Zubní technik x zubní instrumentářka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zubní technik x zubní instrumentářka
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli jako vystudovaný zubní technik mám šanci najít si práci jako sestřička u zubaře, nebo je lepší si dodělat kurz zubní instrumentářky. Za každý názor budu vděčná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dřív to nebyl problém, ale dnes podle nějakých směrnic musíš mít vzdělání zubní instrumentářky. Doufám, že ti tady nepíšu nějaký bludy, ale myslím, že to tak je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stensa souhlasím.
Taky mám zubního technika a dodelavala jsem si instrumentářku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde jste si ten kurz delaly?… na ostravu jsem moc chvaly neslysela, tak nevim, kam se mam hlasit, ikdyz by pro me byla asi nejschudnejsi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím kde bydlíš, ale já si kurz dělala v KV..
Nejvíc se stejne naučíš v praxi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praaaave
jako nejbliz je prave ke me brno a ostrava… tak nevim… zase je to nadruhou stranu dost penez a kdyby to bylo zbytecny…
jako chci delat technika primarne, to bych mela kdyztak jako takovou pojistku kdybych nesehnala misto no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozumím..já platila cca 14tis.,díky zubnímu technikovi mi dali nižší cenu..taky jsem tam jezdila cca 1za 14 dni az tri týdny…spoustu hodin mi odpustili..tak se poptej, jestli to taky nebudeš mit levnější.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ona je v ove spoluzacka a plati taky nejakych 14 tis ale to je jejich klasicka sazba a nic ji neodpustili… a to same i nynejsi spoluzacka v brne ale myslim ze za 17… takze si myslis ze je dobry si to do zalohy udelat jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem si kurz dělala proto, že mne zubní technik nebavil..A sestra u zubaře bylo nejlepší reseni jak nezratit co už všechno o tomhle oboru vím..Baví me to..Přišlo mi lito uplne se na zubařinu vykašlat..
Taky jsem si říkala ty jo zase rok ve škole..(nechápu, jak jsme v tech lavicich dokazaly jako decka tak dlouho vydržet
zadek boli, svaca daleko, přednášející uspávač hadů
)le hrozne rychle to uteklo a bylo to fajn..takový prima výlet za holkama do krásných Karlových Varů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máš nasetreno, tak si to udělej, rozhodne to není na škodu.. ![]()
Třeba časem zjistíš, že chceš zkusit ještě neco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tojo tak ja mam zadek jeste porad otlacenej
teprv ted budu koncit s dis. ale nevidim tu nejak sanci si najit misto, proto hledam dal abych od zubu uplne nevypadla… je to jediny co se od 15 ucim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
No kámoška má taky DiS a s platem se dostala max. na 12tis.. ted dela ve fabrice na brýle
na šichty..
A to byla fakt šikovná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lawazza Jeee, v Olomouci jsem taky studovala zubniho technika
Uci tam jeste Studňa?
h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit