem rozchodu klidně hned, neni to jako nahánět zdrceneho vdovce.
Ale jak psala @pikola, je tam riziko, ze si bude chtit trochu užívat a ted to na nic vazneho neuvidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 18:22
@Anonymní píše:
Teď by si byla nejspíš záplata. Dej tomu čas.

To si taky myslím, jenže já vůbec netuším, jak dlouho počkat, než se o tomhle začít s tím člověkem bavit. Bojím se, abych nečekala a on mezitím nezačal randit s někým jiným, protože neví, že mám zájem. :D

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.2.23 18:25

Hele to fakt není univerzální.

Pokud ty ho dlouho a platonicky miluješ, tak se rozhodně nenabízej jao vendulka utěšitelka a ano, je tu velká šance že prostě tě bude i nadále ignorovat a prostě si najde někoho úplně nového.

Pokud je to jen někdo, kdo tě zaujal a nemáš na tom navázané vlastní emoce, tak se prostě nějak vyskytuj v jeho blízkosti a uvidíš, jestli mezi vámi vznikne nějaká chemie.

jinak nepočátáš s možností, že už někoho nového má, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 18:27
@Mar__tanka1983 píše:
Po oboustrannem rozchodu klidně hned, neni to jako nahánět zdrceneho vdovce.
Ale jak psala @pikola, je tam riziko, ze si bude chtit trochu užívat a ted to na nic vazneho neuvidí :nevim:

On to sice byl oboustranný rozchod, ale je z něj dost špatný – velice se milovali, doslova idylický pár, jenže to celé nějak vyšumělo. Ačkoliv už pro něj ten vztah neměl smysl, tak ho to docela vzalo, nemyslím, že by teď byl schopen navázat normální vztah, byla bych, jak říkáte, záplata.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 18:28
@Anonymní píše:
To si taky myslím, jenže já vůbec netuším, jak dlouho počkat, než se o tomhle začít s tím člověkem bavit. Bojím se, abych nečekala a on mezitím nezačal randit s někým jiným, protože neví, že mám zájem. :D

Nebyla bych si ani jistá tím, že to bylo po domluvě. To vědí jen oni dva.
Bála bych se, že by tě měl jako matraci teď. Je to individuální. Záleží, jak moc se znáte, jste v kontaktu, kdo jsi, jaký máte věk apod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 18:29
@Anonymní píše:
On to sice byl oboustranný rozchod, ale je z něj dost špatný – velice se milovali, doslova idylický pár, jenže to celé nějak vyšumělo. Ačkoliv už pro něj ten vztah neměl smysl, tak ho to docela vzalo, nemyslím, že by teď byl schopen navázat normální vztah, byla bych, jak říkáte, záplata.

Tak vydrž. Kluci se po rozchodu urvou a užívají si single život.
A jestli je z toho špatný, byla by si akorát do počtu.

• Citovat
  • Upravit
31278
11.2.23 18:32
@Anonymní píše:

No tak kdyz to vis, tak jen buď poblíž a nech tomu volny průběh. Az bude v klidu a bude i on chtit, prevezme iniciativu on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 18:32
@Ou píše:
Hele to fakt není univerzální.

Pokud ty ho dlouho a platonicky miluješ, tak se rozhodně nenabízej jao vendulka utěšitelka a ano, je tu velká šance že prostě tě bude i nadále ignorovat a prostě si najde někoho úplně nového.

Pokud je to jen někdo, kdo tě zaujal a nemáš na tom navázané vlastní emoce, tak se prostě nějak vyskytuj v jeho blízkosti a uvidíš, jestli mezi vámi vznikne nějaká chemie.

jinak nepočátáš s možností, že už někoho nového má, že…

Je to kamarád mého bráchy a můj takový „známý“, známe se docela dlouho, líbil se mi od začátku. Neřekla bych, že ho přímo platonicky miluju, nicméně je mi hodně sympatický, přitahuje mě a řekla bych, že tam ta chemie je. Takže emoce tam z mé strany určitě jsou. Nikoho nového nemá, to by brácha věděl, říkají si všechno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 18:34
@Anonymní píše:
Je to kamarád mého bráchy a můj takový „známý“, známe se docela dlouho, líbil se mi od začátku. Neřekla bych, že ho přímo platonicky miluju, nicméně je mi hodně sympatický, přitahuje mě a řekla bych, že tam ta chemie je. Takže emoce tam z mé strany určitě jsou. Nikoho nového nemá, to by brácha věděl, říkají si všechno.

Kolik je tobě a jemu? Ale pokud si sestra jeho kámoše, tam to vidím bledě. Do toho si kámoši nelezou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.23 18:38
@Anonymní píše:
Nebyla bych si ani jistá tím, že to bylo po domluvě. To vědí jen oni dva.
Bála bych se, že by tě měl jako matraci teď. Je to individuální. Záleží, jak moc se znáte, jste v kontaktu, kdo jsi, jaký máte věk apod.

Je to kamarád mého bráchy, takže jsme se stýkáme přes něj v rámci takové party. Známe se zhruba 3 roky, v kontaktu jsme tak běžně, face to face třeba jednou za 14 dní, když se takhle někam jde právě s tou partou nebo ve 3 s bráchou. Občas si i napíšeme. Jemu je 27, mně 25.

• Citovat
  • Upravit
9757
11.2.23 18:42
@Anonymní píše:
Ahoj všem, nejsem moc na dlouhé slohovky, takže půjdu rovnou k věci. Líbí se mi jeden muž, který se nedávno rozešel s přítelkyní po zhruba 3 letech (iniciativa z obou stran). Chci se zeptat, jak dlouho si myslíte, že je vhodné čekat, než někoho takového pozvete na schůzku, tedy za jak dlouho by byl potenciálně připravený začít novou známost? Za jak dlouho po rozchodech jste začaly vy randit?

Kamarádka dávala čas a najednou zjistila, že borce ulovila sousedka, která nečekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 18:43
@Anonymní píše:
Kolik je tobě a jemu? Ale pokud si sestra jeho kámoše, tam to vidím bledě. Do toho si kámoši nelezou.

My bydlíme na hodně malém městě, kde se zná každý s každým a je prakticky nemožné nechodit s něčí sestrou/bráchou. Naše vrstevníky znám všechny a řekla bych, že jsme všichni i kamarádi, jeho bývalá přítelkyně byla v té partě taky.
Toho se nebojím. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí