Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do telefonu, socialních sítí a mailů se neleze. To je fuj. Buď tam nic nenajdeš nebo tam najdeš něco, co nechceš najít. A opravdu, své přátele a svůj život " za svobodna" kvůli tobě neopustí. Smiř se s tím, že i muži mají mezi přáteli ženy a naopak a že holt se to nebude věnovat 24/7. No, ještě chvíli takhle pokračuj a bude to bývalý přítel. Na druhou stranu, pokud má paměť děravou jak řešeto, asi by si měl dávat pozor na to, co říká a zbytečně tě nevystavovat pochybnostem.
S kym si pisu chlapovi nehlasim, on mne take ne. Pracovne-pratelska konverzace s kolegynemi neni psani se zenskyma, to je „ja o voze, ty o koze“. Za vetsi prohresek (pro me v partnerskem vztahu prakticky konecna) je lustrace mobilu. Jedine co by me asi znepokojovalo je ta spatna pamet - nemuze uzivat nejake leky nebo navykove latky
?
Se divím, že je to ještě tvůj přítel. Já být ním tak se s tebou rozloučím.
@Anonymní píše: Více
Z ceho jsi zustala jako oparena? Prehanis to a dost. Strach mas z ceho?
Mě by ses podívala do telefonu jednou a letěla bys jak tryskáč.
Minule mi přítel tvrdil, že jsem mu říkala, že sázím na koně. Já ale v životě na koně nesázela a on se se mnou skoro hádal, že jo, že sem mu to říkala. No neříkala, byla to nějaká jiná, ale on si to spojil se mnou, nebo, byli jsem jako parta na akci a náš kamarád tvrdil svojí partnerce, že už tady spolu přeci byli a ona mu tvrdila, že ne, no nakonec si vzpomněl, že na té akci byl se svojí bývalou a to jsou s kamarádkou spolu už 4 roky. Takové situace se můžou stát a spíš mi přijdou úsměvné a člověk se tomu zasměje.
Jinak lézt někomu do mobilu je přes čáru. Navíc, kdyby něco tajil, tak ti přece nebude doma nechávat mobil, když jde pryč. Zapracuj na své žárlivosti.
A to nemáš ani žádného kamarada, kolegu, se kterým by ses bavila? A jak se pak seznamuješ? ![]()
@izabe píše: Více
Bavím se s v práci s kolegy. Nevidím jediný důvod si s nimi vypisovat mimo práci. Kamaráda jsem nikdy neměla, vždy jen kamarádky. Muži byli buď milenci nebo partneři.
@izabe píše: Více
Přesně. Za mě je narušení listovního tajemství, voz je v dnešní době mobil, stopka.
Zajímá mě to technicky- jak se tam druhému vleze?? To spolu sdílí face ID?
To je tvuj problem, ze nemas zadne kamarady. My ostatni, co kamarady mame, si s nimi piseme a neznamena to, ze a nimi nutne chceme mit sex. Predstava, ze by mi nekdo zakazoval komunikaci s nimi, pripadne mi lustroval mobil, je pro me naprosto neprijatelna.
Tak to je samozřejmě na nastavení každého z nás. Každopádně my ostatní, co máme kamarády psaní opravdu neznamená automaticky jen nabídka/zajem o sex ![]()
@mikča89 píše: Více
Tak v tom bych problem neviděla - může mit jen PIN (které zakl. zná) anebo je úplně bez ověření.
Prostě jsem zkusila odemknout mobil a podařilo se…nicméně to není předmětem diskuse…
Asi už trpím nějakou paranoiou…sama nevím…ale popravdě, přichází mi týdne x žádosti o přátelství a píšou mi chlapi se sexuálním podtextem, nepodepisují ba naopak zprávy hned mažu a nějak jsem si chlapi takhle všechny zaškatulkovala.
V mobilu jsem našla jen zběžně konverzace na fb, tam téměř nic zvláštního a pak má WhatsAppu. Něco s ex, něco s nějakýma kolegynema…něco s jinýma…nějaké poslané fotky z jeho dovolené…nic jiného…
Ja zas mam hlavne kamarady a kamaradky jsem nikdy zadne „nej“ nemela, i kdyz nebavila jsem se jenom s muzi, to zas ne. V praci mam jenom kolegy. Nastesti mam muze, co mi duveruje. Evidentne koukam, ze „k nezaplaceni“.