Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den, zvažuji už hodně dlouho o odchodu od přítele se kterým mám 5ti leteho syna. Otěhotněla jsem “omylem” ve 24letech..No maly se narodil a trávili jsme čas spolu sami jen ja a syn do jeho tří let dokud nenastoupil do školky. On snama nikam nechtěl chodit, porad mel výmluvy proč snama nepůjde a po nějaké době jsem se na to vyprdla protoze jsem věděla ze nema cenu. Nejak po třetím roce se vzpamatoval a chce snama chodit ven jenže ja už ho nepotrebuju v ničem…je mi to úplně jedno jestli snama jde nebo ne..to je první věc a další věc je, ze snim nechci vést intimní život..doslova se mi to protiví..nechci mu dávat uz ani pusu..jinak se nehádáme, mame docela dobrý vztah..oba jsme klidné povahy..ale ja vim ze kdybych nekoho potkala tak se zamiluju…nemam vůči němu uz žádné city ( samozrejme ze ho mam rada jako otce mého dítěte )..kamarádka mi rika uz rok ať odejdu a ja proste nevim…odešly by ste?
Samozřejmě bych odešla pokud máš kam.. hlavně se postav na vlastní nohy ať vycházíš finančně..vubec jsi nezmínila jestli s vámi přítel žije, jestli platí bydlení kolik vyděláváš ty..máš na vlastni podnájem? Mas praci?
@Al35 Moc nemam kam no..museli bychom spolu jeste bydlet..pri nejhorším bych sla k mamce ale tam se mi moc nechce..a ano žije snama. Mame rozdělené co kdo platí ale obecně se moc nepostará no..radeji si lehne na gauč než aby si nasel brigadu 😁 ja jsem musela chodit na brigádu při rodičovske, at nemusíme obracet korunu 🥲 pronájem bych zvladla i sama, jen ten začátek ( kauce, provize, vybavení atd ) a práci mam stálou a skvělou 😊
@Hh685 píše: Více
Jaké jsou důvody pro to, že s ním zůstáváš?
@botl2 jednoznačně syn a pořád si říkám že to přece není tak hrozné když se nehádáme..ale vztah je za mě úplně mrtvý
V momentě, když potkáš někoho, do koho se zamiluješ, plánuješ manžela podvádět, nebo se s ním rozejdeš?
@botl2 píše: Více
Když nemá kam jít tak se asi plánuje přestěhovat pak k tomu novému ![]()
S tím snama, sním…
Vás čeká možná někdo z Kolbenky ;D
PS..jak se dá někdo poznat/ potkat ve vztahu? Buď mám vztah a nebavím se s jinou ženou a nebo nemám vztah a bavím se s jinou. Jakože busu mít doma ženu a budu třeba 5-6 měsíců psát kolegyní? Nebo jak…já tohle nechápu. Nechápu jak někdo zadaný může najít někoho jiného. Přišla za mnou asi před 5 měsíci slečna, jestli bych ji dal číslo…říkal jsem, já mám ženu…a ona, že chápu, ale že číslo je jen číslo…ale tak když bych jí ho dal tak je jasný o co jde ( o sex ) tak proč bych měl být se svojí ženou? Já to fakt prostě asi nechápu. Mám na to nízký IQ na nevěry
Tak prioritne mas zaridit co nejlepší zivot svému dítěti, tim spis, kdyz je to „nehoda“.
Ze tobe je uz jedno, he chlap chce trávit cas s tebou a ditetem az ted, je přece bezpředmětné. Ma ti zalezet na rom aby rve dite melo co nejlepší startovací pozici do zivota. A pokud se chlap probrala bude dobrý otec, tak by bylo fakt sobecke o nej dite pripravit, jen proto, ze tobe je uz ten chlap jedno.
Samozřejmě se muzete domluvit na tom, ze budete spis řidiče, než partneři.
@andrasteia píše: Více
Ano samozřejmě ze chci aby mel muj syn krásný život..ale kdyz to vezmu z druhé stránky tak taky neni dobrý to, když vidí ze jeho rodiče si nedávají ani pusu, kdyz otec matce nikdy neřekne ze ji to sluší, ze je krásná..ja bych z nej chtěla mít pozorného syna který ví, jak se k ženám chovat..Je bezpředmětné ze je mi jedno ze snama chce najednou trávit čas? Po třech letech nezájmu, kdy jsem se ja starala o vše a on chodil jen do práce? Fajn změnil se, ale ja si na to uz zvykla, ze chodíme všude sami a nevadi mi to, vlastně uz mi to nepřijde ani divné..proste tomto jsme se totálně odcizili..a nikde jsem nezmínila ze je špatný otec
Hele, je evidentní, ze si otce sveho ditete jako partnera nevazis a uz jsi rozhodnutá odejit z toho vztahu. Jedina vec, co te drzi zpatky, je, ze nemas vlastní zázemí.
Je jasne, ze se nakonec zaridis tak, aby to vyhovovalo Tobě. Ok, ale snaž se, ať ma tvoje dite i otce a muze si s nim vybudovat vzrah.
Co bylo, bylo. Ono ne všude tráví ten chlap s mrnetem dostatek casu, neznamena to ale, ze by na rodinu kaslal a nemel ji rád.
Na tvém miste bych se snazila v sobe ten vrah ozivit. Je mi ale jasne, ze ty už prostě nechces a hledaz zpusob jak ven. Ok, ale postarej se, prosím, aby tve dite melo vzrah s tátou. Dluzis mu to.
@andrasteia píše: VíceTo samozřejmě je na prvním místě aby syn měl vztah s otcem. Nikdy bych mu tátu nevzala, protože sama jsem z rozvedené rodiny kdy se na mě otec vyprdnul a až když se narodil syn tak jsem chtěla zkusit vztah obnovit, chvíli to šlo ale pak to zase vyšumělo…takze na tom mi záleží opravdu dost