Jak se cítí chlap, co dal kopacky

Anonymní
11.2.23 16:19

Jak se cítí chlap, co dal kopacky

Ahoj všichni, jak se podle vás cítí chlap po tom co se rozešel?
Dolehne to na něj někdy, i když to bylo z jeho iniciativy? Bude toho někdy litovat? Bude ji chtít zpět? Nebo to tak mají jen ženy. Někde jsem četla, že na chlapy to taky dolehne. Ale mnohem později.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
wo2
2119
11.2.23 16:26

To je hodne individualni a zalezi z jakeho vztahu odchazi. Takze univerzalni odpoved neexistuje. Z meho pohledu toto asi nebude o „pohlavi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.23 16:27

Ahoj. Se mnou se rozešel, ale dál jsme se vídali rok. Pak si někoho našel a vídat jsme se přestali. Došlo mu to po 4 měsicích s novou holkou, takže po roce a půl od rozchodu

• Citovat
  • Upravit
2639
11.2.23 16:29

No to záleží na situaci. Některému se uleví a litovat nezačne nikdy. A jiný toho třeba začne časem litovat.
No tady bych zrovna mezi mužem a ženou rozdíl nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10620
11.2.23 16:30
@Anonymní píše:
Dolehne to na něj někdy, i když to bylo z jeho iniciativy? Bude toho někdy litovat? Bude ji chtít zpět? Nebo to tak mají jen ženy. Někde jsem četla, že na chlapy to taky dolehne. Ale mnohem později.

Určitě toho bude litovat, protože se rozešel s TEBOU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.2.23 16:36
@Anonymní píše:

Ja tedy nevím, ale nikdy jsem neměla výčitky, když jsem kopačky dala. Vždy to mělo vážný důvod :think: takže záleží na důvodu a je jedno, zda je to chlap či ženská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.2.23 16:38

Pokud je to Narcis, tak je mu to jedno, protože ma v záloze už davno jiny zdroj energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
11.2.23 17:00

Muži nikdy nelitují rozchodu, nemají žádné city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
11.2.23 17:04

Co by na někoho mělo dolehnout? Když se s někým rozejdu, tak s ním nechci být, ne? Na mě tedy nikdy nic takového nedolehlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
11.2.23 17:04

Jinými slovy chceš vědět, jestli se k tobě vrátí a kdy bys to asi tak mohla očekávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4477
11.2.23 17:12

S pár kluky a chlapy jsem se rozešla, ale nikdy to na mě nedolehlo, nelitovala jsem toho. Ba naopak časem jsem se utvrdila v tom, že jsem udělala dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10620
11.2.23 17:14
@Michelle_M píše:
Jinými slovy chceš vědět, jestli se k tobě vrátí a kdy bys to asi tak mohla očekávat?

Už včera bylo pozdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
11.2.23 17:25

Když jsem se s někým rozešla, tak na mě nic nedoléhalo. Snad jedině jednou, když jsem následně narazila na většího pitomce než byl ten původní, tak jsem si řekla, že jsem se možná neměla rozcházet. Ale pak jsem si vzpoměla na důvody rozchodu a uklidnila jsem se.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
12.2.23 14:08
@martina.se píše:
Ja tedy nevím, ale nikdy jsem neměla výčitky, když jsem kopačky dala. Vždy to mělo vážný důvod :think: takže záleží na důvodu a je jedno, zda je to chlap či ženská

Přesně, maximálně jsem litovala, že jsem to neudělala dřív :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.2.23 15:05

Citi se jako king, protoze chlapi davaji kopacky vyhradne jen kvuli nejake jine… :P Takze jsou spokojeni a vyladeni, do te doby, nez u nich vyprcha ta pocatecni euforie a zjisti, ze ta predesla vlastne byla lepsi, umela lepe tohle a tamto a zacnou vzpominat a vypisovat ji a kat se, jakou udelali chybu…chlapi vlastne nevi, co chteji, jsou retardovani. Nejradeji by meli vsechno… :P 8) Je skoda na ne plytvat energii, i myslenkama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky