Přijímací zkoušky OU pedF 2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přijímací zkoušky OU pedF 2015
Je tady někdo kdo bude zkoušet štěstí na Ostravskou univerzitu ped. fak. obor učitelství v MŠ? Mám vystudovanou střední ekonomickou školu a moc bych chtěla pracovat ve školce, takže to chci zkusit. Ale moc si nedávám šanci když vidím kolik se tam hlásí lidí a kolik berou. Přijímací zkoušky jsou test obecných stud. předpokladů, je vůbec způsob jak se na to připravit? Nedoporučí mi někdo nějaké materiály?
Pokud se nedostanu existuje v MSK nějaká přípravka pro tento obor? Nebo kurz nebo cokoliv kde bych mohla chodit a bude mi přínosem do příštích zkoušek? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Take se hlasim na ten samy obor, ale neni to moje priorita. A k tomu kolik se tam hlasi lidi, vite kolik nekteri lide podavaji prihlasek? treba to take neni pro ne priorita :] navic neni duvod si neverit, ten test tak strasny neni [tedy soudim podle toho ukazkoveho testu]
- Citovat
- Upravit
„Není doporučena žádná speciální přípravná literatura. Pokud se týká kulturně-společenského přehledu, lze využít Katalogy předpokladů ke společné části maturitní zkoušky v předmětech Dějepis, Zeměpis a Občanský a společenskovědní základ (obě úrovně)“ ze stranek osu.cz … takze bych rekla, kdyz si pujcite nejake veci v kostce pro maturanty nic nezkazite
ja to asi taky tak udelam
- Citovat
- Upravit
Ano vzorový test jsem si zkusila a nepřišel mi extra těžký ovšem potom jsem si hledala na netu další a ty už byly o poznání složitější
na ty katalogy předpokladů se kouknu, díky. Toho se bojím právě nejvíce
přecejen ze školy jsem venku už dost let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja jsem taky druhy rok ze skoly, udelala jsem si pauzu a pracovala v zahranici… do toho jsem tehotna a v dobe zkousky uz budu v devatem mesici, takze to bude taky sranda.. navic na ten obor ktery opravdu chci delat mam zkousku tyden nebo dva pred porodem a ver mi, ze ten je o mnoho tezsi… No jestli jsi hledala na netu tak ti mohli vyjet i nejake jine testy… kazda univerzita ma jinak tezke a na kazdy obor je potrebnych jinak bodu…
- Citovat
- Upravit
No tedy, tak to klobouk dolů před tebou
Já už jsem ze školy krapet více let
Ale teprve teď jsem našla k tomu jakš takš odvahu, děti trošku odrostly a můžu se tomu trochu věnovat.
Tak myslíš, že k tomu kulturně společenskému přehledu mám sehnat literaturu, dějepis a občanku v kostce nebo něco pro maturanty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TOP na Ostravskou mi přišel lehčí než SCIO. Stačí mít obecný přehled. Záleží na štěstí, jaké otázky ti počítač vybere, některé jsou lehčí, některé těžší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit