Zubní technik x zubní instrumentářka

12
25.2.15 20:11

Zubní technik x zubní instrumentářka

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli jako vystudovaný zubní technik mám šanci najít si práci jako sestřička u zubaře, nebo je lepší si dodělat kurz zubní instrumentářky. Za každý názor budu vděčná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
25.2.15 20:22

Dřív to nebyl problém, ale dnes podle nějakých směrnic musíš mít vzdělání zubní instrumentářky. Doufám, že ti tady nepíšu nějaký bludy, ale myslím, že to tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 20:39

@Stensa souhlasím.
Taky mám zubního technika a dodelavala jsem si instrumentářku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.15 20:43

A kde jste si ten kurz delaly?… na ostravu jsem moc chvaly neslysela, tak nevim, kam se mam hlasit, ikdyz by pro me byla asi nejschudnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 21:10

Nevím kde bydlíš, ale já si kurz dělala v KV..
Nejvíc se stejne naučíš v praxi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.15 21:28

Jsem z olomouce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 21:35

No to jsou KV trochu z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.15 21:41

Praaaave :D :D :D jako nejbliz je prave ke me brno a ostrava… tak nevim… zase je to nadruhou stranu dost penez a kdyby to bylo zbytecny… :D jako chci delat technika primarne, to bych mela kdyztak jako takovou pojistku kdybych nesehnala misto no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 21:51

Rozumím..já platila cca 14tis.,díky zubnímu technikovi mi dali nižší cenu..taky jsem tam jezdila cca 1za 14 dni az tri týdny…spoustu hodin mi odpustili..tak se poptej, jestli to taky nebudeš mit levnější.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.15 21:53

No ona je v ove spoluzacka a plati taky nejakych 14 tis ale to je jejich klasicka sazba a nic ji neodpustili… a to same i nynejsi spoluzacka v brne ale myslim ze za 17… takze si myslis ze je dobry si to do zalohy udelat jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 22:02

Tak já jsem si kurz dělala proto, že mne zubní technik nebavil..A sestra u zubaře bylo nejlepší reseni jak nezratit co už všechno o tomhle oboru vím..Baví me to..Přišlo mi lito uplne se na zubařinu vykašlat..
Taky jsem si říkala ty jo zase rok ve škole..(nechápu, jak jsme v tech lavicich dokazaly jako decka tak dlouho vydržet :mrgreen: zadek boli, svaca daleko, přednášející uspávač hadů :lol: )le hrozne rychle to uteklo a bylo to fajn..takový prima výlet za holkama do krásných Karlových Varů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 22:04

Jestli máš nasetreno, tak si to udělej, rozhodne to není na škodu.. :mrgreen:
Třeba časem zjistíš, že chceš zkusit ještě neco jiného :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.2.15 22:05

Tojo tak ja mam zadek jeste porad otlacenej :D teprv ted budu koncit s dis. ale nevidim tu nejak sanci si najit misto, proto hledam dal abych od zubu uplne nevypadla… je to jediny co se od 15 ucim :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
25.2.15 22:10

:mrgreen:
No kámoška má taky DiS a s platem se dostala max. na 12tis.. ted dela ve fabrice na brýle :? na šichty..
A to byla fakt šikovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
25.2.15 22:12

@lawazza Jeee, v Olomouci jsem taky studovala zubniho technika :-) Uci tam jeste Studňa? :lol: h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze