Rozhledny v ČR

26.2.15 17:11

Rozhledny v Čr

Dobrý den,
já vím, že toto téma sem asi tak úplně nepatří, ale potřebuji od vás pomoct. Dělám soutěž středoškolskou odbornou činnost(SOČ) o Svatém kopečku v Kadani a o té rozhledně. Potřebovala bych, jaké jsou v naší České republice nejlepší, nejkrásnější rozhledny.
Děkuji za odpovědi
Případně kdyby někdo něco věděl o tom Svatém kopci a rozhledně tak se prosím ozvěte do zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.2.15 17:21

Ahoj, Svatý kopec neznám, ale třeba ti poradím - v létě jsem měla půjčenou tuto knihu o rozhlednách http://www.nejlevnejsi-knihy.cz/…0139903.html
je hezky zpracovaná, popsané cesty kudy k nim a výhledy atd, měla jsem jí půjčenou z knihovny a líbila se mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.15 17:26

Strašně vám děkuju :) Všechna pomoc se mi hodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
26.2.15 20:23

@Kateřina

ahoj, to je hezké téma!! :D

Svého času, když byl synek malý, jsme byli milovníci rozhleden, jedno léto jsme chodili na výlety po všech dostupných v našem okolí (tj. Brno a okolí) - čili Klucanina u Tišnova, Veselice u Blanska, rozhledna Vladimíra Menšíka v Hlíně u Ivančic, Alexandrovka u Adamova je nově krásně opravená…a ještě bych si vzpoměla určitě na další. Jo a hezká je i rozhledna Čarták na pomezí Beskyd a Slovenska…my máme rádi všechny rozhledny, ale nejvíc asi ta Klucanina u Tišnova, ta je strašně hezká. Ještě jsme byli dvakrát na Jurkovičově rozhledně v Rožnově p. Radhoštěm…no, asi bych si vzpoměla ještě na další..

jednou jsem dala mamince stolní kalendář s rozhlednami v ČR - je jich fakt moc a hezkých :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.15 17:56

Strašně moc děkuju určitě ty rozhledny použiji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.3.15 19:01

V české televizi byl i porad o rozhlednach, urcite bude i v archivu na webu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.3.15 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.15 18:58

Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.6.19 18:15

Kde je ta rozhledna?

Nechci zakládat nové téma tak to vložím sem, moc prosím, neví někdo kde se nachází tahle rozhledna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
21.6.19 18:18

Ruzenka v Ruzove u Decina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
21.6.19 18:19

Jo, to je ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.6.19 18:20

Jo to je ono, moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
21.6.19 18:22

Xd jsme rozhlednová velmoc ve světě…těch rozhleden je u nás opravdu dost.. Za mě…Doporučuji.. Rozhlednu Bílá Hora u Kopřivnice, Rozhledna Vartovna u Liptálu, Rozhledna Miloňová u Velkých Karlovic, a také Rozhledna Na Velkém Javorníku, Dále pěkný výhled je z Kozákova,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
2.7.19 00:34

Katko, klub přátel rozhleden dělá každoroční soutěž o nejkrásnější rozhledny (ale jsou to vždy ten daný rok postavené) Loňský ročník vyhrála právě Růženka, ale to neznamená, že je nejkrásnější jako taková. :)

Myslím, že KPR - jeho zakladatel pan Fábera vydal skvělou knížku o českých rozhlednách.

Česko prý má nejvíce rozhleden na počet obyvatel na světě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko