Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsem asi z jine dimenze, nikdy mi zadna zadost o pratelstvi neprisla a zprava se sexualnim podtextem mi prisla jedna soukroma tady od nejakeho nadrzeneho silence. Ale patrne to bude tim, ze nemam socialni site
. Jsem fakt rada, ze nemusim nic mazat
.
@Anonymní píše: Více
No vidíš, nic jsi tam nenašla - prostě jen běžnou konverzaci. Tak v čem je problem? Nebo i tohle je špatně? Nebo si myslíš, že jiné zprávy před tebou maže?- ale zase jak by věděl, že mu šmíruješ mobil ![]()
Docela vtipný příspěvek, lidi si neumějí udělat pořádek ve svém vztahu a tak žádají na internetu cizí lidi o „pohled na věc“
mám k tomu spíš tak tři zajímavé postřehy.
Za prvé nechápu, jak se vůbec v dnešní době může někomu podařit hrabat se jiným lidem v mobilu? Tak jako, dneska už má snad každý ten telefon zamčený buď na pin kod, nějakou čárku, na otisk prstu nebo na xicht, takže jako jak??? ![]()
Za druhé, ach ty sociální sítě, to je čisté zlo…prý srdíčka na FB, ale nenapsala jsi, že někomu dává srdíčka na Fb? Napsala jsi, že akorát ty je nedáváš, tak o co jde, tak si smažte Fb profily a nazdar. (Dřív by se řeklo roztrhejte si občanky ne
)
Za třetí, pokud jsi v partnerském vztahu bez důvěry, tak je to dost smutné. S tímhle my ti stejně nepomůžeme a jedno, jestli bychom mu věřili. Je to tvůj vztah a pokud příteli nevěříš, tak takový vztah nemá smysl a půjde to do kytek… pracujte na tom vztahu oba společně a pokuste se ho zlepšit ![]()
Chce to klid, zakladatelko!
Ty tvoje negativní zkušenosti z předchozích vztahů tě zřejmě poznamenaly dost, můžeš napsat, co přesně se ti stalo? Všichni chlapi nejsou stejní, to je třeba vědět.
K věci, že si občas něco nepamatuje, no holt může se stát, tak to bych bral jako zdroj zajímavých vtipných historek do budoucna, pokud nebere drogy nebo tak něco, tak je to v pohodě.
Zajímalo by mě, jak proběhla ta vaše diskuze, kdy ti řekl, že si se ženama nepíše. Odpověděl ti, že ne, což není pravda, tohle chápu. Ale možná to řekl proto, že už tě zná a že bys kvůli tomu jančila. Jako argument, že ti lže a záměrně něco skrývá, to se mi nezdá.
Žes mu řekla o tom, cos viděla v mobilu, to je dobře. Je dobře, že spolu komunikujete a vysvětlujete si věci. A srdíčka na FB, no… tak to bude asi vážnější problém, než dávat srdíčka na Instagramu!
To se tu dost často řeší!
Jako od čeho tam ta funkce je, tak když se někomu něco líbí, může dát srdíčko. Ani to není problém.
Chtělo by to zapracovat na důvěře vůči němu, zakladatelko. ![]()
Celé to je bouda. On ví, co v telefonu má a že ty tam nic nenajdeš. Zprávy sex. charakteru píše z jiného telefonu, který má někde, kam se ty nedostaneš. Na trkačku chodí v rychlosti. Když jde nakoupit třeba. To se dá stihnout do 30 minut a protějšku to často vyhovuje. Zde bych byla hodně ostražitá. Jemu bych doporučila, aby vzal nohy na ramena.
Další diskuze, ve které zakladatelka zná piny a hesla. K čemu ty piny a hesla jsou, když se přes ně pak každý dostane? ![]()
@Anonymní píše: Více
Nevidím jediný důvod, proč mu nevěřit.