Rozchod s přítelem - dítě a bezradnost

Anonymní
25.2.25 09:44

Rozchod s dítětem a bezradnost

Ahoj…nevím ani kde začít. Máme s přítelem 17 měsíční dceru. Včera, když jsem na pc upravovala fotky jsem narazila na velkou složku s hromadou nahých fotek a videí, samozřejmě erotické. Také jsem zjistila, že chodí na stránky( omegle apod.), kde onanuje a vyměňuje si snapchat, Instagram apod s těmi ženami, aby se vzájemně uspokovali přes videa, fotky a hovory. Také jsem zjistila, že má přede mnou skrytý účet na ig kde si píše s jinými ženami. Na dalším si píše s tou ženou a domlouvá se, že si občas takhle prohrajou. To samé snapchat, ale chaty již smazané. Včera, když byl na noční tu slečnu znovu kontaktoval. Vše se odehrávalo v našem vztahu. Dokonce i když jsme doma byly s dcerou dva měsíce od porodu.
Možná jsem to nenapsala srozumitelně, ale já nemam sílu ani psát, je toho tolik ze to mám už všechno pomíchané. Je to pro mě strašná ráná, neúcta..jsem zničena.
Je to odpustitelné? Já nevím, co dělat hlavně kvuli dceři. Nikdy jsem nechtěla, aby vyrůstala na střídačku s mámou a tátou. Bydlíme v městském bytě, na který má vyšší nárok on, kvůli podmínkám. Jsem jen na rodicaku. Rodiče bydlí 70km a k nim bych se s dcerou nevešla. Bydlí s nimi ještě 17ti letý bracha. Nevím, jak bych si zajistila bydlení apod. Jsem bezradná. Byl někdo v podobné situaci, kdy odešel tzv bez ničeho.
Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
25.2.25 09:47

Odejdeš, seženeš si bydlení, požádáš o dávky a my ostatní se ti na to složíme. Nebudeš první ani poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
25.2.25 09:54

Vsechno se odehrává jen online? Možná na tvém místě bych s ním ještě vydržela, než dítě povyroste a půjdeš do práce. Zatim si můžeš zkusit našetřit nějaké peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
25.2.25 09:54
@asddsa píše: Více

Ať žije empatie a soucítění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 09:56

@Alušáček Ano, ale já jsem ten typ co s tím nemůže žít. Normálně bych ho ihned konfrontovala ale držela jsem se zpátky a dusím to v sobě. Ani jsem nespala a hlavně jsem nechtěla kvůli dceři která je teď nemocná takže je to teď náročný

• Citovat
  • Upravit
kristina616
25.2.25 09:57

A spali jste spolu vůbec po porodu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.25 09:59

@kristina616 ano sex normálně funguje. Nás vztah je úplně v pohodě

• Citovat
  • Upravit
24806
25.2.25 10:00

:( chápu, že je ti hrozně
trochu uklidnit tě může snad jen to, že tohle dělá tajně dost chlapů a city v tom nejsou..
ale dlouhodobě se to v tomhle rozsahu fakt tolerovat nedá, to je dost jiný, než kdyby si jen pasivně pustil péčko, což je poměrně normální…
jsi ve špatné socio-ekonomické situaci, takže bych se hned asi nerozcházela, ale bouchla bych do stolu a rozchodem bych určitě pohrozila..
a taky bych zašla na byťák, jelikož jsou u vás městské byty a řekla, že jste se rozešli a nemáš kam jít a potřebovala by sis dát pořadník na menší byt / garsonku,
neradi to přijímají od osob, které už v nájmu mají, ale v jistých situacích mohou ženám s dítětem-dětmi vyjít vstříc…
měla bys lepší situaci, kdybys měla „svoje“ bydlení, i do budoucna, protože od tohohle týpka se nějaká věrnost čekat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kristina616
25.2.25 10:00
@Anonymní píše: Více

Tak to je divny, no po tomhle uz bych s nim nespala

• Citovat
  • Upravit
24806
25.2.25 10:05
@kristina616 píše: Více

a tím bys vyřešila konkrétně co?

tam je potřeba si vážně promluvit a domluvit se, jak budou dál fungovat, případně si požádat o ten byt, pokud by se chtěla rozejít, což zatím zřejmě nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.25 10:08

Kdybych se s ním rozešla, určitě bych se přestěhovala blíž k rodičům, protože tady nikoho nemám. Rodiče chodí nonstop do praxe ale bydlí tam ještě moje babička, ta by mi malou hlídala abych si našla práci. Jenže nájmy tam jsou extrémně drahý. Jediné vlastně co mě tu drží je to, že nemam kam jít.

• Citovat
  • Upravit
21838
25.2.25 10:09

Počkej půl roku, mezitím si něco nešetři, zajistí bydlení a ve dvou letech dítě do školky či dětské skupiny a ty do práce.
Když teď nic nemáš a nemáš kam jít, tak je možnost jen azylak nebo to vydržet a postavit se na vlastní nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21838
25.2.25 10:11

Bacha, otec dítěte musí souhlasit s přestěhováním dítěte. Tak si to zase nemaluj jako hotovou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35763
25.2.25 10:20

A přítel na to řekl co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33575
25.2.25 10:21

Ne, není to odpustitelné ani náhodou. Vůbec se ti nedivím, že jsi z toho zlomená. Že není všechno v pořádku na tobě stějně pozná, tak mu prostě řekni co víš a uvidíš jak bude reagovat. Bohužel jsi v pozici, kdy toho moc udělat nemůžeš když jsi doma s dítětem, nemáš peníze na byt atd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí