Rozchod - jsem na dně

Anonymní
2.2.23 19:43

Rozchod - jsem na dně

Ahoj, už nevím jak dál a potřebuju se vypsat. Prosím ušetřete mě řečí, že jsem hloupá a zasloužím si to, tohle už dávno vím.
S přítelem jsme spolu byly půl roku, poznali jsme se náhodně v Praze, je ze Švýcarska takže jsme měli vztah na dálku, vše nám fungovalo perfektně a už jsem byla připravena si najít i práci a odstěhovat se tam. Minulý týden jsem byla poprvé ve Švýcarsku na návštěvě s ním. Poznala jsem jeho rodinu, jeho přátelé, vše bylo prostě perfektní, ale jednou v noci mě probudil, protože zná moje heslo do telefonu a řekl mi, že udělal hroznou věc. Měl sen o tom že jsem s někým jiným a nemohl si pomoct a podíval se mi do zpráv, a bohužel..našel tam zprávy s jedním chlapem se kterým jsem měla nedo před ním, psali jsme si o tom, že to s ním bylo super a chci s ním zase vše znovu a vidět ho. Bylo to ale proto protože vím, že píše podobný věci co mně i moji kamarádce, takže jsme seděly vedle sebe a psaly si zároveň s nim a smaly se nad tím, že oboum píše stejný věci..Můj přítel to viděl a i když jsem mu vše vysvětlila, řekl že už se mnou nemůže být dál ve vztahu protože mi nemůže věřit. Vím, že udělal i on hnusnou věc a vlezl mi do telefonu, ale odpustila jsem mu to, horší je, že on mi to nedokáže odpustit a říká, že mu to strašně ublížilo. Já ho prosím o odpuštění, nechci o něj přijít, protože ho opravdu velmi miluju, on mi říká, že mě miluje taky a nedokáže mi říct sbohem, ale zároveň mi nedokáže odpustit a mysli si že tohle už nespravíme a nebudeme spolu. :think: Já nevím co dělat dál, celé dny nejím, nespím, jen brečím a vůbec nevím jak fungovat. Včera jsme si volali a zeptal se, co po něm chci aby udělal? Řekla jsem že jsem ochotna udělat vše pro to aby náš vztah fungoval, a nepreju si nic jiného, než aby mi odpustil, ale on rekl, ze vůbec neví jestli toho vůbec bude někdy schopný..Vůbec nevím co už mám dělat..Myslíte že pomůže čas aby mi mohl odpustit a mohli bychom to někdy opravit? Je to přece vše jen čerstve a asi mu musím dát čas..ale je to tak bolestivé

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4164
2.2.23 19:46

Jen technická, on umí česky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 19:47

@Karamba2020 Neumí,přeložil si ty zprávy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.23 19:54

Před chvíli mi poslal tohle, přeložila jsem to..
Hodně přemýšlel. Ještě nejsem připraven se s tebou rozloučit, když s tebou nemluvím, všechno je prázdné a beznadějné. Takže pokud se mnou budeš mluvit dál, odpovím, protože si nemůžu pomoct…
Ale musím k tobe být upřímný. Myslím, že to nemůžeme opravit. Vím, že jsi řekl, že za nás budeš bojovat a nevzdáš se, i když ti řeknu, abys to nedělal, ale opravdu nechápu, co se dá dělat. Myslím, že by sis možná měla ušetřit problémy a jít dál… může tě bolet víc čekat a stále doufat, že můžeš být se mnou. To ti nemohu zaručit…

• Citovat
  • Upravit
7692
2.2.23 19:54

Za blbosti se platí. Myslím, že šanci máš, ale to by ses musela setsarka snažit. Já bych jednal stejně. Cítil bych se extrémně ponížen. To bych neuměl přehlédnout jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
2.2.23 19:59
@Anonymní píše:
Před chvíli mi poslal tohle, přeložila jsem to..
Hodně přemýšlel. Ještě nejsem připraven se s tebou rozloučit, když s tebou nemluvím, všechno je prázdné a beznadějné. Takže pokud se mnou budeš mluvit dál, odpovím, protože si nemůžu pomoct…
Ale musím k tobe být upřímný. Myslím, že to nemůžeme opravit. Vím, že jsi řekl, že za nás budeš bojovat a nevzdáš se, i když ti řeknu, abys to nedělal, ale opravdu nechápu, co se dá dělat. Myslím, že by sis možná měla ušetřit problémy a jít dál… může tě bolet víc čekat a stále doufat, že můžeš být se mnou. To ti nemohu zaručit…

no, čistě racionálně, protože v tom nemám ty emoce.. odpískala bych to. Krátký vztah, na dálku, lustruje ti telefon a není línej si to přeložit, teď dělá drahoty… Zbytečné komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15165
2.2.23 20:02

Přestaň tu trollit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
2.2.23 20:03

Hele ja se mu nedivim, taky muzes pekne kecat. Je to proste blba sranda co te neco bude stat. Je to hnisny. Jeste ti to muze ta kamaradka dosvedcit ze to tak bylo, ze jste byly spolu a delaly si srandu, ale i tak. Ten ex to proste bral ze ho chces. Chapu ze z toho ma pocity ze to neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13216
2.2.23 20:04

Jdi od toho. Ty už se nikdy nezbavíš obavy, že ti bude/ chce projíždět telefon. On už se nikdy nezbaví obavy, jestli si za jeho zády s někým nevypisuješ. To už je zabitý. Tohles projela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
2.2.23 20:11

Pockej, ty sis psala s nejakym chlapem pred tim, nez ses dala ohromady s pritelem, a on se kvuli tomu s tebou chce rozejit… No tak to uz by me nevidel, chorobny zarlivci a alkoholici jsou nejhorsi, s tim se neda nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
2.2.23 20:14
@vlastovka385 píše:
Pockej, ty sis psala s nejakym chlapem pred tim, nez ses dala ohromady s pritelem, a on se kvuli tomu s tebou chce rozejit… No tak to uz by me nevidel, chorobny zarlivci a alkoholici jsou nejhorsi, s tim se neda nic delat.

Něco s ním měla a pak, když byla se Švýcarem, si s ním s pomocí kámošky vypisovala a dělala „srandu“. Takto jsem to pochopil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
2.2.23 20:16
@Lexter píše:
Něco s ním měla a pak, když byla se Švýcarem, si s ním s pomocí kámošky vypisovala a dělala „srandu“. Takto jsem to pochopil. :nevim:

I tak je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
2.2.23 20:17
@vlastovka385 píše:
I tak je to magor.

Měl tušení. Jak na něj přišel je divné, ale asi mu to zachránilo krk. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11213
2.2.23 20:53

Mě spíš zarazilo, jak spolu komunikujete - zprávy projíždíte Google překladačem, a když se bavíte, tak jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 20:55

@jita22 Mluvíme spolu anglicky, zprávy nepotrebuju překládat, jen jsem to tady nechtěla poslat v originále pokud někdo neumí anglicky, komunikujeme v angličtině, oba umíme velmi dobre anglicky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky