Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že tvůj strach byl zpočátku opodstatněný a že podívat se do mobilu nebyl špatný nápad. To, co jsi tam našla, ale v podstatě potvrzuje, že se nic neděje a že ti nelže. Psát si s kamarády kolegy opačného pohlaví je úplně v pohodě. Chyba byla ho s tím konfrontovat, na to ses měla vykašlat. To může váš vztah poškodit.
Vlezt mi chlap do mobilu tak vztah skončil. Proč to děláš? A to si nesmí teď s žádnou holkou psát? Proč tak vyvadíš?
Holka tohle nevyjde, jsi fakt zarliva a zahy te kontroly bude mit plne zuby a vykasle se na tebe.
Vlezes mu do mobilu a jeste to priznas? Rozesla bych se s tebou na minutu, chorobna zarlivost, delej se sebou neco!! Ty mas heslo k jeho mobilu???
Já taky manželovi nehlásím kazdou odeslanou sms
a dost by mi, kdyby to po mně vyžadoval.
Buď ráda, že nebyl naštvaný, že jsi mu vlezla do mobilu. A ještě jsi tak b. lbá, že mu to přiznáš, přestože jsi nic konfrontujícího nenašla ![]()
No ještě chvilku a budeš spíš bývalá přítelkyně.
A to se s kolegyní nemá bavit, protože má přítelkyni? Spíš on by si tě měl proklepnout.
Doporučuji najít kvalitního terapeuta a zapracovat na té patologické žárlivosti.
Půjdu proti proudu. Nevěřila bych mu. Nevypisuji si s žádnými muži, nikdy jsem to nedělala. Pokud se mi nějaký muž ozval, vždy chtěl pouze sex.
Měla bys vyhledat nějakou terapii. Tvoje předchozí špatné zkušenosti si sebou neseš a ovlivňují že zřejmě víc, než si myslíš. Je normální mít přátele.
To, že s tebou přítel je neznamená, že nesmí promluvit s žádnou jinou ženou.
Neveris chlapovi, ktery ti veri a necha ti doma odemknuty mobil?
Zustala si oparena z toho, ze jsi nenasla to, co jsi chtela!
Kdyby tam nebyly ani ty konverzace, tak tvuj dotaz tady bude ve stylu: Verili byste mu? Urcite maze vsechny konverzace se zenskyma nez odejde vencit psa… ![]()
Ano?
to ze si nepamatuje kde s kym byl je jiny problem a ani v mobilu jsi nic nevystourala, nevidim nic co by bylo spatne
Zdravím, mám rok a půl přítele…vše by se zdálo idylický, ale moje intuice je moje intuice a nějak se přes některé věci nedovedu přenést. Podotýkám na základě mých negativních zkušeností z předešlých vztahů, jsem více obezřetná. A teď k věci…sem tam nastaly situace, kdy mi například řekl…tady jsem s tebou byl…já mu říkám, bohužel tady jsme spolu ale nebyli…on si stál za svým, já za svým. Pak si vzpomněl a říká, aha…tak ne…nakonec z něj vylezlo, že tam byl s někým jiným předtím než semnou začal chodit. Jasně, chápu. Pak ale přišly další různé situace…jeho bratranec prý tvrdil že se semnou seznamoval, já s ním ale ne…že by jiná? Těch situaci bylo mnohem více, nechci každou vypisovat. Teď o víkendu jsem byla s ním…on odešel ven se psem a prostě jsem mu koukla do mobilu. Už dříve se mi dušoval, že si s jinou nepíše, jen semnou. Bohužel jsem mu nevěřila, něco mi říkalo, že to tak není. Proto jsem mu koukla do mobilu…našla jsem tam nějaké konverzace se ženskýma…bejvalá, kolegyně z práce a i jiné…vše buď v pracovní nebo kamarádské rovině…žádné dobré ráno miláčku apod. Ale i tak jsem byla jak opařená. Samozřejmě jsem ho s tím konfrontovala, on mi řekl, že přeci kvůli mě všechny lidi neodstrihne..že většinou jen ze slušnosti odepisuje atd. Ano já to chápu, taky mi sem tam napíše nějaký chlap…také odepíšu. Ale normálně to řeknu narovinu. Další věc srdíčka na fb…je to blbost, ale já to třeba nedělám abych chlapům dávala srdíčka…dle něj normální. Teď z toho všeho nějak nevím…jsem hysterka a zárlivka? Nebo můj strach je opodstatnený? Potřebuji pohled na věc od ostatních…díky moc