Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nemáš foto té tenoučké čárky? Tady ženské dávají viditelně negativní testy a i tak jim plno ženských gratuluje protože ony tam přece něco vidí ![]()
kdybys byla těhotná a měla 10 dní zpoždění ms tak už máš dvě krásné čárky, tady bude jiný problém..
@Kaileee píše:
No nemáš foto té tenoučké čárky? Tady ženské dávají viditelně negativní testy a i tak jim plno ženských gratuluje protože ony tam přece něco vidí
kdybys byla těhotná a měla 10 dní zpoždění ms tak už máš dvě krásné čárky, tady bude jiný problém..
Možná že nebude. Mám zpoždění 14 dnů, těhotenský test negativní. Dnes na gynekologii potvrzeno těhotenství 5+5. Nikdo ještě o těhotenství neví, proto anonym. ![]()
@Anonymní píše:
Možná že nebude. Mám zpoždění 14 dnů, těhotenský test negativní. Dnes na gynekologii potvrzeno těhotenství 5+5. Nikdo ještě o těhotenství neví, proto anonym.
tak to byly vadné testy, ale že by byly vadné dva a ještě rozdílné značky to je divný
Toš nevím ale být v 6tt a mít negativní ač domácí těhotenský test mi příjde divný teda:)
@Kaileee Bohužel nemám. Já nehledám nějaké imaginární duchy.
Jen jsem se chtěla zeptat, zda se to někomu stalo, protože mi to připadá zvláštní. No počkám na doktora to bude nejjistější, díky. Anonymitu mám kvůli identitě. ![]()
Ahoj všem,
Chtěla bych se Vás tady zeptat. Mám spoždění už 10 dnů, píchá mě v podbříšku a bolí mě bradavky a furt bych spala. Nedalo mi to a včera jsem si udělala plastový test od Dr.maxe, kde se ukázala tenoučká čárka. Chtěla jsem si to ověřit, ale měla jsem doma už jen mamatest. A na tom se nic dnes neukázalo. Jsem z toho zmatená. Stalo se to některé z vás, že každý test byl ukazoval jinak?
Děkuji!