Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Držim palce at je brzo lip… některé věci musíš aktivně překročit aby se staly minulostí a nechala je vzadu ![]()
@PhereNicae píše: Více
Dekuji. To jsem chtěla, nechat to vzadu, nevracet se k tomu. Jen jsem nečekala, že bude hůř. Po včerejšku vím, že se mi to jeste parkrat vrati a někdo se v tom bude využívat a dá mi to sežrat. A mně to zase ublíží., i když si budu rikat, že se nad to mám povznest. Promýšlela jsem to, zkusila jsem udělat nějaké kroky, ale bez pozitivní reakce. Ještě jsem si říkala, jestli neudělat jednu věc, ale asi bude lepší se v tom nerypat, nechat to být a čekat, kdy se mi to zase vrátí. Je hrozný někomu opravdu věřit a zklamat se. A ještě čekat, co kdy použije proti mne. Mám pocit, že už nikomu věřit nebudu, pouze své blízké rodině. Jak o tom píšu, tak si jitrim rány.
Osoba, které jsem hodně věřila a svěřila se jí, se ke mně obrátila zády. Bylo to v době, kdy mi to až tak nevadilo, protože jsem nechápala některé chování. Je mi líto, že jsem se zklamala. Myslela jsem, že se to třeba srovná, ale nesrovnalo. Je to jak kdyby mi někdo bodl dýku do zad a včera s ní pořádně zahybal. Dost mě to mrzí. Až tolik jsem to nečekala, ale cítím se fakt mizerne. A čím dál mizerneji. Ani v práci se teď nedaří. Asi mi s ničím nepomuzete. Zítra snad bude líp.