Rozchod, pozdě jsem si uvědomil, že jsem měl na ně málo času

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2117
17.7.25 14:02

To, že v lednu chtěla další dítě neznamená, že v lednu byl pro ni váš vztah skvělý. Není to asi dobře, ale prostě to je změna, která si myslela, že aspoň pro ni něco vyřeší…Prostě jsi neřešil dlouho nic, nevšímal si jich, tak si zařídili život po svém…Navíc tvůj kamarád pro ni není cizí člověk, znají se dlouho, byli si sympatičtí, takže pak stačí málo…Starší má zkušeností, ví…když je navíc zajištěný, proč by nechtěla…Každý se chceme mít hezky a dobře.
Jediné co ti zbývá, neposra…si vztah s dcerou. Nebojovat, nemstít se, mít dceru opravdu rád, tak aby ti šlo o ni, ne o právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
17.7.25 15:27

@Yasmen
Ona pracovala, ale na málo placeném místě. On podnikal. To nebylo od…do. když byla zakázka, tak se musela vyrobit i za cenu toho, že zůstal déle v práci. Koho si bere, věděla. Mně přišlo úsměvné to její…od léta. Když bylo září. Docela teda argument.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
17.7.25 16:21
@Honziik838 píše: Více

Nic ti do toho není. Příležitost jsi prošustroval. Teď hledej cestu k dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
20.7.25 15:16

No viděla bych to tak, že v lednu to chtěla ještě zachraňovat dítětem a pak si asi začala víc povídat s tím vaším kamarádem. A ano, klidně se v tu dobu mohli někde potkat. Postěžovala si, jak to máte na nic. On ji vyslechl a dal jí pocit, že všichni muži nejsou jako vy (což naštěstí opravdu nejsou) a že by třeba měl i zájem. No a ona zjistila, že má na něco lepšího, než je vztah, ve kterém je se sobcem, který kope jen za sebe. A bylo to, rozhodla se odejít… Pro příště si pamatujte, že ani žena, která je vaše manželka a porodí vám x dětí není žádná jistota. A pokud chcete spokojenou a funkční rodinu, tak ji musíte dát na první místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí