Rozchod s bl*cem, chybí mi...

Anonymní
5.7.25 16:25

Rozchod s bl*cem, chybí mi...

Ahoj holky, potřebují se vypsat, nemám komu…rok a půl jsem se scházela s egocentrickym, narcistickým sobcem..resp.on jezdil za mnou 1 za týden až 14 dní..je mu 45, mne 40..nebyl ženatej, neměl jinou, tím jsem si jistá…ale nechtěl se mnou sdílet život, bydlíme od sebe hoďku autem..nechtěl mne seznámit s rodinou, s kamarádama, nechtěl mne vzít k sobě, nevzal mne nikam na výlet…byl extrémně pracovně vytížený, bavit a odpočívat chtěl ve své bytě v horách s kamošema a známýma..i když říkal, že mám něco naplánovat a pojedeme, ale vím, že by měl x výmluv, že nemá čas…staral se hlavně o svoje auto, o svoje pohodlí, o to co je pro něj nejlepší…vánoce, Velikonoce trávil s kamarádama a ani ho nenapadlo chtít mne vzít sebou…prej nechce řešit, že by jsem pak prudila…prostě sme kromě postele spolu netrávili čas, i když to takhle nechtěl slyšet…nechtěl slyšet, že spolu nechodíme, nemáme vztah, tohle podle něj vztah byl :nevim: vždyť mne přece miluje, investuje do mne peníze, koupil mi co jsem chtěla, klidně akci s kamarádkama by mi zaplatil atd…ano, vím, prostě kdyby chtěl, tak si čas najde, něco se vymysli…ale on to měl takhle se všema ženám a že ich měl..kromě toho byl trochu hulvát k ženám, myslím, že jsou pro něj jen nástroj na pobavení a nic víc…snažil se být jinak hodnej, furt posílal fotky co dělá, z domu, z hor, aby sem věděla, že žádná ženská v tom není..a jako opravdu ženská v tom nebyla, akorát v jeho prioritách byla žena na posledním místě.. byl to prostě sebestředný blb, který se mnou manipuloval a vlastně sem si podle něj nevazila věrného chlapa :nevim: před dvouma měsícema, když odjel s kolegama z podnikani na dovču do Itálie, jsem přestala psát, žádné na dobrou noc, žádné co dělám, kdy prijede atd…myslela sem, že třeba začne něco řešit, ale ne, on se tomu přizpůsobil, přestal volat, akorát když chtěl přijít, tak pár dní před byl aktivnější…jak jinak že..když přijel, byla jsem už odtažitá, vlastně jak se říká sejde z očí…a on to samozřejmě pozoroval a furt řešil, že někoho mam..teď v pondělí mi psal, že musí na otočku do mého města, tak že by se stavil..napsala jsem mu, že nejsem hodinový hotel, na co napsal, že to bere na vědomí a dobrou noc..jen že mne tím tak dopálíl, že sem si dala automatické odstraňování zpráv z četu, nechtěla sem se a ním bavit…a ono mu to vyběhlo na WA, že sem tu akci provedla, nechápu jak..hned mi to zkopíroval, že jsem herečka a že mi to nastavil nějaký týpek, co mi vešel do telefonu :D úplně mimo..a vlastně odvtedy sme se spolu nebavili a já to považuji za ukončené…nemám potřebu mu to nijak psát…jenže začal mi chybět..sice sme si už poslední měsíc moc ani nepsali, pořád tu jako byl, i kdyz jsem věděla, že nejlepší pro mne bude rozchod..strašně mě manipuloval, že prostě je exotický druh, co nemá potřebu trávit moc času s protějškem..to by jsem chápala, taky nechci mít chlapa denně za zadkem, jenomže my sme ho netrávili nijak jinak jen u mne večer…občas mne napadá, jestli byl opravdu tak špatný, když vidím ty muže kolem…nevím jak vydržím mu prostě nenapsal…jak to naštvání trochu opadne, tak přestávám vidět ty obrovské red flagy co tam byli od začátku…jak sem stará, tak sem blba opravdu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
500
5.7.25 16:37

V cem ti chybi? Pro me by to taky nebyl vztah, kdyz jste spolu travili max vecery u tebe.
Vydrz, urcite si najdes nekoho, kdo si te zaslouzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35455
5.7.25 16:45
@Anonymní píše: Více

Jak ti může takovej chlap chybět? Choval se k tobě celou dobu jak k hadru napodlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1988
5.7.25 16:47

Asi takhle. Chlapa na pár setkání v měsíci kvůli posteli najdeš vždycky a kdekoli. Tady o nic jiného nejde. On nechce být ten typ, co vidí budoucnost v trvalém vztahu. A patrně se obklopuje sobě podobnými. Chtějí si užít, nechtějí se vázat. Než aby to přiznal sám před sebou, obviňuje tě, že něho asi máš. Podle mě se chováš úplně logicky. Protože jak projevit nadšení, radost, nápaditost ve vašich setkáních, když on si jede ve své linii bez ohledu na tebe.
Ztrácíš čas. Je to tvůj čas. Je to na tvém rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 16:48
@arinecka píše: Více

Já to vím, už by som ho ani zpátky nechtěla, je prostě nevím, asi že nám spolu občas bylo fajn…ne je to kravina, když si řeknu, co mi vlastně chybí, tak kromě dárků nic :zed:

• Citovat
  • Upravit
35455
5.7.25 17:01

Tak vidíš, kašli na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
5.7.25 17:02

Aha, učebnicový příklad vyhývavé vazby ( už se v tom začínám orientovat 8), chlapa prostě blízkost dusí, nejraději má extra povrchní vztahy ( s kamarády).
Jo, tebe měl na sex a je fajn že si se vymezila ( konečně).
Ztráta ovšem v tobě vyvolala úzkost, což je nedostatek některých neurotransmitérů někde v limbickým systému a tak tvůj mozek podvědomě hledá možnost nápravy situace, proto ti jakože " chybí". Snaží se najet na známý vzorec, který zná, a to je ta past.
Nedej se oblbnout vlastním mozkem. Tvá prefrontální kůra v tom má jasno a ví, že
ten člověk je pro vztah vadné zboží. Pomocí ní se pokus přesvědčit limb. systém, aby najel na nový vzorec emočního chování, a to, že ty si prostě úžasná a je super, že si se zbavila nevyhovujícího vztahu.
Trochu kostrbatě napsáno ale snad si pochopila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 17:03
@Pe.M.1 píše: Více

Děkuji..ano, vím to..on to vždy hrál, jak spolu budeme navždycky, když si hledal nový byt, tak mi říkal, že se nastěhuje na měsíc ke mně, protože moc dobře věděl, že to nejde..mám dítě ve střídavce, on kvůli práci musí být denně v miste bydliště..vždy to hnal do extrému, přitom pořádně s nikým nežil..s ním není lehké vycházet, vše mu vadí, je neurotik..byl schopný mi vytipnout v půlce vety telefon jen proto, že sem řekla něco co se mu nelíbilo…taky mi vyčítal, ženě. mu nedostane projevují lásku :zed: myslel tím správy, pusinky…vadilou moc hlazení, líbání, doteky…Bože, strašně :D ale jak říkáš, nedokážu někomu projevovat lásku, když on pro to nic nedělá..jo vlastně jo, občas byl tak hodný, že místo v 9 večer přijel v 8..asi dvakrát za rok :D

• Citovat
  • Upravit
1988
5.7.25 17:05

On ani s nikým žít nemůže. Proto potřebuje hodnou poddajnou holku, která mu bude tolerovat, že ji má jen pro svou zábavu a potřebu. Jak by před svými kámoši vypadal, kdyby nikoho neměl. Uznej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 17:14
@Pe.M.1 píše: Více

Pravda..když sem se ho ptala jestli mu nevadí, že mne jeho kamarádi neznají, tak řekl, že mne znají z vyprávění :D podle něho jsou vztahy na ho*no a všichni se stejně rozchází…na druhou stranu ve mně tím psaním a voláním vyvolával pocit, že sme spolu..vyčítal mi, že já mu nikdy nezavolam, ano to byl pravda, ale já neměla potřebu volat někomu, kdo mi řekne akorát, že nemá čas..k čemu volat někomu, kdo mi nevěnuje svůj čas…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.25 17:14

@jasperka2 57765274 [/citacChapu a snažím se o to :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.25 19:10
@jasperka2 píše: Více

Já se o tohle snažím už 3/4 roku s stejně mi pořád chybí… :zed: :zed: :zed: At se scházím s jiným nebo ne, stejně pořád myslím na něj i když se ke mne nechoval hezky :zed: :zed:, některé osobnosti se umí zarýt pod kůži i jen po pár setkáních

• Citovat
  • Upravit
Cirrus fibratus
5.7.25 19:21

Jak to slusne rict.. vztah to byl, sexualni. Protoze nic vice se od tebe neocekavalo, nehodlal te zaclenit vice do sveho zivota. Tenhle clovek je spokojeny se svym zivotem takhle, menit ho nechce, cekat od neho vic je ztrata casu. Milovat = investovat penize? Kupoval si sex s tebou, to je vse.

• Citovat
  • Upravit
1103
5.7.25 19:27

No hele, jde o to, přerušit tu opakující se slučku myšlenek. Je to vědomá práce. Když to necháš být, že „čas“ to vyřeší, tak sice vyřeší, ale za různě dlouho, klidně za 20 let. A i to obvykle tehdy, když se ty utkvělé myšlenky nahradí novým objevem. Ale vzorec chování se může zase zopakovat.

Takže když to chceš urychlit, musíš „makat“ na sobě a jakmile se vzpomínka naň objeví, říct si:" aha, zase na něj myslím. To, že je konec, je dobře pro mně, a proto schválně jdu dělat něco jiného.."( zjednodušeně řeceno) Ono vzpomínat na bývalou lásku je forma útěchy za ztrátou, ulevení si od úzkosti, naučené chování. Jde o to, prekalibrovat, přenastavit mozek a jeho neuronové spoje. Jako když se někdo s ovislými rameny chce naučit sedět rovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.25 19:30
@Cirrus fibratus píše: Více

Ano vím to…nejdřív sem si říkala, že dobře, dáme sex, pak si něco hezkého koupím, nebo tak…ale nešlo to, neumím chlapa využít :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky