Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Muj lek je prave emimi, vypisu tu sve pocity a ten muj to pak neschyta v plne mireBohuzel to schytate vy, ale to mi tak nevadi
![]()
Když jsem se zbavil jedné hysterky, tak jsem byl skutečně šťastnej - a mic novýho jsem neměl.
Rozchod s jednou holkou mne ještě furt mrzí, nebylo to ono ale byla to hodná holka.
@Anonymní píše:
100%,ještě mi říkal, že mu přijde, že s nìm jsem, jen abych někoho měla.Hned mě napadlo, jestli nechce konec…Já mu ještě řekla, že ho miluju
,on řekl jen dobře
To uz podle me jen hledal duvody a delal si alibi, aby to mohl hodit na tebe…
Kdyby s tebou chtel byt, vubec by tyhle otazky nemel, to chlapa nenapadne jen tak. Oni spis podle sebe soudi tebe
A pozor, pokud je v tom jina, tak se to nikdy nedozvis, na to nase drahe polovicky jaksi nemaji koule
A radsi to zaonaci tak, ze ty jsi delala blbe tohle a tamto ![]()
@Sonarka píše:
To uz podle me jen hledal duvody a delal si alibi, aby to mohl hodit na tebe…Kdyby s tebou chtel byt, vubec by tyhle otazky nemel, to chlapa nenapadne jen tak. Oni spis podle sebe soudi tebe
A pozor, pokud je v tom jina, tak se to nikdy nedozvis, na to nase drahe polovicky jaksi nemaji koule
A radsi to zaonaci tak, ze ty jsi delala blbe tohle a tamto
Přesně tak, dále obkecával, že už se tak v sexu nesnažím, přestože jsem se snažila daleko víc než on. A kecy, že už beru co dělá jako samozřejmost
.Videl milion chyb na mě za poslední 3 měsíce. Moc sem se vrtěla ve spánku, moc jsem kousala nahlas
.Pak jeden den jsme oba byli bez nalady a využil to jako důvod k rozchodu. Choval se hrozně. Nemohl ani sedět, ani stát, nervózní byl…Ještě velkoryse mi řekl, že si můžem dále psát, volat, že si myslí, že nebyl tak špatný, že mi pomáhal dost
.Pomoc bral, že když byl u me 3-4 dny, že udělal nákup za své…Přece nebudu živit chlapa
.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, jak se podle vás cítí chlap po tom co se rozešel?
Dolehne to na něj někdy, i když to bylo z jeho iniciativy? Bude toho někdy litovat? Bude ji chtít zpět? Nebo to tak mají jen ženy. Někde jsem četla, že na chlapy to taky dolehne. Ale mnohem později.
Třeba je rád, že má od tebe pokoj. Nikdo k nikomu není privazany. Rozejít se včas, to je hodně důležité a ne každý to umí.
@Sonarka píše:
Muj lek je prave emimi, vypisu tu sve pocity a ten muj to pak neschyta v plne mireBohuzel to schytate vy, ale to mi tak nevadi
![]()
Na někoho se to hodit musí, nač se s tím srovnávat ![]()
Ano rozisiel som sa ja, a odrovnalo ma to na poriadne dlhu dobu napriek tomu.
@Anonymní píše:
Moc sem se vrtěla ve spánku, moc jsem kousala nahlas.
Hlavně, že aspoň dýchat jsi zvládala potichu… Ne, promiň, to byl fakt blb
.
@Bereta píše:
Hlavně, že aspoň dýchat jsi zvládala potichu… Ne, promiň, to byl fakt blb.
Hledal posledni 3 měsíce na mě jen chyby.No dýchat jsem mohla, ale prý jsem funěla ve spánku a vytlačovala ho z postele
.Dupala jsem, když jsem chodila. Měla jsem divný humor.Dke jeho slov jsem byla vyčůraná. Protože mi vařil. Přitom tvrdil, že to dělal rád…Když mě nechal, řekl, že takového bl*a už nenajdu. Jelikož pomohk třeba s kapajícím kohoutkem a udělal nákup když u mě byl 4 dny v týdnu. Prý nakupoval a nemusel by, když byl na návštěvě…
@Anonymní píše:
Přesně tak, dále obkecával, že už se tak v sexu nesnažím, přestože jsem se snažila daleko víc než on. A kecy, že už beru co dělá jako samozřejmost.Videl milion chyb na mě za poslední 3 měsíce. Moc sem se vrtěla ve spánku, moc jsem kousala nahlas
.Pak jeden den jsme oba byli bez nalady a využil to jako důvod k rozchodu. Choval se hrozně. Nemohl ani sedět, ani stát, nervózní byl…Ještě velkoryse mi řekl, že si můžem dále psát, volat, že si myslí, že nebyl tak špatný, že mi pomáhal dost
.Pomoc bral, že když byl u me 3-4 dny, že udělal nákup za své…Přece nebudu živit chlapa
.
No tak tohle je jasny, jak se zacne chlap takhle chovat a hledat jen chyby, tak to je zacatek konce…
A dost mozna, je v tom i jina…ale s tim clovek nic nenadela…a s tim, ze si muzete dal volat a psat, to jsou zase klasicky zadni vratka, kdyby se nahodou rozmyslel a chtel se vratit…ja bych utnula kontakt uplne. Aby videl, ze me nema pod palcem.
@Lorre píše:
Na někoho se to hodit musí, nač se s tím srovnávat
Ano, dekuji za pochopeni
![]()
@Sonarka Už jednou zadní vrátka měl…Rozešli jsme se a zas dali dohromady. Znovu už ho nevezmu zpět. Jiná v tom dost možná i je. Jelikož si volá s pár kámoškama. A jeho city ke mě vyprchali, co kontaktoval staré známé…Pravdu nepřizná.
@Lexter píše:
Jistě že dolehne pokud měl dotyčnou rád.
A proč by se rozcházel s někým, koho má rád? To nedává smysl.
Muj lek je prave emimi, vypisu tu sve pocity a ten muj to pak neschyta v plne mire
Bohuzel to schytate vy, ale to mi tak nevadi