Rozešla se

SS123
27.10.24 07:32

Rozešla se semnou

Dobrý den, předem se omlouvám za delší mé psaní. Jsem s přítelkyní už 8,5 let je mi 25 let jsme spolu už od 17 let. Měli jsme krásný vztah tak moc mě milovala až mi řekla minulý týden že už mě nemiluje 😔. Že sem se jí tolik už nevěnovala a tím se ode mě vzdalovala a postupně se odmilovávala. My spolu už bydlíme od těch 17 let. Vždy jsme měli krásný vztah já pro ni dělala první poslední to samé i ona pro mě. Plánovali jsme spolu budoucnost. Moje city k ní zůstali tak silné že ji pořád miluju ale ona mě už ne. Řekla mi že i když mě nemiluje tak mě potřebuje že beze mě nemůže být, a že chce zachránit ten vztah že jí mám dát prostor, aby si mohla ke mě opět najít cestu a opět mě milovala. Nejhorší pro mě je to že si našla nějakého kluka ale jenom po internetu. On je z jiné země a píše mu jak ho miluje a prý se do něho zamilovala. Já mám v hlavě bordel ke mě se doma i venku chová hezky i pusu mi dá pohladí mě v posteli spíme spolu vedle sebe můžu se k ní přitulit. Já jí říkám že tohle není láska že se jen zakoukala do těch slov co jsme spolu měli i my na začátku vztahu. Poraď te mi co mám dělat. Řekla mi že semnou chce bydlet, že se chce semnou i přestěhovat chce jít semnou do práce. Že si hledá tu cestu zpátky. Proto se vás ptám co si o tom myslíte myslíte že si opravdu ke mě hledá cestu? Já nechci a ani ona prý zahodit vztah 8,5 let a že ji na mě záleží. Aby jste to pochopily tak se zamilovala do toho kluka jen po internetu nic víc on je z ciziny a oni spolu nemůžou být. Chce být semnou myslíte že mám na ni čekat než si ke mě najde zpátky cestu? Ta dívka nemá rodiče má jenom bratra který bydlí s námi a má vlastně mě jenom a toho bratra. Ani já bez ní nechci být chci si jí jednou vzít a to ona moc dobře ví. Já budu o ní bojovat jen chci vědět váš názor na tuto situaci. Dávám jí prostor chodí sama ven pak někdy jdeme i spolu a venku se pošťuchujeme smějeme se jako by to bylo prostě jako na začátku vztahu, když jsme se poznávali. I když mi ublížila stejnak jí pořád moc miluju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4913
27.10.24 07:34

Nedocetl jsem to. Moc Honza Musil styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
27.10.24 07:38

Názor na situaci nemám,.protože je to jeden velký galimatiáš. Píšeš, že se s tebou rozešla, pak zase, že spolu spíte a bydlíte. Že tě nemiluje, ale bez tebe nemůže být. Zmatenost, totální zmatenost.

• Citovat
  • Upravit
35676
27.10.24 07:40

Kdo chce kam…tak čekej no. Dělej ze sebe blbku. Až ji přestane bavit si vylisovat tak přileze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
27.10.24 07:47

@Badboda Děkuji, já vím já sama v tom mám guláš. Chci čekat a dát tomu šanci, jestli si uvědomí věci a hlavně jestli dokáže se do mě zpět zamilovat.

• Citovat
  • Upravit
3758
27.10.24 08:04

Asi má chuť vyzkoušet i reálný penis z masa. Vy si je jenom lížete, prstujete, nebo používáte i robertky?
Jinak dle tveho popisu mi prijdete jak nevyzrale teenky, tech 8,5 roku tam jako neni znat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
27.10.24 08:10

@Sadman Ano přesně tak. Pomůcky sem chtěla kupovat. Říká mi že na sex není že ho nepotřebuje.

• Citovat
  • Upravit
2227
27.10.24 08:30

Já jsem se v tom víceméně zorientoval, akorát ten nadpis „rozešla se“ je tedy úplně mimo :roll:.

V podstatě vzato, kdyby ti něřekla „už tě nemiluju“, zdá se být úplně všechno v pořádku? Co k tomu říct, na vztahu se musí pracovat a něco se u vás podělalo. Pokud ti říká, že to chce zkusit zachránit, tak jí v tom musíš podporovat. Chtít musí oba. Ale jednoduché to asi nebude. Chceš-li o ni bojovat, tak bojuj. Ale ona by rozhodně měla ukončit ten virtuální vztah s tím klukem, jestli i ona to chce zachránit. Hodně štěstí! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15182
27.10.24 08:44

@SS123 Asi si uvědomila, že už není na holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.10.24 09:44
@D. C. píše: Více

Souhlasím. Chtít musí obě.
První věc: Pokud jdeme zachraňovat vztah a hledat si k sobě cestu, tak je nutné ukončit psaní s jinými lidmi. Zakladatelce bych poradila stanovit si tady tu jasnou hranici. Pokud ta druhá nechce, je bohužel nutné vztah v tomto bodě ukončit. Čekáním jako poslušný pejsek než tu druhou prestane bavit nějaký paralelní virtuální vztah akorát povede k tomu, že si jí přestane vážit úplně a stejně ten vztah zkrachuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
27.10.24 11:01

@Ocuna Děkuji vám, říkala mi že si sním už píše méně. A že chce opravdu zachránit náš vztah.

• Citovat
  • Upravit
52
27.10.24 11:20
@SS123 píše: Více

Homosexuální vztah je vztah plný lži už jen z principu. Snad dostaneš rozum a najdeš si taky chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SS123
27.10.24 12:05

@Silesius Tak toto není pravda. Někdy ty vztahy právě fungují lépe než Heterosexuální. A já opravdu chlapa nechci a nikdy sem žádného neměla, a ani nebudu mít.

• Citovat
  • Upravit
302
27.10.24 12:46

Tak pokud opravdu chce, tak musí přestat úplně. V tomhle nelze být benevolentní. Nenech se sebou orat.
Přeji hodně sil a ať nakonec všechno dobře dopadne. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.10.24 13:26

Jsi nemocná. Ježíš Tě dokáže uzdravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek