Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je hodne individualni a zalezi z jakeho vztahu odchazi. Takze univerzalni odpoved neexistuje. Z meho pohledu toto asi nebude o „pohlavi“.
Ahoj. Se mnou se rozešel, ale dál jsme se vídali rok. Pak si někoho našel a vídat jsme se přestali. Došlo mu to po 4 měsicích s novou holkou, takže po roce a půl od rozchodu
No to záleží na situaci. Některému se uleví a litovat nezačne nikdy. A jiný toho třeba začne časem litovat.
No tady bych zrovna mezi mužem a ženou rozdíl nehledala.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, jak se podle vás cítí chlap po tom co se rozešel?
Dolehne to na něj někdy, i když to bylo z jeho iniciativy? Bude toho někdy litovat? Bude ji chtít zpět? Nebo to tak mají jen ženy. Někde jsem četla, že na chlapy to taky dolehne. Ale mnohem později.
Určitě toho bude litovat, protože se rozešel s TEBOU
@Anonymní píše:
Dolehne to na něj někdy, i když to bylo z jeho iniciativy? Bude toho někdy litovat? Bude ji chtít zpět? Nebo to tak mají jen ženy. Někde jsem četla, že na chlapy to taky dolehne. Ale mnohem později.
Ja tedy nevím, ale nikdy jsem neměla výčitky, když jsem kopačky dala. Vždy to mělo vážný důvod
takže záleží na důvodu a je jedno, zda je to chlap či ženská
Pokud je to Narcis, tak je mu to jedno, protože ma v záloze už davno jiny zdroj energie
Co by na někoho mělo dolehnout? Když se s někým rozejdu, tak s ním nechci být, ne? Na mě tedy nikdy nic takového nedolehlo ![]()
Jinými slovy chceš vědět, jestli se k tobě vrátí a kdy bys to asi tak mohla očekávat?
S pár kluky a chlapy jsem se rozešla, ale nikdy to na mě nedolehlo, nelitovala jsem toho. Ba naopak časem jsem se utvrdila v tom, že jsem udělala dobře.
@Michelle_M píše:
Jinými slovy chceš vědět, jestli se k tobě vrátí a kdy bys to asi tak mohla očekávat?
Už včera bylo pozdě ![]()
Když jsem se s někým rozešla, tak na mě nic nedoléhalo. Snad jedině jednou, když jsem následně narazila na většího pitomce než byl ten původní, tak jsem si řekla, že jsem se možná neměla rozcházet. Ale pak jsem si vzpoměla na důvody rozchodu a uklidnila jsem se.:-))
@martina.se píše:
Ja tedy nevím, ale nikdy jsem neměla výčitky, když jsem kopačky dala. Vždy to mělo vážný důvodtakže záleží na důvodu a je jedno, zda je to chlap či ženská
Přesně, maximálně jsem litovala, že jsem to neudělala dřív ![]()
Citi se jako king, protoze chlapi davaji kopacky vyhradne jen kvuli nejake jine…
Takze jsou spokojeni a vyladeni, do te doby, nez u nich vyprcha ta pocatecni euforie a zjisti, ze ta predesla vlastne byla lepsi, umela lepe tohle a tamto a zacnou vzpominat a vypisovat ji a kat se, jakou udelali chybu…chlapi vlastne nevi, co chteji, jsou retardovani. Nejradeji by meli vsechno…
Je skoda na ne plytvat energii, i myslenkama.